Oldala 8 of 28 ElsõElsõ ... 67891018 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 71 to 80 of 278

Topic: Kések, bicskák, eszközök

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló MacIver Hozzászólás megtekintése
    Formailag nem rossz.

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tányleg nem rossz vonalvezetés, de egy 20asért a késportálon már olyan jóféle pengét kapsz hogy csak na..

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    2cr13 acélból készült termék megvehetõ vagy gagyi?

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló venosz Hozzászólás megtekintése
    2cr13 acélból készült termék megvehetõ vagy gagyi?
    Nékem is van Extol késem. Nem mondanám gagyinak inkább kedvezõ árfekvésûnek.
    Nem törõs inkább hajlós penge, szóval nem kemény, kicsit többet kell élezni, igazi kerti mindenes nékem.
    Írtam #59 hsz-ben az átalakításáról.

M-torolt_forumozo
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Dream_walker Hozzászólás megtekintése
    Ez ugyan nem kés, bicska, de eszköz. A lámpás önvédelem topikban merült fel, de gondoltam, ott off, úgyhogy inkább itt kérdeznék rá.

http://tacticalpensite.com/uzi-tacti...-defense-pens/

Van-e valakinek tapasztalata ilyesmivel? Van-e valakinek? Jó-e ez, vagy van jobb?
    Másféle "Uzi-t" fogdostam, masszív és erõs darab. Volt ilyen tarajos végû tollam, de lecsiszoltam a végét hogy rá tudjak fogni. Ebben a kategóriában az összes toll kínai (itthon boltban 10k körül nem érdemes megvenni), használható betéttel és jól meg vannak csinálva (erõs alumínium test, akár téglát is üthetsz vele). Menetes kupakút érdemes venni, ami tetszik azt nyugodtan meg lehet venni, itthon is vannak webshopban egész jó darabok.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 151
    Given: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Matt Hozzászólás megtekintése
    Másféle "Uzi-t" fogdostam, masszív és erõs darab. Volt ilyen tarajos végû tollam, de lecsiszoltam a végét hogy rá tudjak fogni. Ebben a kategóriában az összes toll kínai (itthon boltban 10k körül nem érdemes megvenni), használható betéttel és jól meg vannak csinálva (erõs alumínium test, akár téglát is üthetsz vele). Menetes kupakút érdemes venni, ami tetszik azt nyugodtan meg lehet venni, itthon is vannak webshopban egész jó darabok.
    Köszönöm a választ! Teljesen tudatlan vagyok a témában, de ha mindegyik kínai, és 10k-ért nem kapni jót, akkor melyik az, ami megéri, de nem horror összeg? Egyetlen dolgot sikerült kiderítenem, hogy a legjobb típusok azok, amelyek nem kupakkal zárják az író részt, hanem mondjuk tekerõsek, azok sokkal strapabíróbbak, egyszerûen azért, mert kevesebb darabból állnak.
    Melyik típust javasolnád te?

M-torolt_forumozo
    Guest

0 Not allowed!
    Az olcsóbbak közül mind kínai, meg vannak hangzatos nevû kínai gyártású tollak drágán (Uzi, Smith & Wesson). Ezek jók: http://www.bladeshop.hu/www-bladesho...pose-Pen-Black , http://www.bladeshop.hu/www-bladesho...ai-toll-Szurke .

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A böker jól néz ki Köszönöm a tippet!
    Majd még én is körbenézek, mert nekem menetes kupakkal jobban tetszene, de természetesen ruglmas vagyok a kérdésben

M-torolt_forumozo
    Guest

0 Not allowed!
    Szívesen. Menetes mindkét toll kupakja.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem arra a menetre gondolok, hanem a vágóélre, dns-mintázóra, vagy ahogy éppen nevezik, ez a karéjos gyûrû, taktikai lámpák végét is olyanra csinálják néha