Oldala 116 of 221 ElsõElsõ ... 1666106114115116117118126166216 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,151 to 1,160 of 2209

Topic: Off topic

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló MacIver Hozzászólás megtekintése
    Akik megoldásokat keresnek, azokat nevezed depisnek, csak azért, mert szeretnek tisztán látni, ellenben felveszed a szemellenzõt, ráadásnak a homokba dugod a fejed, ez nem a ló másik oldala egészen véletlenül?
    --tehát a ló másik oldalán,napellenzõben,homokba dugom a fejem...

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 33
    Given: 86

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló MacIver Hozzászólás megtekintése
    Akik megoldásokat keresnek a problémák helyett, azokat nevezed depisnek, csak azért, mert szeretnek tisztán látni, ellenben felveszed a szemellenzõt, ráadásnak a homokba dugod a fejed, ez nem a ló másik oldala egészen véletlenül? Vagy csak teljes érzéketlenség?
    Így van. Valahol lenne is tanulnivalónk a hajléktalanoktól, mély szegényektõl, mert ahogy õk nap mint nap élnek, az már szinte világvége nekünk.
    Sok ember kerülhet hasonló helyzetbe egy fizethetetlen hitellel, munkahely elvesztéssel, egy rossz válással ha nincsenek olyan rokonok, barátok akikre számíthat az ember.
    Doom, lehet immúnis lettél már a munkádból kifolyólag erre...
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Senior Member Lekvár's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló raktaros Hozzászólás megtekintése
    Így van. Valahol lenne is tanulnivalónk a hajléktalanoktól, mély szegényektõl, mert ahogy õk nap mint nap élnek, az már szinte világvége nekünk.
    Sok ember kerülhet hasonló helyzetbe egy fizethetetlen hitellel, munkahely elvesztéssel, egy rossz válással ha nincsenek olyan rokonok, barátok akikre számíthat az ember.
    Nem hiszem...szerintem Doom folyamatosan és szánt szándékkal provokál bennünket. És mi balfékek, ugrunk is a vörös kendõre!
    Én nem piszkálnám az oroszokat!

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Akik megoldásokat keresnek a problémák helyett, azokat nevezed depisnek, csak azért, mert szeretnek tisztán látni, ellenben felveszed a szemellenzõt, ráadásnak a homokba dugod a fejed, ez nem a ló másik oldala egészen véletlenül? Vagy csak teljes érzéketlenség?
    Nem hiszem...szerintem Doom folyamatosan és szánt szándékkal provokál bennünket. És mi balfékek, ugrunk is a vörös kendõre!
    ...csak simán jó a kedvem......próbáljátok ki..nem fáj..sõt,egészen kellemes elfoglaltság....
    Ne konspiráljatok és nem kell messzemenõ következtetéseket levonni,sem depizni....
    A hajléktalanoktól tanulni?..ez vicc.....
    Az idealizált történetbõl van pár tanulság....hat elemi,tehát bacott hõsünk tanulni,...hagyja magát átbacni,mert buta...hugyozik az utcán,mert bunkó...nem tudja behajtani a pénzét,mert élhetetlen...a többi meg szín tiszta hazugság...
    A másik,hogy jön ez a szöveg..hogyan védi meg mindenki a kis várát a zombi hordáktól..és én vagyok érzéketlen,mert nem vállalom fel a világ gondját?..de legalább nem vagyok álságos..
    .hát mostanában ritkán írok és olvasok itt..de lehet ez jó,mert itt mindenbõl..még a viccbõl is súlyos összeesküvés,összeomlás és világvége gyártódik..ja és aki aktuálisan nem fél,konspirál,retteg és bujdos az troll...akinek meg jó kedve van az homokba dugja a fejét...Jaj Istenem ,ne máá!
    ..lazítsatok már egy kicsit..próbáljátok a világot nem a hegesztõ szemüvegen át nézni...jön az a világvége magától is..nem kell azt siettetni...

Senior Member Daniui's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ja és aki aktuálisan nem fél,konspirál,retteg és bujdos az troll...akinek meg jó kedve van az homokba dugja a fejét...Jaj Istenem ,ne máá!
    Doom ha jó a kedved ne foglalkozz azzal, ami felzaklat és értelmetlen érvelésekre késztet, a hasznosságát tekintve értelmetlen...
    Amúgy a fenti összefüggésed, amit tudom másoktól ragadtál ki meg eléggé manipulatív és hiányzik belõle az igazság, mert nem mondta senki a fenti ellentét párt.

A másik,hogy jön ez a szöveg..hogyan védi meg mindenki a kis várát a zombi hordáktól..és én vagyok érzéketlen,mert nem vállalom fel a világ gondját?..de legalább nem vagyok álságos..
    Az önvédelem és a szociális gondolkodás két külön téma.
    "Nem tudunk mindent megtenni azonnal, de azonnal tudunk tenni valamit."

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,184
    Given: 1,178

0 Not allowed!
    Most megint min megy a vita? Nem értem. Kicsit el vagyok maradva az olvasással, mert sok a munkám.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Komoly vitáról nincs szó, de szerintem jobb ha nem is ragozzuk túl, csak elterel a témáról a dolog...

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 33
    Given: 86

0 Not allowed!
    ...csak simán jó a kedvem......próbáljátok ki..nem fáj..sõt,egészen kellemes elfoglaltság....
    Mit szívsz?
    Nincs rossz kedvem
    A hajléktalanoktól tanulni?..ez vicc.....
    Ha utcára kerülsz, egy hajléktalantól lehet hasznosabb tanácsokat kapsz a túléléshez, mint egy a 3-4 diplomástól...
    Az idealizált történetbõl van pár tanulság....hat elemi,tehát bacott hõsünk tanulni,...hagyja magát átbacni,mert buta...hugyozik az utcán,mert bunkó...nem tudja behajtani a pénzét,mert élhetetlen...a többi meg szín tiszta hazugság...
    Sok ember nem azért nem tanult, mert nem akart....Okos embereket is átbacnak (fõleg ha a család miatt nagyon kell a pénz/munka és kockáztat)...hugyozik az utcán mert nincs pénze az állomás vécéjére...te hogyan hajtanál be legálisan tartozást, mikor papíros sincs róla?

A történet lehet kitalált, de az ilyen szemét "munkáltatók", kihasznált dolgozók nem kitaláció.
    Részemrõl lezártam, nem rombolom tovább a kedved
    Last edited by raktaros; 02-02-2015 at 02:55 PM.
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tehetném a zenékhez is nagyon komoly mix sok unatkozó ember

https://www.youtube.com/watch?v=G7DTPQm-gns

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Daniui Hozzászólás megtekintése
    Tehetném a zenékhez is nagyon komoly mix sok unatkozó ember

https://www.youtube.com/watch?v=G7DTPQm-gns
    Komoly ám. 5mp után már a "mute" gombot kerestem.

Ez kinek is a kedvence? Aki ráér egész nap "vicces" videókat nézni, neki kb..