Oldala 41 of 64 ElsõElsõ ... 31394041424351 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 401 to 410 of 631

Topic: The Walking Dead

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,117
    Given: 1,131

0 Not allowed!
    A Miculek család is szereti a Walking Dead-et.

https://www.facebook.com/permalink.p...67788486618080

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ilyet is szereztem.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Most néztem meg a tegnapi részt. Nem volt benne túl sok vidámság.

Már az elején megéreztem hogy ez lesz, amikor a fiatal meg az idõsebb fekete egymás mellett ült a kocsiban.

Senior Member bögre's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Tolna
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    spoiler

Enyire rossz nyitást... Értem én hogy dráma meg minden de ez a szájbarágos érzelgösködés mindenkitöl már unalmas és szánalmas. Pl 3. évad évadkezdö epizodjában.nem rinyált senki mégis egy komor hangulatu rész volt.

És ugye jött uj n..ger. Már decemberbe mondtam hogy meg fog halni egy a régi négerek közül... Mondjuk nem igazán sajnálom. Semilyen karakter volt. Még a pap is meghalhatna a sasha is meg a többi érdektelen idöhuzo szereplö.

Amugy észrevettétek hogy amelyik zombit tyris leütötte egy kövel az kétszer volt használva? Tyris is mehölte meg rick is.

Na most a pozitivum. Volt a részben egy mustang! Meg a halucinálások is jok voltak. A vágás is tetszett.

Viszont azok a félbevágott zombik mik voltak? Azt értette valaki?
    Bögrét megilleti a városba és vagy faluba érkezõ lányok esetében az elsõ éjszaka joga és a Brüsszel környékén lefoglalt égetett szesz 10%-a, kezdeményezheti a pápa, a jeruzsálemi fõrabbi és a Kínai Kommunista Párt fõtitkárának leváltását, a Tippmixen megtett fogadásait pedig az érintett csapatok végeredménynek fogadják el.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Szerintem a félbevágottakra késõbb lesz majd magyarázat. Félbevágták õket és beletették egy kisteherautó platójára, ha jól láttam. Remélem kiderül majd hogy miért.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Hogy halnál meg a zombi apokalipszisben? (Nem kell regelni se semmi, csak bejelölni a válaszokat.)

http://www.playbuzz.com/emilyslape10...ng-dead-series

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló SSG Cooper Hozzászólás megtekintése
    Ha a készítõk egyszer úgy gondolják, hogy le kell zárni a történetet és a teljes sorozatot, elég ütõs befejezés lenne

Ez abszolút igaz, bár most csak elméletben játszunk a kérdéssel.

Én Merle-t választanám. Shane elég instabil volt a végére, bár ez már a halálához vezetõ út volt, így írták. Merle viszont igazi badass figura volt. Ha nem is egy éles fekete-fehér váltással, de egy "szürke", testvére segítségével történõ javulással a csapat oldalára lehetett volna állítani.

Mások: Dale és T-Dog hasznos tag volt, bár nem az élvonalban szerepeltek. Hershelnek több szerep jutott, a nagy öreg megmondóé, érte igazán kár volt.
    Lori és Andrea szerintem mehetett a levesbe. Lori kifejezetten idegesítõ karakter volt, zéró fejlõdéssel. Carl a hisztis hülyegyerekbõl legalább egy tökös srác lett.
    En a Shane-t, mert o tokos gyerek volt. Nem volt csapatjatekos, de egyeniseg. Jol nyomta, nem volt tokoles, mint manapsag nemelyik utodottnel...
    Adapt, survive, overcome!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    En tulelnem: http://www.playbuzz.com/emilyslape10...ng-dead-series visszalinkeltem, de nem latszik az eredmeny, egy manus all szettart karral, s azt irja, hogy en tulelnem...
    Last edited by mossberg-operator; 02-16-2015 at 11:47 PM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Most néztem meg a tegnapit. Ez is elég nyomott hangulatú volt, kíváncsi leszek hogy mi lesz a következõ részben az a "jó hír".

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló bögre Hozzászólás megtekintése
    spoiler

Enyire rossz nyitást... Értem én hogy dráma meg minden de ez a szájbarágos érzelgösködés mindenkitöl már unalmas és szánalmas. Pl 3. évad évadkezdö epizodjában.nem rinyált senki mégis egy komor hangulatu rész volt.

És ugye jött uj n..ger. Már decemberbe mondtam hogy meg fog halni egy a régi négerek közül... Mondjuk nem igazán sajnálom. Semilyen karakter volt. Még a pap is meghalhatna a sasha is meg a többi érdektelen idöhuzo szereplö.

Amugy észrevettétek hogy amelyik zombit tyris leütötte egy kövel az kétszer volt használva? Tyris is mehölte meg rick is.

Na most a pozitivum. Volt a részben egy mustang! Meg a halucinálások is jok voltak. A vágás is tetszett.

Viszont azok a félbevágott zombik mik voltak? Azt értette valaki?
    Azt nem vagom, hogy a harckepesek, miert nem dolgoznak parokban? Mindig, s lenne valaki aki megvedene a hatad, kevesbe lepnenek meg a zombik, stb. Jobban tulelned? Tyres is elne? Mar irtam hasonlot, amikor a szigeten anyjatol 30 m-re jatszo gyerek is bekrepalt, hogy fasznak nem kovetnek par alapveto biztonsagi rendszabalyt? Ugyanazokat a hibakat kovetik el ujbol, s ujbol....