Oldala 5 of 42 ElsõElsõ ... 3456715 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 41 to 50 of 411

Topic: Elsõsegély csomag / doboz

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Így igaz, de ezekre az eszközökre is érvényes a "nem árt ha van" elv. Egy SHTF helyzetben vajon mennyit érhet egy tökéletes állapotban lévõ mûtõskészlet? Valószínûleg egy kész vagyont. Ha te nem is tudod használni, talán lesz egy orvos a csapatodban, a kisvárosban, vagy akárhol, aki majd tudja használni. Vagy valami olyat adna érte amivel jól járnál. És hogy láthatóan olcsó, így nem nagyon értem, hogy a profi-prepperek miért beszélnék le ezeknek az eszközöknek a beszerzésérõl a többieket. 30-50 dollár nem pénz ilyesmire, fõleg ha valaki 4000-5000-10.000-20.000-et is elkölt egy évben a gyûjtögetésre.
    Abszolut egyetertek veled, lehet, hogy Mas tudja hasznalni, illetve remek cserekereskedelmi cucc...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tegnap volt egy kisebb balesete valakinek lovaglas kozben - mento nem kellett -, en meg gyakorolhattam egy kicsit, igaz nem tul komoly cucc volt nalam: http://www.amazon.co.uk/MOTORISTS-PI...+first+aid+kit , kicsit kiegeszitve. Tapasztalatok: Par dolog hamar elfogyott belole (azota rendeltem 3 uj, kulonbozo szett-et, 2 csomagot epiteni a 4-bol.) Illetve jobban meg kene neznem mi hol van a csomagban, hogy ne akkor kelljen turkalni, keresgelni...

Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nekem eddig szerencsére csak néhány karcolást kellett ellátnom, érdekesek a reakciók:
    Legutóbb az egyik gyerek vágta meg a tenyerét foci közben a rozsdás drót kerítéssel. 8-10 szülõ volt ott legalább 6 kocsival mégis csak bámultak, hogy miért van nálam elsõsegély csomag (a motoros csomag mindig a zsebemben van, mert úgyse tudnám hova tenni a motoron). Csak az egyik szülõnek jutott eszébe, hogy a teremben van mentõláda, de senki sem, hogy a kocsijában is van.

"Illetve jobban meg kene neznem mi hol van a csomagban, hogy ne akkor kelljen turkalni, keresgelni..."
    Igen ez nálam is elõ jött, pár másodperc volt elõvenni a csomagot, de legalább egy percig keresgéltem benne, még jó hogy nem kellett sietni (nem találtam a jódot és csak késõbb jutott eszemben hogy jódos törlõkendõ van a csomagban)

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kedvenc prepper konyvemben: http://www.amazon.co.uk/Beyond-Colla...eyond+collapse ir arrol, hogy fish tank tablettakat is lehet hasznalni antiobiotikumkent egy TEOTWAWKI szituacioban, persze kurva veszelyes a dolog. Velemeny?

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ha tudod, hogy melyik antibiotikum mire jó vagy széles spektrumút használsz, akár még használhat is, de ha nem, akkor is legalább megpróbáltad. Gond nem lehet belõle, az eltarthatóságuk is évtizedek a amerikai hadsereg tesztjei alapján.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Vettem ket konyvet TEOTWAWKI konyvtarba illetve referencianak. Az egyik 3Ft volt, a masik meg 100,+ postakoltseg, hala a jo oreg amazonnak. A gyogyfuves meg erdekes is!image.jpg

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ma voltam a B&Q- ban(barkacsaruhaz) heavy duty muanyag szerszamosdobozt venni, kb 30l terfogat, 18 rekesz, zarhato. Hogy mire hasznalom? Medic doboznak idealis, s sokkal olcsobb, mint amit annak talaltak ki. Lehet, hogy teszek fel majd kepet is.
    Last edited by mossberg-operator; 06-20-2013 at 10:07 AM.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 934
    Given: 975

0 Not allowed!
    Várjuk a képet.