Doom, te erre sosem fogsz igazi választ kapni. Azért nem fogsz, mert ugyan írod, hogy kíváncsi vagy, igazából nem vagy az. Ha tényleg az lennél, akkor megértenéd, sõt, magadtól rájönnél, hiszen gondolkodó ember vagy. Ezért az, aki erre a kérdésre válaszol neked, az a falra hányja a borsót.
-értem...tehát ha nincsenek érvek..akkor jön a személyeskedés..meg a hülyének nézés....de ezen lépjünk túl,mert nem fontos az én személyem,az sem ,hogy a kérdést én tettem fel....
A kérdés az ,Hogy mi szükség van bunkerre????...a Miért?..tudjátok..ez az a szó ami emberré tesz minket,nem bólogató birkává.....
..felvetõdnek itt témák ..pl legutóbb az önellátás...ÓÓÓÓÁÁÁÁUUU! BIGLÁJK!!!!!...bunker...dettó...és a miért?..mi szükség van rá?..van e értelme?..a befektetett energia eszköz,pénz,források meghozzák a remélt sikert vagy másban kell gondolkodni?...szóval miért?
...más...az azért érdekelne,hogy építési engedély köteles e a bunker?...számla van e?(már csak a garancia érvényesítése miatt is),vannak e minõsítései,a hatóságoktól jóváhagyás...ha nem...hát ha megszûnik a cég,hogyan érvényesül a garanciális és karbantartási szerzõdés (nem csak erre cégre vonatkozik)..ha van minden akkor meg hol van itt a titkosság?

Doom

Jó dolgokat írtál indulásnak de tényleg úgy érzed, hogy ennyi elég lesz?
..ma és most..amikor semmiféle veszély nem fenyeget..max betegség vagy munkanélküliség..szerintem bõségesen elegendõ...az hogy mi lesz?...Te tudod?...mert nekem fogalmam sincs!...akkor mire készüljek..mit vegyek?..mit építsek?