0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Szeptember 15. vagy szeptember 6., a lényeg a hatos számon és a Hold ciklus utolsó negyedén van.
Ó igen, ha jól tudom(21.; 22. vagy 2.3) szeptember 21-én van a nap-éj egyenlõség.
Tehát a sötétség "felül kerekedik" a fényen - legalább is a nap-éj arány terén.
Ez utóbbi egy feltételezés és összefügghet az estleges NAGY VÁLTOZÁSSAL(hogy ez mit takar, azt majd az idõ megmutatja).
| Thumbs Up |
| Received: 269 Given: 322 |
Tudod egy ideig úgy voltam ezzel, hogy lehet van benne valami. Aztán miután már a maja naptár sem jött be (aminek leginkább hittem aztán lehet csak megunta a készítõ gondolván majd folytatja egy leszármazottja valamikor) így úgy vagyok vele, hogy nem lesz megint semmi. A háttérhatalom ha akar akkor csinál és azt amikor és amit akar.
Volt 1999-ben egy teljes napfogyatkozás amit itthonról is lehetett látni. Akkor is eljött a vég, felmentem haverommal az ország legmagasabb pontjára, hogy onnan nézzem végig mi lesz, azt akkor sem lett semmi. Sõt, pont bementünk egy boltba mikor elsötétedett így a 100%-os napfogyit pont nem láttuk egy zacsi csipsz miatt. Azt megettük, bevertünk egy-egy pofa sört és indultunk haza. Idén valszeg a sulikezdéssel leszek elfoglalva az adott idõpontban. 2000-ben az y2k volt a menõ ami miatt minden meg fog állni ami számítógéppel megy. Mai napig mennek az akkor veszélyesnek ítélt gépek...
És tudjátok mit, nekem legyen igazam ezt a jóslatot bukja be Morpheus!![]()
...a múltkor 73 napot jósoltam...azért meg kell vallanom elég gonosz voltam...a 200 nap azért jóval kedvezõbb...hiába az a jó szíved.....mondjuk 09.15.-ére szabaddá teszem magam...és kiveszem az összes szabit...nem tudom..ki kell mosni+ porszívózni elõtte?...hát koszosan azért csak nem lehet egy apokalipszist várni...
Azért szívesen meghallgatnám,amikor ezt valaki levezette...kicsit szkeptikus vagyok...de meg lehet gyõzni...valós bizonyítékokkal.
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Nincs szó apokalipszisrõl - legalábbis szerintem.
Ha bevezetnék az ÚVR-t az sem lenne apokalipszis. A polgárháború és lokális egy földrengés sem egyenlõ az apokalipszissel.
Az apokalipszis minden területet és mindenkit érintene a Földön.
Ez egy FELTÉTELEZETT esemény vagy egy eseménysorozat kezdete amely a világ egyik szegletében fog várhatóan bekövetkezni, olyan mint pl. a 9/11 és az azt követõ mesterségesen létrehozott "terrorellenes" intézkedések.
Úgy hogy nem vagy benne az ill. és a szab.vakolók témájában, úgy elég körülményes ezt elmagyarázni.
Röviden: (nem konyhanyelven) -->9/11 -> 9+1+1=11 - ez a szám része a háttércsoportok szentháromságának(11-22-33); ekkor 2001 09 10-én volt a holdciklusnak az utolsó negyed fázisa http://kalender-365.de/holdnaptar.php?yy=2001, idén 2015 09 06-án lesz egy ugyanilyen dátum, mert 2015 09 05-én lesz utolsó negyed http://kalender-365.de/holdnaptar.php?yy=2015; szeptember 6.-a, tehát hatos szám, ami része a szimbólumjaiknak mint a hat-hat-hat --> Benne van a Bibliában is, hogy "az õ száma a hatszázhatvanhat"(furamód ez a 3db "h" betû épp 777-et formál a számmisztikában) tehát a pokolkirályé, tudjátok --> de ez csak kis bizonygatás, hogy az (háttérben levõ)érdekcsoportok átvették ezt az õsi misztikumot és felhasználják a céljaik eléréséhez.
Ezt biztos nehéz lesz megemészteni kedves Doom kolega. Azt gondolod majd, hogy hol van itt a bizonyíték? - tele van vele a net, csak szelektálni kell egy jó nagyot.
Habár ezt a dátumot jó eséllyel csak egy-két helyen fogod megtalálni - mert ilyesmivel nem sokat érdemes foglalkozni(vár az élet és a munka), legyen ott a dátum a fejedben, legyen meg a tudásod és az általad szükségesnek ítélt felszerelés és többi majd elválik.
Az úgymond "valós" bizonyítékoknak meg neked kell utánajárni, mert ez egy igen sokrétû és összefüggõ történet, ami visszanyúlik az igen távoli múltba.
Nekünk viszont elsõsorban a jelennel kell foglalkozni, a múltból tanulva és a jövõre is valamelyest gondolva.
Nem szükséges feltétlenül "lepontozni" az itt leírtakat, mert a ill. és a szab.vakolók léteznek - még ha csak egy világméretû (legjobb esetben)szektákról is beszélünk.
A Wikipédián is lehet találni ezt-azt a vakolókról és az ill.-ról (amiben persze kihagyták a jelenkor nagy alakjainak nevét)
https://hu.wikipedia.org/wiki/Illumin%C3%A1tus_rend
https://hu.wikipedia.org/wiki/Szabad...%B1vess%C3%A9g
Ott vannak még az õket tömörítõ "klubok" mint a Külkapcsolatok Társasága, Római Klub, Bildenberg és még sok tucatnyi hasonló.
Illetve vannak még más titk. társaságok amelyek tagjai ennek az elit körnek.
Most pedig vissza az idõhöz: a mait nem számolva még 189 nap az egyik nagy változás (feltételezett) induló napjáig.
Nem világvége, nem apokalipszis, hanem kõkemény VÁLTOZÁS amit elõbb-utóbb megtapasztal a civilizált világ.
..nagyon érdekes amiket írsz...mondjuk én egyszerûbben fogom fel....menni kell, ha kell...ennyi..és meg kell szerezni a kaját,az innivalót és kész...nem nagyon akarok vacillálni a dolgokon...felkészültem,hogy megoldjam a dolgokat...nagyjából ennyi..az okok annyiban érdekelnek csak,hogy idõben mozduljunk...addig meg jó így ahogy van...Nem világvége, nem apokalipszis, hanem kõkemény VÁLTOZÁS amit elõbb-utóbb megtapasztal a civilizált világ.
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
számolgatok ? osztok - szorzok ? háttérhatalom ? számmisztika ? hallgatni is rossz
akkor nézzük a valóságot felkészü lünk (lök) eldobom a telom ( felrakom az elsõ autóra ) és használom a tudást amit összeszedtem és megszerzem ami kell és megvédem a gyerekem mindenáron nem válogatva az eszközökben és lehet illuminátus vagy szabad kõmûves ( leírom a nevüket mert megtehetem ) rábaszik ha az utamba kerül.
kb eddig kell gondolni a dolgokat és nem számolgatni. számolgatni a konzervet és a lõszert kell.
| Thumbs Up |
| Received: 152 Given: 4 |
Mmilan nem arról ír, hogy õ miben hisz, hanem arról, hogy miben hisznek - és mihez szokásuk igazítani - azok a gyökerek, akik a balhékat (pl. hamis zászló típusúak) csinálják.
De az biztos, hogy rettegni nem érdemes.
| Thumbs Up |
| Received: 5 Given: 0 |
| Thumbs Up |
| Received: 5 Given: 0 |
"Röviden: (nem konyhanyelven) -->9/11 -> 9+1+1=11 - ez a szám része a háttércsoportok szentháromságának(11-22-33); ekkor 2001 09 10-én volt a holdciklusnak az utolsó negyed fázisa http://kalender-365.de/holdnaptar.php?yy=2001, idén 2015 09 06-án lesz egy ugyanilyen dátum "
A két dátum között volt olyan holdciklus amikor a számisztika hasonló eredményeket mutatott? szept 6-ra két hatos jön ki , nem három , bár én nem értek a számisztikához .