Oldala 28 of 261 ElsõElsõ ... 1826272829303878128 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 271 to 280 of 2608

Topic: Vírusos fertõzések, baktériumos fertõzések

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 216
    Given: 263

0 Not allowed!
    Piacot nyerni: megnyerni (venni) a kormányokat, hogy tegyék kötelezõvé, így rengeteg vakcina elkel, jön a $$$.
    Kiirtani a populációt: az eladott vakcinától xy év múlva bajod lesz és kinyiffansz pl.

Eladta pénzért, megvetted mert megvetették veled, beadattad, kinyiffantál/terméketlen lettél, következõ generációk mennyisége csökken.
    Ha így nézed akkor többszörösen is nyertek az ügyön.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    ...igen...csak logikátlan....minek..és ezek az emberek nem bolondok...minek a dólár,ha nincs aki termeljen és nem lehet rajta venni semmit?...minek megvenni egy kontinenst,ha mások..praktikusan,a szegény népesség használja(és igen jól érzi magát)...nem hiszem,hogy ezek a nagyokosok ilyen bénák....ez az egész összeesküvés elmélet csak egy konteo--annak is halovány...
    Mire várnak?...mert a népesség..kösz,de jól van és gyarapodik!....

Senior Member Lekvár's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Pedig West Bam és mmilan21 piszkosul érzik a lényeget.
    Egyelõre a lájtos népességirtás folyik, vakcinákkal, gyógyszerekkel, kemoterápiával, adalékanyagokkal, munkahelyi stresszel, kölcsönökkel, szingli modellel... a pénz csak eszköz ehhez.
    Elveszik az Embertõl azt amire teremtve lett: a BOLDOGSÁGOT. Próbálják belesúvasztani az evolúciós hazugságba, az állati sorba. Materiálisan nem vagy több mint egy biorobot.
    A Lélek kérdése fel sem merülhet, mert az összezavarná az emberek fejét. Szóval itt tartunk...
    Úgy vélem, lassan kifogynak a türelembõl a "gazdáink", és drasztikusabb lépésre szánják el magukat. Természetesen ez látszólag a véletlenek láncolata lesz.

Nem kívánok vitatkozni azokkal, akik ezt összeesküvés elméletnek tartják, mert ez egy elméleti lánc végkövetkeztetése. Aki másképp gondolkodik, annak nem ez jön ki...
    Én nem piszkálnám az oroszokat!

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    ..hogy a topic témánál maradjak...a járványok valós fenyegetést jelentenek az emberekre...de ez nem a háttérhatalom mûve,hanem a természet szelekciós és populáció szabályozási kísérletei....ezen a bolygón Ez így mûködik...próbálja a természet vissza nyerni az egyensúlyt..és ez nem csak ránk emberekre vonatkozik,hanem minden élõre ezen a bolygón,mindennek meg van a maga betegsége mellyel kordában van tartva a lélekszáma...
    Azért sem valós Ez a konteó,mert az erõforrások nem a fenntartható populáció szabályzására és a minél jobb gének tovább öröklésére fordítódik és a rendelkezésünkre álló erõforrások tartós és önmagát megújító koncepciót követjük,hanem a "mentsünk meg mindenkit" és "minél tovább tartsuk életben" filozófia az érvényes.Mert mi emberek ilyenek vagyunk....
    A védõoltások milliárdok életét mentették meg,akik egyébként a csecsemõ kort sem élték volna túl...
    Botor elképzelés,hogy megszületik valaki és ráköltenek sok-sok pénzt,tudást,idõt,erõforrást..hogy finoman(hogy ne tûnjön fel) adagolva a mérgeket kiirtsák 86 éves korára,miközben jót kaszálnak rajta és növelik a virtuális,fedezet nélküli számlájukat...
    Ha így is van,hát köszönöm...mert 3 évesen meghaltam volna.....
    Részemrõl nyugodtan mérgezzenek 86 éves koromig,aki akar keresse magát halálra rajtam,de élek....aztán nyugodtan ki lehet irtani...

Törölt_fórumtag2
    Guest

0 Not allowed!
    Részemrõl nyugodtan mérgezzenek 86 éves koromig,aki akar keresse magát halálra rajtam,de élek....aztán nyugodtan ki lehet irtani...
    Inkább éljek 50 éves koromig és szabadon, mint 86 éves koromig rabszolgaként. Nem minden, hogy meddig húzza az ember, inkább az, hogy miként.
    Nekem inkább errõl szól ez az egész prepperkedés, erdõ járás, földtúrás, önellátásra törekvés.
    Nem tesz boldoggá, hogy birkának néznek és azért élhetek, hogy folyamatosan megnyírjanak a gyapjamért.

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ..hogy a topic témánál maradjak...a járványok valós fenyegetést jelentenek az emberekre...de ez nem a háttérhatalom mûve,hanem a természet szelekciós és populáció szabályozási kísérletei....ezen a bolygón Ez így mûködik...próbálja a természet vissza nyerni az egyensúlyt..és ez nem csak ránk emberekre vonatkozik,hanem minden élõre ezen a bolygón,mindennek meg van a maga betegsége mellyel kordában van tartva a lélekszáma...
    Azért sem valós Ez a konteó,mert az erõforrások nem a fenntartható populáció szabályzására és a minél jobb gének tovább öröklésére fordítódik és a rendelkezésünkre álló erõforrások tartós és önmagát megújító koncepciót követjük,hanem a "mentsünk meg mindenkit" és "minél tovább tartsuk életben" filozófia az érvényes.Mert mi emberek ilyenek vagyunk....
    A védõoltások milliárdok életét mentették meg,akik egyébként a csecsemõ kort sem élték volna túl...
    Botor elképzelés,hogy megszületik valaki és ráköltenek sok-sok pénzt,tudást,idõt,erõforrást..hogy finoman(hogy ne tûnjön fel) adagolva a mérgeket kiirtsák 86 éves korára,miközben jót kaszálnak rajta és növelik a virtuális,fedezet nélküli számlájukat...
    Ha így is van,hát köszönöm...mert 3 évesen meghaltam volna.....
    Igazad is van, meg nem is...
    Írásod elsõ részével egyetértek. A továbbiakkal nem, ugyanis az élet normális velejárója az élethez való ragaszkodás akár 86 évesen is. Az én apám 87 éves elmúlt, de még mindig vannak ötletei, tervei, amik mozgatják, nem életunt ember.
    Mi a garancia arra, hogy a gyógyszerekbe rejtett adalékokkal nem újabb piacot, elõre programozott betegségeket teremtenek? Beteszik pl. adalékként a vízoldható alumínium vegyületet, ami nem fog megmérgezni prompt, de jól kalkulálható az évtizedek múlva kialakuló Alzheimer kór. Semmi gond, nem akar megölni téged senki, készségesen javítanak az életminõségeden is, csak fizesd ki az erre való gyógyszer árát. Elvileg ezek jól kalkulálható üzletek, akár tõzsdére is vihetõk, mert a megtérülés, a kamat jól kalkulálható. Nem szeretnék megvádolni senkit, amit írtam, pusztán fikció. De üzleti lehetõség! Kérdezem, a kapitalizmusban van olyan üzleti lehetõség, amivel soha senki ne próbálkozna meg? Fõként ha a befektetés kicsi, a várható haszon viszont jól kalkulálható és hatalmas profitot jelenthet.

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Angelina Jolie eltávolíttatta a petefészkét Találtam számomra újdonságot a kommentekben.
    gizella29 írja: Rák nem is létezik csak candida fertõzés. A daganat nem más ,mint gomba !!
    No ezt kicsit furcsállom ha gomba lenne akkor a gombaszövedék jól látható lenne mikroszkóp alatt.

Simoncini professzor írja: A jelenlegi munka több évi megfigyelésen, összehasonlításon és tapasztalaton alapul. Ezek alapján azt állíthatom, hogy a daganatok kiváltó oka a gomba.....
    Olvassátok végig a kommentet.

Senior Member Lekvár's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Oakland Hozzászólás megtekintése
    Inkább éljek 50 éves koromig és szabadon, mint 86 éves koromig rabszolgaként. Nem minden, hogy meddig húzza az ember, inkább az, hogy miként.
    Nekem inkább errõl szól ez az egész prepperkedés, erdõ járás, földtúrás, önellátásra törekvés.
    Nem tesz boldoggá, hogy birkának néznek és azért élhetek, hogy folyamatosan megnyírjanak a gyapjamért.
    Sajnos nem tudok Oakland kollégának, vagy inkább barátomnak, több "tetszik"-et adni a lényegre törõ válaszért!

Visszatérve a topic témájához, némi adalékként idézném egy önhatalmú "gazda" mondatát:
    „Ha újjászületek, halálos vírusként szeretnék visszatérni, hogy hozzájáruljak a túlnépesedés veszélyének megakadályozásában.”

Egyébként még egyszer mondom, SENKI szilárd meggyõzõdését nem kívánom megváltoztatni.
    Komoly felnõtt emberek vagyunk, mindenki tapasztalás és tudás alapján eljutott bizonyos "végkövetkeztetésekig".
    Van akinek ez, kimerül a fogyasztói társadalom kínálta szabadság elérésében. Szabadon dönthet, hogy melyik szupermarketben vásárol, hogy melyik vakcinát adatja be magának, választhat pártot...focicsapatot, és azt érezheti hogy õ nem béget a nyájjal, mert õ egyéni módon választ...
    Nem akarok bizonygatni semmit, ha körülnézel nyitott szemmel és nyitott lélekkel a világban, meglátod hogy mivel is takarják el a szemeid elõl a valóságot. (Matrix)
    Egyébként nem mentenek meg mindenkit, és nem tartanak életben mindenkit... ha már nincs haszna.
    Egyre inkább gondoskodnak arról, hogy az egyre növekvõ nyugdíj korhatárt ne érd el, mert onnantól csak ballaszt vagy a "gazdák" nyakán.
    Addig pedig, hogy idézzek: "...birkának néznek és azért élhetek, hogy folyamatosan megnyírjanak a gyapjamért."

Még egyszer elmondanám a személyes meggyõzõdésem:
    Úgy vélem, lassan kifogynak a türelembõl a "gazdáink", és drasztikusabb lépésre szánják el magukat. Természetesen ez látszólag a véletlenek láncolata lesz.
    Last edited by Lekvár; 03-25-2015 at 07:51 AM. Indoklás: Stilisztikai hiba
    Én nem piszkálnám az oroszokat!

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Oakland Hozzászólás megtekintése
    Igazad is van, meg nem is...
    Írásod elsõ részével egyetértek. A továbbiakkal nem, ugyanis az élet normális velejárója az élethez való ragaszkodás akár 86 évesen is. Az én apám 87 éves elmúlt, de még mindig vannak ötletei, tervei, amik mozgatják, nem életunt ember.
    Mi a garancia arra, hogy a gyógyszerekbe rejtett adalékokkal nem újabb piacot, elõre programozott betegségeket teremtenek? Beteszik pl. adalékként a vízoldható alumínium vegyületet, ami nem fog megmérgezni prompt, de jól kalkulálható az évtizedek múlva kialakuló Alzheimer kór. Semmi gond, nem akar megölni téged senki, készségesen javítanak az életminõségeden is, csak fizesd ki az erre való gyógyszer árát. Elvileg ezek jól kalkulálható üzletek, akár tõzsdére is vihetõk, mert a megtérülés, a kamat jól kalkulálható. Nem szeretnék megvádolni senkit, amit írtam, pusztán fikció. De üzleti lehetõség! Kérdezem, a kapitalizmusban van olyan üzleti lehetõség, amivel soha senki ne próbálkozna meg? Fõként ha a befektetés kicsi, a várható haszon viszont jól kalkulálható és hatalmas profitot jelenthet.
    ...na akkor +eccer,de utoljára......nem logikus konteó...hogy a háttérhatalom,oltásokkal ,gyogyószerekkel a hosszú életet támogatja,hogy nyírhassák a birkát......közben pedig ördögi tervet szövöget a népesség 90 %-nak a kiirtására.....ez baromság és hülyeség és....vagy Ez vagy Az ,de a kettõ együtt?...

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Még egyszer elmondanám a személyes meggyõzõdésem:
    ...ééés...erre én biztos nem adnék "tetsziket"...
    De ez így elég ködös..ez körülbelül azt teszi mint a kocsmai veszekedésbe....",,na és mitteszel ?..."maj meglátod!"....

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hagyjuk!...semmi konkrétum,semmi bizonyíték!...ha lehet én ettõl nem görcsölök!