Oldala 148 of 220 ElsõElsõ ... 4898138146147148149150158198 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,471 to 1,480 of 2197

Topic: Ezt vettem (mondd, mutasd hogy mit vettél)

Törölt_fórumtag2
    Guest

0 Not allowed!
    fűrész1.jpgfűrész2.jpgfűrész3.jpgfűrész4.jpg
    Tecsóban 1.300 pénz. Tesztelve, bátran ajánlom.

Senior Member astonferi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    néztem a Lidl ben kb két hete az nagyon moslék volt 990 ért.

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 114
    Given: 1

0 Not allowed!
    Nekem is hasonló van, tökéletesen üzemel.
    Tipp:
    A hétvégi fatwood-vadászat után a gyantát denaturált szesz segítségével könnyen lepucoltam...
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Senior Member astonferi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    az utobbi idõben kicsit átgondoltam dolgokat mi kell és mi nem. amikre mostanában költöttem.
    2 * 5 kg jázmin rizs, 20 kg cukor, smack levesek amiben rizstészta van így glutén érzékenyek is ehetik, cuscust és bulgurt csak párolni kell vagy meleg vízben áztatni. mandarin konzerv pedig a németektõl van 0,89 € volt. 10 - 10 darab lett belõlük.
    WP_20150401_006.jpgWP_20150401_004.jpgWP_20150401_002.jpg

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Vettem 1 pár túrabakancsot. Az elsõ tesztrõl ITT olvashattok

haix01.jpg

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Pityubá Hozzászólás megtekintése

haix01.jpg

Sajnos eléggé alacsony lábfejre tervezték ezeket a bakancsokat, kicsit tágul, de sokat nem enged.

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Pityubá Hozzászólás megtekintése

haix01.jpg
    Bevallom férfiasan, fogalmam sincs róla, milyen a jó túrabakancs. Olvasok róla, de nem gyõz meg. Anno, mikor valóban sokat túráztam (5-10 napon keresztül napi 50, vagy több km. nehéz terepen) csak a jó magyar szocreál, vagy csehszlovák dorkóm volt. Ez bizony elrendezte a talpam az elsõ három napban mindig, utána megtanultam együtt élni a sebekkel, sõt gyógyultak is. Aztán jött a jó magyar surranó, amit én kiváló holminak tartok, a néhai Magyar Néphadsereg egyik legjobb holmijának. Abban már kevesebbet túráztam az elõzõhöz hasonló léptékben, de négy évig szinte minden nap a lábamon volt. Két példányt használtam el. Az elsõ (leggyakoribb használat) egy évet bírt, az két csatos volt. Az újabb 1 csatos 3 évet és utána még mindig használható maradt, biztosan nem is dobta ki az akkori MN a szemétbe. Ezekkel nekem semmi bajom nem volt az egy hetes bejáratási idõ után. A 3000 m-es futás normaidõt 14,10 perccel soha nem léptem túl velük futásban sem, pedig nem vagyok egy futóbajnok. Azóta is egyfajta bakancs fan vagyok, néha még az öltönynadrág alá is a bakancsot veszem fel, mint jó túlélõ Viszont a mai napig sem sikerült megfejtenem a rejtélyt, melyik a jó túrabakancs. Véleményem természetesen van, ami valószínûleg nem egyezik meg a túrasportok támogatóinak, az ezzel összefüggõ fejlesztõ cégek kirakati politikáinak véleményével. Ez persze csupán egy dolog. Végeredményképpen állíthatom, egy ember élete és az ahhoz tartozó tapasztalat valószínûleg kevés ahhoz, hogy egyértelmû bizonyosságot tudjon adni arról, mi a jó túrabakancs. Összegzésképpen ez az elnevezés jó biznisz, veszélytelen az esetleges reklamációkra nézve a használhatóság tekintetében.

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Nem kemény a talpa? Nekem a bõr-vászon változat van és zselés talpbetét nélkül olyan mint a facipõ. A bõr is elég merev ezért könnyen sérül már 2 helyen kellett megvarrni 1 év alatt. Igaz nekem kincstári van, lehet a bolti jobb minõség.

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló GAZDA Hozzászólás megtekintése
    Nem kemény a talpa? Nekem a bõr-vászon változat van és zselés talpbetét nélkül olyan mint a facipõ. A bõr is elég merev ezért könnyen sérül már 2 helyen kellett megvarrni 1 év alatt. Igaz nekem kincstári van, lehet a bolti jobb minõség.
    Kívül kemény a talp, még nem igen hajlik, de az íve el van találva. Belül is kemény az eredeti talpbetét, viszont kellemes ergonómiailag kialakított a görbülete, szinte olyan mint a talpam, és oldalt is jól tartja.
    Mint írtam nem okozott talp és sarokcsont fájdalmat, pedig van már bokasülyedésem ezért be kellett volna tennem a talpbetétet, hibáztam sajna.
    Megjegyzem sima belsejû bakancsban, betét nélkül nem tudtam volna a menetet végrehajtani, ezzel igen.
    (sarkaim bõre viszont lejött és be is van gyulladva, nem tudom mitõl lehetett)

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Viszont a mai napig sem sikerült megfejtenem a rejtélyt, melyik a jó túrabakancs
    ---inkább az a kérdés,melyik túrára melyik bakancs----
    példák,
    Velencei városnézés.....egész nap rekkenõ kánikulában...életem legrosszabb napja volt,tömeg büdös,meleg,sehol egy fûszál ahol a kutya pisilhetne,végig az ölembe cipeltem,hogy ne tapossák össze...egy sima strandpapucs volt rajtam..és aznap az volt a jó döntés....
    Lerobbanás a Kiskunságon...akkor még nem volt mobiltelefonom....vászon tornacipõ...két óra séta,majd bolyongás a faluba az autószerelõért...szilárd száraz út,nem volt probléma..
    2008 üzemzavar elhárítás...3 nap 12 órás mûszakokban,pihenõkkel....sár,zivatarok,gyalogl ás a kukoricába,oszlopra mászás,stb...extrém igénybevétel....bejáratott bõr munkavédelmi bakancs....helytállt..bár utána csere...
    ugyan ez a márciusi hóhelyzetben....munkavédelmi bakancs...helytállt,de nagyon fázott a lábam,de ez télen természetes állapot...
    gyalogtúra nyáron..kényelmes vadászcipõ
    gyalogtúra hideg nyirkos,vizes környezetbe....haix....

Nincs mindenre való cipõ...de mindenre van egy jó cipõ.