Oldala 41 of 48 ElsõElsõ ... 313940414243 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 401 to 410 of 478

Topic: Tûzgyújtási módszerek, tûzgyújtó eszközök, tûzrakás, tábortüzek fajtái

Member Pityke11's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Lakhely
    Szolnok környéke
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Üdv!
    Nagyon jol irja WestBam!Annyit tudnék akksi ügyben segiteni,hogy ha elmész egy akkus boltba,ott meg tudják neked nézni hogy milyen állapotú az akksid.De ez inkább elõrelátás mint javitási trükk.Nekünk is van ilyen kütyü a mûhelyben és egész nagy biztonsággal megmutatja az akksi állapotát.Lehet még indit de már nem az igazi és a szakik tapasztalatbol megmondják h mennyit bir még vagy cserélni kell.

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló WestBam Hozzászólás megtekintése
    Múlt héten beruháztam egy LMF nagy svéd szikravetõbe. Elsõ próba zsepivel nem ment de a tamponnal azonnali volt a sikerélmény, ez biztosan megéri a pénzét.
    Beszereztem 10doboz vihargyufát is, még az is jól jöhet, enni nem kér helyem meg van ahol tároljam szûkösebb idõkre.
    Még nagyobb mennyiségû gyújtót szeretnék eltenni csak értelmes forrást nem találtam ahol jó áron adnák õket. Esetleg ha valakinek van tippje ne tartsa magában.
    Csatolmány 5139
    Remek cuccok én is ezeket használom, a nagy Svéd a legjobb (és a legdrágább) a kategóriájában.
    Hordok magamnál jól záródó dobozban gyantás Erdeifenyõ kaparékot, kitûnõ gyújtós. (foklának,fatwoodnak nevezik)

Ha nem akarsz ílyen Buscraft cuccot hordani, akkor néked erre van szükséged.
    Egy kockát szétmorzsolsz belõle, és illik 1 húzásra begyújtani, tartósan erõs lángja van. Hiszen erre tervezték.
    Túlélõsök most morgolódnak rám, nem autentikus vásárolt cucc ajánlása miatt. Mea kulpa, megszaggatom ruházatom és hamut szórok a fejemre.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 70
    Given: 50

0 Not allowed!
    Én Pityubá által javasolt kockát BG-s szikravetõvel is be tudtam gyújtani( meg amásik fajtákat is, de van lmf-em is természetesen), pedig sokan szidják.
    Erdei fenyõ kaparék is erõsen ajánlott.

hillicker
    Guest

0 Not allowed!
    Tûzszerszámot szeretnék vásárolni. Light My Fire 2.0 Army vagy Doan magnesium fire starter ? Melyiket érdemesebb megvenni ? Ki melyiket ajánlja és miért ?

Senior.Member fisligery's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Nekem személy szerint csak az lmf-el van tapasztalatom így azt ajánlanám, ha magnézium kell vegyél egy boy leranódot kb 1500 egy darab és nem kicsi.

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló hillicker Hozzászólás megtekintése
    Tûzszerszámot szeretnék vásárolni. Light My Fire 2.0 Army vagy Doan magnesium fire starter ? Melyiket érdemesebb megvenni ? Ki melyiket ajánlja és miért ?
    Korábban írtam egy összehasonlításról. Szerintem tök mingegy a fajtája. Nekem van vagy 5 féle a noname-tól BG-ig, de mindegyik ugyanúgy viselkedik. Nagy a valószínûsége, hogy a ferrocériumot ugyanaz a kínai cég állítja elõ mindegyikhez, legyen az svéd, amerikai, angol vagy akármilyen. Egyedül a hozzá mellékelt kaparókban találtam különbséget. Vegyél az e-bayról egy ujjnyi vastag 10 centist Kínából, tutira az lesz a legjobb és legolcsóbb.

hillicker
    Guest

0 Not allowed!
    Ebay-ról drága a szállítás, és angolul sem tudok.

hillicker
    Guest

0 Not allowed!
    Egyébként egyszer vettem egy Light My Fire szikravetõt, és mi volt a doboz hátuljára ragasztott papíron ? Származási hely kína.

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló hillicker Hozzászólás megtekintése
    Egyébként egyszer vettem egy Light My Fire szikravetõt, és mi volt a doboz hátuljára ragasztott papíron ? Származási hely kína.
    Azt hallottam amit nem Kínában gyártanak, az nem is eredeti.
    Megvan még Light My Fire szikravetõ ?

hillicker
    Guest

0 Not allowed!
    Megvan a szikravetõ persze. Egyébként Scout modell. És nagyon gyorsan kopik, pár percig szórakoztam vele és már a fele nincs meg.