0
Ugye nem akarsz a bunkeredre építési engedélyt kérni? A bunker elsõ számú védelmi vonala a titokban tartása. A második a rejtettsége, a harmadik a fizikai védelme. Egy építési engedély kiadása kontrollálhatatlanná- hú..ez de jó szó - teszi azok számát, akik tudni fognak az építményedrõl. Ugyanis mennek majd ellenõrizni, építési e-napló, stb...
TITOKBAN!!!!
www.mafelsz.hu, www.quixafe.com facén is
A cucc tárolását mindenképp a bunkeren kívül kell megoldani. Amolyan melléképületben. Mint ahogy a víz tárolására is a legcélszerûbb a lakóhelyen kívül elásni tartályt. Már ha nincs fúrt kút.
Az pedig, hogy a WC ne legyen büdös. Nos, elárulom a titkunkat, ahogy ezt megoldjuk.A szellõztetõ kimeneti nyílása a WC mögött van, az az utolsó állomás. Így a levegõáramlat onnan nem jön vissza.
www.mafelsz.hu, www.quixafe.com facén is
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Nem igazán találtam jobb helyet neki:
http://kemtech.fw.hu/
Nem olcsók, de vannak. Persze csak amíg áram is...
| Thumbs Up |
| Received: 33 Given: 86 |
Hát árak azok vannak, durva árréssel....
pl:
Mozgásra megcsörget egy telefont, ilyent tettem ki valamikor a hétvégi házba.INGATLAN VÉDELEM!! MOZGÁSRA AKTIVÁLÓDÓ LEHALLGATÓ
Ár: 55.000, Ft
ebay: 3.800huf !
"Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Na a mai nap elkezdtem ásni a bunkerem.
lejutottam 25 cm ig, és meguntam.
Úgy döntöttem borsót vetek bele.
100 szem borsó 50 fészekben. Remélem pár üveg borsóbefõtt is lesz belõle.
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Vagy már kész a bunkere, és az alá ásott le, csak akkor napfény lesz kevés... Meg a sok locsolástól vizesedni fog az alja..
Na de most komolyan, mekkora alapot terveztél, hogy 25 cm után abbahagyod? ez max 2 ásónyom.
Korábban írtam arról, hogy az áruházakban, orvosi rendelõkben, egyéb helyeken található mellékhelyiségek fölötti álmennyezet általában nyitható, fölötte egy körülbelül 1, 1,5 méter magas tág tér található, sajnos nem lépésálló. Ha ott alszik az ember horkolás bizonyára lehallatszik az épületbe. (biztonsági õr, stb hallhatja)
Ki szeretnék próbálni egy éjszakát egy ilyen helyen, ha sikerült, külföldön is megpróbálkoznék vele, olyan helyen, ahol egyébként egy vagyon lenne ott tartózkodni. (pl svájc) ilyen helyeken gondolom kevésbé is fognának gyanút.
Mit javasoltok?
A nem lépésálló, szellõzõkkel és vezetékkekel teletûzdelt gipszkarton-alu födémen hogyan lehetne fekhelyet kialakítani? (esetleg függesztett? pl egy háló?)
Mennyire lehet biztonságos egy ilyen menedék? Légyszi segítsetek!