0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Üdv!
Nagyon jol irja WestBam!Annyit tudnék akksi ügyben segiteni,hogy ha elmész egy akkus boltba,ott meg tudják neked nézni hogy milyen állapotú az akksid.De ez inkább elõrelátás mint javitási trükk.Nekünk is van ilyen kütyü a mûhelyben és egész nagy biztonsággal megmutatja az akksi állapotát.Lehet még indit de már nem az igazi és a szakik tapasztalatbol megmondják h mennyit bir még vagy cserélni kell.
Remek cuccok én is ezeket használom, a nagy Svéd a legjobb (és a legdrágább) a kategóriájában.
Hordok magamnál jól záródó dobozban gyantás Erdeifenyõ kaparékot, kitûnõ gyújtós. (foklának,fatwoodnak nevezik)![]()
Ha nem akarsz ílyen Buscraft cuccot hordani, akkor néked erre van szükséged.
Egy kockát szétmorzsolsz belõle, és illik 1 húzásra begyújtani, tartósan erõs lángja van. Hiszen erre tervezték.
Túlélõsök most morgolódnak rám, nem autentikus vásárolt cucc ajánlása miatt. Mea kulpa, megszaggatom ruházatom és hamut szórok a fejemre.
![]()
Thumbs Up |
Received: 70 Given: 50 |
Én Pityubá által javasolt kockát BG-s szikravetõvel is be tudtam gyújtani( meg amásik fajtákat is, de van lmf-em is természetesen), pedig sokan szidják.
Erdei fenyõ kaparék is erõsen ajánlott.![]()
Tûzszerszámot szeretnék vásárolni. Light My Fire 2.0 Army vagy Doan magnesium fire starter ? Melyiket érdemesebb megvenni ? Ki melyiket ajánlja és miért ?
Nekem személy szerint csak az lmf-el van tapasztalatom így azt ajánlanám, ha magnézium kell vegyél egy boy leranódot kb 1500 egy darab és nem kicsi.![]()
Thumbs Up |
Received: 1 Given: 0 |
Korábban írtam egy összehasonlításról. Szerintem tök mingegy a fajtája. Nekem van vagy 5 féle a noname-tól BG-ig, de mindegyik ugyanúgy viselkedik. Nagy a valószínûsége, hogy a ferrocériumot ugyanaz a kínai cég állítja elõ mindegyikhez, legyen az svéd, amerikai, angol vagy akármilyen. Egyedül a hozzá mellékelt kaparókban találtam különbséget. Vegyél az e-bayról egy ujjnyi vastag 10 centist Kínából, tutira az lesz a legjobb és legolcsóbb.
Ebay-ról drága a szállítás, és angolul sem tudok.
Egyébként egyszer vettem egy Light My Fire szikravetõt, és mi volt a doboz hátuljára ragasztott papíron ? Származási hely kína.
Megvan a szikravetõ persze. Egyébként Scout modell. És nagyon gyorsan kopik, pár percig szórakoztam vele és már a fele nincs meg.