Oldala 14 of 72 ElsõElsõ ... 412131415162464 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 131 to 140 of 714

Topic: Fallout

Member
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2014
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Lekvár Hozzászólás megtekintése
    Kérdésem lenne:
    A Tanpenny tornya küldetést próbálom összehozni. Ha valaki tolta a vérengzésmentes opciót, segítsen.
    A "biztonság kedvéért" elvállaltam hogy kiirtom a ghulokat, és azt is hogy beengedem Roy Phillipset a toronyba.
    Mentésbõl végigtoltam mindkettõt, és nem tetszett a végeredmény...
    Most a torony lakóit masszírozom, hogy engedjék ott lakni a civilizáltabb ghulokat...
    Ha igaz mindenkit rádumáltam hogy szóljon Tanpenny-nek, hogy nincs ellenére a ghul szomszédság, de hiába megyek az öreghez, nincs új opció a mondanivalójában.
    Hol lehet a hiba?
    Ha jól emlékszem, akkor nem Tanpennyvel kell beszélned, hanem a ghoullal, és kapni fogsz tõle egy maszkot, amit ha felveszel nem támadnak meg a vadghoulok

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up
    Received: 892
    Given: 929

0 Not allowed!
    Nem, van egy olyan, hogy Tenpenny azt mondja, hogy ha megkérdezel 3-4 embert és azok a lakók beleegyeznek hogy a ghoul-ok is beköltözhessenek a toronyba, akkor az egész küldetést meg lehet oldani vérfürdõ nélkül.

Senior Member Lekvár's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Kösz a segítséget, a Tanpenny tornyot otthagytam, oldják meg a problémáikat... végülis nem jó ötlet különbözõ nációkat összezárni, csak balhé lehet a vége.
    Ami tetszett, hogy saját szobám van a torony tetején, bólogatós figura állvánnyal.

Új kérdésem lenne: Az "Örökzöld malom" sima hentelõs hely, vagy része valami küldetésnek?
    Azért érdekes, mert van üzlet, bazár, madam, sõt van egy csaj a cellában, de alapból zabos rám, úgyhogy nem tudtam vele mit kezdeni.
    Megpróbáltam még egyszer bemenni, "kezdjük újra" alapon, de valamiért kipécéztek, ezért hazavágtam az egész bandát.
    Én nem piszkálnám az oroszokat!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A föld alatt vannak dolgok, de nem emlékszem arra hogy fontos küldetés része lenne a hely.

Senior Member Yrkon's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Veszprém megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tenpenny Tower (SPOILER!!!):
    Ha ráveszed a lakókat, hogy engedjék be a ghoulokat, azok mindenkit lemészárolnak, kivéve Burke-öt, aki ezentúl a ghoul fõnök "tanácsadója" lesz. (ez utóbbi nem 100%). Én úgy csináltam, hogy megszereztem a maszkot - mert az jól jön késõbb is-, aztán kinyírtam a ghoulokat. Ez a kaland szvsz az egyik sötétebb hangulatúak közül való - bár az tetszett benne, hogy nem amolyan happy endes, mint a többség.
    Evergreen Mills: mivel fosztogatók lakják, sehogy sem lehet velük összehaverkodni, még ha maga a sátán is vagy karmailag. Van viszont egy bobblehead a barlang végében, odakint pár rabszolga, akit elengedhetsz pozitív karmáért + egy szupermutáns behemót.
    A barlangban az egyetlen nem ellenséges NPC a kereskedõ, ugyanott, ahol a bábu is van.

https://www.youtube.com/watch?v=idjM3Jrp4Yw
    Last edited by Yrkon; 03-31-2015 at 12:03 PM.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kérésem lenne:
    Az általatok leghangulatosabbnak ítélt küldetés-(ek) címét (és pár mondatban hogy mirõl szól) írjátok le, és azt is hogy hol, kinél lehet felvenni.
    Kicsit egyeztethetnénk az ízlésünket/ízléstelenségünket. Következõ hozzászólásban én is megírom a "best" küldetéseket.
    Jó ideje már csak csatangolok, és jó lenne valami zúzós mission.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az eredeti Fallout 3-ban én nagyon bírom az összes Moira küldetést, gondolom azért mert õ a kedven karakterek egyike.

A legidegesítõbb küldetés az, mikor az egyik pincében beragad a karakter a számítógépes ál-valóságba. Onnan mindig próbálok minél hamarabb kijutni.

A Dunwich épület és az a pince ahol rózsaszínben jelenik meg a múlt, az a frászt hozza rám, nem tudom eldönteni hogy melyik a félelmetesebb.

A kannibál falus küldetés se rossz, mert az is elég ijesztõ, vagy inkább a felkavaró a jobb szó rá.

A Tenpenny-s küldetés pedig csak felidegesít. Mert érdekes, de semmi értelme hogy akkor kapsz karmát, ha lemészároltatsz mindenkit. Van magyarázat, de engem az nem gyõz meg.

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    https://ipon.hu/hir/aprok_nagyban___2015.05.07./33516

"Zárt ajtók mögött mutathatják be a Fallout 4-et az E3-on

A német PC Games úgy értesült, hogy a Bethesdánál tényleg készül a Fallout 4, és azt be is fogja mutatni a kiadó az E3-on, csak éppen nem a közönségnek, hanem egy 20-30 perces demó keretében néhány kiválasztott újságnak. Hogy miért, azt egyelõre nem tudjuk, és persze érdemes ezt az egészet egyelõre pletykaként kezelni. Nem kizárt persze, hogy a Bethesda nem akarja, hogy a Fallout 4 elvesszen az E3 forgatagában, bár talán az éppen ilyen bejelentések miatt döntött úgy a cég, hogy idén saját sajtókonferenciát tart."

Talán a Fallout 4-et várom a legjobban, hogy kiadják. Egy GTA-t csak tényleges kikapcsolódásra használok, de a Fallout és a Stalker... na ezek már játékok. Az ember kíváncsi a történetre, a karakterekre, a zónára és a betonpusztára. Bele lehet ölni akár több mint 100 óra játékidõt is. Azt hiszem ezeket érdemes lesz megvásárolni.

A Fallout 4 készül már javában, a Stalker 2-t ott folytatják ahol abbahagyták. A lehetõ legjobb hírek játékfronton.
    Csak támogassák a Windows 7-et, mert nem fogok frissíteni Windows "újabbra".

Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló mmilan21 Hozzászólás megtekintése
    https://ipon.hu/hir/aprok_nagyban___2015.05.07./33516

"Zárt ajtók mögött mutathatják be a Fallout 4-et az E3-on

A német PC Games úgy értesült, hogy a Bethesdánál tényleg készül a Fallout 4, és azt be is fogja mutatni a kiadó az E3-on, csak éppen nem a közönségnek, hanem egy 20-30 perces demó keretében néhány kiválasztott újságnak. Hogy miért, azt egyelõre nem tudjuk, és persze érdemes ezt az egészet egyelõre pletykaként kezelni. Nem kizárt persze, hogy a Bethesda nem akarja, hogy a Fallout 4 elvesszen az E3 forgatagában, bár talán az éppen ilyen bejelentések miatt döntött úgy a cég, hogy idén saját sajtókonferenciát tart."

Talán a Fallout 4-et várom a legjobban, hogy kiadják. Egy GTA-t csak tényleges kikapcsolódásra használok, de a Fallout és a Stalker... na ezek már játékok. Az ember kíváncsi a történetre, a karakterekre, a zónára és a betonpusztára. Bele lehet ölni akár több mint 100 óra játékidõt is. Azt hiszem ezeket érdemes lesz megvásárolni.

A Fallout 4 készül már javában, a Stalker 2-t ott folytatják ahol abbahagyták. A lehetõ legjobb hírek játékfronton.
    Csak támogassák a Windows 7-et, mert nem fogok frissíteni Windows "újabbra".
    Nagyon jó meglátás, a Fallout és a Stalker, ezek tényleg játékok!
    De mondanám még a Half Life2-t, igaz kötöttebb a játéktér, de az izgalom kárpótol mindent.
    Amikor játszottam, a feleségem a kisszéken izgulta végig, és hordta a szenyát és a teát.
    Ott tényleg a NAGY gebasz utáni hangulat van, orosz lakótelepekkel, csatornákkal és a Ravenholm pálya a csúcs.

Nade maradjunk a Falloutnál, most is tolom, de jó az idõ és sok a munka...

A topic keresõszavai: