0

Thumbs Up |
Received: 1 Given: 0 |
Eredeti hozzászóló haven
Itt arról még nem esett szó, hogy ki, hogy adja elõ élete párjának, hogy mostantól felkészülés van, kell az a bakancs, a negyedik lámpa stb...
Szerencsés az (bár nem hiszek ebben a szóban), kinek eleve így gondolkodik a párja. De ha nem?
Gondolom a Tied megszökött.![]()
Én nem piszkálnám az oroszokat!
Hát, nem tudom hogy most mi a bajod, Doom!
TE nyomtál itt egy elég erõs provokatív szöveget, és a válasz ennek megfelelõ lett....
Thumbs Up |
NEM kívántam személyeskedni!
Ilyenkor mindig azt mondom: ha Te lennél a másik helyében, és mégjellel is a "marad-ül-fekszik" lenne a sorod, jutalomfalatkákkal... Te nem szöknél meg?
Egyébként sajnálom, ha beletrafáltam valamibe. Két üveg pezsgõ azért nem semmi!
Egyébként azt is szoktam mondani, ha egy társaságban nem lehet beszélni valamirõl, oda inkább ne hívjanak.
Ha egy családban van egy lopós nagybácsi, sajna biztosan megkérdezem, mit lopott utoljára?
Békesség!
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Akkor a békesség kedvéért....
Nem ismerem, csak olvasom Doomot itt a fórumon, és annyi már leesett, hogy kettesben él a kutyájával. Ezért én jót mosolyogtam az ominózus hozzászólásán ami nem volt sem erõs, sem provokatív, csak kétértelmû. De Doom elég információt csöpögtetett magáról itt a fórumon, hogy helyén lehessen kezelni az infót. Nála tényleg elég ennyit megtanítani a "párjának".
Azt a pezsgõt meg igyunk meg közösen!
Kedveseim, hát itt mosolygok magamban, mert megértettem Doom kolléga humorosnak szánt sorait.
Ezt írta: ...pár egyszerû dolgot kell megtanítani......marad,ül,fekszik....és legyen a zsebbe jutalomfalatka....
Én tudom, hogy õrá vonatkozva minden szava igaz. Ugyanis Doom a kis kutyájával él együtt 1 háztartásban.
Ti pedig beugrottatok ennek a viccnek és hölgyet gondoltatok Doom kolléga vicces soraiba. Hát röviden ennyi volna.
Mindezek után a tisztesség úgy kívánja kövessétek meg tévedésetekért, hiszen csak jobb kedvre akart mindnyájunkat deríteni.
Doomtól elnézést kérek amiért a fogadatlan prókátor szerepében mindezt leírtam.
Basszus, A. L. Ias megelõztél.
Last edited by Pityubá; 04-24-2015 at 08:39 PM.
Thumbs Up |
Sajnálom hogy DOOM-nak a kutyája az élete párja... és azt is hogy nem értettem a humorosnak szánt sorait!
Az eset rávilágít a sekélyes gondolkodásomra, és megkövetem a tévedésemért!
Pezsgõzésben benne vagyok!
Privátban nem írok Neki, mert egy elõzõ probléma után többször megpróbáltam... de sikertelenül.
Békesség!
Last edited by Lekvár; 04-24-2015 at 08:53 PM.
Thumbs Up |
Received: 921 Given: 954 |
Uraim, mellõzzük a személyeskedést ha kérhetem.
![]()
http://tuleloblog.blogspot.com
https://www.facebook.com/Túlélõblog-192123530821899/
Adakozás tárhelyre/domainre (PayPal): http://magyarprepperforum.us/donations/adakozas_MPF.htm
MagyarPrepperForum Discord chat: https://discord.gg/Rja2yhQZd2
..betettem a hûtõbe....három hét alatt pont a megfelelõ hõmérsékletû lesz....Azt a pezsgõt meg igyunk meg közösen!![]()
Kedves Haven!
Hadd tereljem vissza a szót az eredeti felvetésedre, mert olvasva a hozzászólásokat "kutyául" félresiklott a beszélgetés. Sajnos ismerem a helyzetedet, igaz, nekem a tágabb családban és a barátnõimmel voltak hasonló problémáim. Azt a konklúziót vontam le végül, hogy a gyõzködésnek semmi értelme. Olyan ez, mint meggyõzni valakit arról, hogy van Isten. Lehetetlen, mert nincs rá bizonyíték, csak jelekbõl lehet következtetni rá. Na pont ilyen a közelgõ összeomlás is. Vagy "lát" valaki, vagy nem. Vagy akarja látni és tudni, vagy nem akarja. Biztosan Te is észrevetted, hogy a jelenlegi világ - többek között - a kényelem imádatáról szól: testi lelki és szellemi értelemben egyaránt. A testirõl nincs mit beszélni, egyértelmû. A lelki lustaság oda vezet, hogy kíméljük magunkat minden megrázkódtatástól; inkább tagadom a tényeket, nehogy "megijedjek" vagy féljek, vagy ki kelljen zökkennem a hétköznapok mókuskerekébõl. A szellemi lustaság megakadályoz abban, hogy érdeklõdjem, olvassak, utánanézzek, hogy mi is történik körülöttem, illetve hogy mit is lenne célszerû tennem, ha ez és ez bekövetkezik. Tudni és tervezni kellene, és erre nincs kapacitás. Természetesen ezt általánosságban írtam, a tapasztalat mondatja ezt velem, és nem a párodra értettem, akit nem is ismerek.
Szóval én úgy gondolom, hogy nem kell "elõadni", hogy mostantól felkészülés van. Van egy kedves barátunk, akinek a párja még nem támogatja a felkészülésben, ez azért õt nem akadályozza abban, hogy tûréshatáron belül tegye, amit jónak lát. Gondolom, neked is van egy kis mozgástered amiben szabadon mozoghatsz... Csak lassan, nem kell hirtelen nagyokat változtatni, így neked is lesz idõd és lehetõséged korrigálni, ha nem jó az irány. Mert tudjuk, hogy jön a változás, csak azt nem tudjuk, hogy mikor, és milyen formában.
Köszönöm, hogy meghallgattál!![]()