Oldala 8 of 16 ElsõElsõ ... 678910 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 71 to 80 of 152

Topic: Mutasd mit vettél! (Nem prepper/túlélõ dolgok)

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 1,074
    Given: 1,097

0 Not allowed!
    Mentem az iroda-üzletbe, találtam új nyomtatót 140 dollárért. Aztán hazajöttem és megvettem ugyanazt a típusú nyomtatót Amazonról, 100-ért. Így vehettem 3 olcsó filmet is mellé és még maradt is kábé 20 dollárom.

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Mentem az iroda-üzletbe, találtam új nyomtatót 140 dollárért. Aztán hazajöttem és megvettem ugyanazt a típusú nyomtatót Amazonról, 100-ért. Így vehettem 3 olcsó filmet is mellé és még maradt is kábé 20 dollárom.
    Háát egy színes lézerest én is vennék ennyi pénzért.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Canon PIXMA MX922 Printer with Scanner + Copier + Fax

Valószínûleg úgyis ugyanarra használom mint a másikat használtam. Fekete fehérben nyomtatok vele is vagy 10.000 lapot. A másik nagyon jól bírta, csak elkoszolódott a feje, régebbi típus amit már nem lehet megkapni ($50-ért vettem, most meg már $150), hibákat jelez, meg bekapcsolni is nehéz. Úgyhogy jó lesz ez az új. Jó hogy itthon felírtam hogy miket láttam Amazonon, így össze tudtam hasonlítani a típuskódot a boltban. Szeretek okosan vásárolni.

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Megnéztem az Amazonon, jófajtának tûnik. Hasznos a WIFI támogatás, tudsz a telefonodról még a garázsból is nyomtatni.
    Ha napi szinten használod nem fog beszáradni a nyomtatófejbe a tinta. Színest is használd ha ezt a problémát el akarod kerülni.
    Mindazonáltal nékem a Samsung ML-2165W WIFI-s lézeres jött be eddig a legjobban.

Ritkán nyomtatok, ez miatt a régi HP tintasugaras sajna be szokott száradni.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Hasznos a WIFI támogatás, tudsz a telefonodról még a garázsból is nyomtatni.
    Azzal én nem sokat érek, mert az én utolsó telefonom még valahogy így nézett ki. (A márkája nem biztos hogy ez volt.)

De azt is eladtam vagy 10 éve.

A HP márkával voltak bajaink. Volt egy HP nyomtatónk, 8 centirõl leejtettem és azonnal elromlott. Néhány papírfecnin kívül nem is nyomtattam ki vele mást, elõtte. A Canon magas helyekrõl is leesett, de sose lett baja tõle. Úgyhogy maradt a márkahûség és az új is Canon lesz.

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Pár ezer forintért vettem használtan. Nekünk bejött!
    Tésztát is jól készít a veknis kenyereket-kalácsot meg full automatikusan.
    DSCF7516.jpgDSCF7518.jpgDSCF7519.jpgDSCF7523.jpg
    Azoknak jó, akik tudni szeretnék mi van a kenyérben, de nincs idejük a tradicionális módszerekkel pepecselni. Hátránya, hogy a fogasszíj 3-4 évente el szokott benne öregedni és szétporlad (amit pótszíjat árulnak, az ugyanolyan szar mint a régi, olyan mintha valami megsárgult lágy mûanyagból lenne gumi helyett, ami idõvel kiszárad és szétesik), iparit meg a pontos méretekben szinte lehetetlen szerezni. Kerékpárlánc kéne bele. A többi része általában bírja. A fogyasztása nem érdekel, mert olyan minõségû kenyeret/kalácsot kapok cserébe, amit a boltban nem tudnék megfizetni. Mióta megvan, nem voltunk kenyérért. Tapasztalat, hogy néha a süteményeket is érdemes kenyérlisztbõl készíteni, a kenyerek meg (vajjal-tejjel) annyira finomak, hogy a széleit is örömmel szoktam megenni, amíg a bolti kenyérnél általában a kutya kapta meg. Ha sütés után felszeleteled, és bezacskózod, vagy rongyba tekered, nem fog kiszáradni.
    DSCF7515.jpg
    Last edited by törölt tag -gl; 05-01-2015 at 05:55 AM.

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 33
    Given: 83

0 Not allowed!
    Anyámnál is a második megy tönkre a szíj miatt, ráadásul úgy van összerakva, hogy roncsolás nélkül szét sem lehet szedni.
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló raktaros Hozzászólás megtekintése
    Anyámnál is a második megy tönkre a szíj miatt, ráadásul úgy van összerakva, hogy roncsolás nélkül szét sem lehet szedni.
    De direkt csinálják.
    Bezzeg a 20 (25?) éves japán "funai" kenyérsütõk. néhány darab még mindig kitûnõen mûködik.
    item_6cb8c47e08cb713f70a8be7dd922dd62.jpg
    Akkor még nem úgy tervezték a gépeket, hogy max 2 év (mire lejár a garancia) és kb tényleg csak annyi.

Senior Member Unicornis's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Megvettem a régi nagy álmomat!
    Már akkor nagyon tetszett, amikor 2003 táján megjelent, de az új árát persze nem tudtam kifizetni érte.
    Most így 11 évesen töredék áron már elérhetõ, megfizethetõ lett a számomra!
    Ez egy megkímélt, Németországból behozott darab.
    Óriási élmény vezetni.
    Csatolt képek Csatolt képek

Senior Member Medve's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 0

0 Not allowed!
    Jó magam vettem egy eredeti SJ4000-es sport kamerát. Eredetileg youtubeozni vettem, de még rendesen nem volt használva. Ebben az istentelen melegben nincs kedvem semmihez se.