Oldala 16 of 72 ElsõElsõ ... 614151617182666 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 151 to 160 of 714

Topic: Fallout

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Végül is úgy alakult, lévén hogy crackelt a játék, ezért a DRM (Digital Rigths Management/Digitális Jog Kezelelõ platform) random módon lefagyasztja a játékot, úgy 30 - 120 perces változó idõ intervallumokban.
    Na így már sokkal játszhatóbb lett a tegnapihoz képest.
    Ennél a mostani spontán hibánál ugyanúgy a kép fagy le, de nem programhibát észlel és xy probléma miatt leáll (ahogy tegnap sem). Ez maga a DRM mûve ami bele van építve a játék minden szoftveres részébe, ezáltal véletlenszerû idõközönként lefagyaszt(hat)ja a játékot. Nem akciójelenet közben fagy le, "csupa" nyugalom van a játékon belül. Gondolom a vírusvédelmi szoftverek befolyásolják a DRM mûködését, ezért is nem szeretik pl.: a Loadereket vagy a Crackeket és fenyegetésnek jelölik.

A New Vegasban volt egyébként olyan, hogy fõként lövöldözés (saját fegyverrel) kilépkedett ritkán, de random módon az asztalra - az is a DRM sara lehetett.

Így legalább tudom, hogy érdemes lesz megvásárolni, mert akkor a DRM miatt nem fog lefagyni.
    Arra azért kíváncsi leszek, hogy a vírusvédelem mit szól majd hozzá vagy a tûzfal "Application Controll" része

Amikor lesz rá pénz, akkor tuti megrendelem. Addig is elvagyok a mostanival.

Senior Member Medve's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up
    Received: 4

0 Not allowed!
    Javaslom, GOTY kiadásban vásárold meg. Amit én vettem meg az jó mûködik stb, csak az eredeti játékom csak crackel megy... meg egyes dlc-k nem mennek rendesen.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Medve Hozzászólás megtekintése
    Javaslom, GOTY kiadásban vásárold meg. Amit én vettem meg az jó mûködik stb, csak az eredeti játékom csak crackel megy... meg egyes dlc-k nem mennek rendesen.
    Igen az lesz. A Fallout 3-t GOTY kiadásban, a New Vegast pedig Ultimateban fogom megvenni. Így legalább eleve frissebb verziót adnak az összes DLC-vel együtt.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nemrég kikapcsolt vírusirtóval is lefagyott 1 perc után a Fallout 3, úgyhogy ment a rendelés.
    Keddre szállítják elvileg.
    Ez az a játék ami tényleg a szívemhez nõtt, 3290 Ft + házhoz szállítást már megér nekem. Így olcsóbb mint Steamen 20 Euróért megvenni és nem kell csak ezért Paypalt vagy bankkártyát csináltatni.
    A New Vegasra most nincs keret, de tervben van az is.

Egyébként mondok egy aktuál poént - nincs éppen DVD meghajtó a gépembe, de semmi baj mert a Steam majd le fogja tölteni szépen nekem a játékot a telepítõkulcs beírása után. Legalább szûz marad a DVD. Tervben van még egy külsõ optikai meghajtó is, de sok lesz ez már....

Legutóbb a COD Black Ops-al jártam így (~4 évvel ezelõtt), hogy szórakozott a DVD lemez és nem települt fel 3 óra alatt sem.
    Aztán fél nap után rájöttem, hogy csak be kell írni a termékkulcsot és letölti nekem a kliens, nem kell hozzá a DVD.
    Akkoriban kezdett elterjedni a kötelezõ Steam használat (CODWAW-nál még nem volt ilyen), ezért nem sokat értettem hozzá.
    Last edited by mmilan21; 05-15-2015 at 05:30 PM.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 933
    Given: 971

0 Not allowed!
    Itt meg az enyém.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Azért én biztos ami biztos egy szûz windows-ra raknám. A külsõ meghajtót meg felejtsd el. Az az abszolút utolsó ments vár. Lassú, sérülékeny és pont akkor adja meg magát mikor szükség lenne rá. Tapasztalat. 3ból csak 1 mûködött és az is csak enyhén karcolt lemezekkel. Se új, se régi agyon karcossal nem ment. The paths are open. But you have to choose.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Azért én biztos ami biztos egy szûz windows-ra raknám. A külsõ meghajtót meg felejtsd el. Az az abszolút utolsó ments vár. Lassú, sérülékeny és pont akkor adja meg magát mikor szükség lenne rá. Tapasztalat. 3ból csak 1 mûködött és az is csak enyhén karcolt lemezekkel. Se új, se régi agyon karcossal nem ment. The paths are open. But you have to choose.
    Elõször is kipróbálom a jelenlegi rendszeren. Ha ne megy csak akkor telepítem újra a Windowst. Elég sok munka lenne vele.

A külsõ meghajtó végül is csak azért kellene, mert ritkán használnám.
    Viszont ha már egy belsõ meghajtó, akkor kéne egy kapcsoló amivel le lehet kapcsolni a tápellátását.
    Nem akarom hogy akkor is mûködjön - még készenlétben sem - amikor nem akarom használni. Kicsit zavaró számomra a meghajtó felesleges zajongása.
    Habár le lehet húzni a kábelt róla, de a kapcsoló összességében gyorsabb.
    Tudom, tudom nagynak tûnnek az elvárásaim, de végül mindig meg szoktam oldani az ilyesfajta kihívásokat.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ha nincs benne lemez, egy meghajtó sem ad ki zajt. Maximum bekapcsoláskor, vagy ha sajátgépben a meghajtóra nyomsz. De akkor is csak egy piciny hangja van mert megnézi van e lemez benne és annyi. Az energiaszükségletnél ugyan ez a téma.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ha nincs benne lemez, egy meghajtó sem ad ki zajt. Maximum bekapcsoláskor, vagy ha sajátgépben a meghajtóra nyomsz. De akkor is csak egy piciny hangja van mert megnézi van e lemez benne és annyi. Az energiaszükségletnél ugyan ez a téma.
    Igen, valahogy sejtettem hogy az Energy Star ide is begyûrûzött.

Kell a hely a 2 db HDD dokkolóknak + a ventilátor vezérlõnek Csak 3db 5 hüvelykes slot van a gépben.

Akkor szerintem veszek egy belsõ meghatót és kivezetem a kábeleket hátul a vízhûtésnek szánt furatokon.
    A meghajtó meg elfér a gépház tetején. Pár gumibak a meghajtó alá és remegés sem okoz majd gondot.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Akkor miért nem a ventivezérlõt viszed ki? Maradhatna a masszívabb befogatásban a az optikai meghajtó, kintre meg olyan külsõt faragsz a pár kapcsolós és kisebb pöcköknek, amilyet akarsz...

A topic keresõszavai: