0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Végül is úgy alakult, lévén hogy crackelt a játék, ezért a DRM (Digital Rigths Management/Digitális Jog Kezelelõ platform) random módon lefagyasztja a játékot, úgy 30 - 120 perces változó idõ intervallumokban.
Na így már sokkal játszhatóbb lett a tegnapihoz képest.
Ennél a mostani spontán hibánál ugyanúgy a kép fagy le, de nem programhibát észlel és xy probléma miatt leáll (ahogy tegnap sem). Ez maga a DRM mûve ami bele van építve a játék minden szoftveres részébe, ezáltal véletlenszerû idõközönként lefagyaszt(hat)ja a játékot. Nem akciójelenet közben fagy le, "csupa" nyugalom van a játékon belül. Gondolom a vírusvédelmi szoftverek befolyásolják a DRM mûködését, ezért is nem szeretik pl.: a Loadereket vagy a Crackeket és fenyegetésnek jelölik.
A New Vegasban volt egyébként olyan, hogy fõként lövöldözés (saját fegyverrel) kilépkedett ritkán, de random módon az asztalra - az is a DRM sara lehetett.
Így legalább tudom, hogy érdemes lesz megvásárolni, mert akkor a DRM miatt nem fog lefagyni.
Arra azért kíváncsi leszek, hogy a vírusvédelem mit szól majd hozzá vagy a tûzfal "Application Controll" része
Amikor lesz rá pénz, akkor tuti megrendelem. Addig is elvagyok a mostanival.
Javaslom, GOTY kiadásban vásárold meg. Amit én vettem meg az jó mûködik stb, csak az eredeti játékom csak crackel megy... meg egyes dlc-k nem mennek rendesen.
Thumbs Up |
Thumbs Up |
Nemrég kikapcsolt vírusirtóval is lefagyott 1 perc után a Fallout 3, úgyhogy ment a rendelés.
Keddre szállítják elvileg.
Ez az a játék ami tényleg a szívemhez nõtt, 3290 Ft + házhoz szállítást már megér nekem. Így olcsóbb mint Steamen 20 Euróért megvenni és nem kell csak ezért Paypalt vagy bankkártyát csináltatni.
A New Vegasra most nincs keret, de tervben van az is.
Egyébként mondok egy aktuál poént - nincs éppen DVD meghajtó a gépembe, de semmi baj mert a Steam majd le fogja tölteni szépen nekem a játékot a telepítõkulcs beírása után. Legalább szûz marad a DVD.Tervben van még egy külsõ optikai meghajtó is, de sok lesz ez már....
Legutóbb a COD Black Ops-al jártam így (~4 évvel ezelõtt), hogy szórakozott a DVD lemez és nem települt fel 3 óra alatt sem.
Aztán fél nap után rájöttem, hogy csak be kell írni a termékkulcsot és letölti nekem a kliens, nem kell hozzá a DVD.
Akkoriban kezdett elterjedni a kötelezõ Steam használat (CODWAW-nál még nem volt ilyen), ezért nem sokat értettem hozzá.
Last edited by mmilan21; 05-15-2015 at 05:30 PM.
Thumbs Up |
Received: 933 Given: 971 |
Itt meg az enyém.
![]()
http://tuleloblog.blogspot.com
https://www.facebook.com/Túlélõblog-192123530821899/
Adakozás tárhelyre/domainre (PayPal): http://magyarprepperforum.us/donations/adakozas_MPF.htm
MagyarPrepperForum Discord chat: https://discord.gg/Rja2yhQZd2
Azért én biztos ami biztos egy szûz windows-ra raknám. A külsõ meghajtót meg felejtsd el. Az az abszolút utolsó ments vár. Lassú, sérülékeny és pont akkor adja meg magát mikor szükség lenne rá. Tapasztalat. 3ból csak 1 mûködött és az is csak enyhén karcolt lemezekkel. Se új, se régi agyon karcossal nem ment. The paths are open. But you have to choose.![]()
Thumbs Up |
Elõször is kipróbálom a jelenlegi rendszeren. Ha ne megy csak akkor telepítem újra a Windowst. Elég sok munka lenne vele.
A külsõ meghajtó végül is csak azért kellene, mert ritkán használnám.
Viszont ha már egy belsõ meghajtó, akkor kéne egy kapcsoló amivel le lehet kapcsolni a tápellátását.
Nem akarom hogy akkor is mûködjön - még készenlétben sem - amikor nem akarom használni. Kicsit zavaró számomra a meghajtó felesleges zajongása.
Habár le lehet húzni a kábelt róla, de a kapcsoló összességében gyorsabb.
Tudom, tudom nagynak tûnnek az elvárásaim, de végül mindig meg szoktam oldani az ilyesfajta kihívásokat.![]()
Ha nincs benne lemez, egy meghajtó sem ad ki zajt. Maximum bekapcsoláskor, vagy ha sajátgépben a meghajtóra nyomsz. De akkor is csak egy piciny hangja van mert megnézi van e lemez benne és annyi. Az energiaszükségletnél ugyan ez a téma.
Thumbs Up |
Igen, valahogy sejtettem hogy az Energy Star ide is begyûrûzött.
Kell a hely a 2 db HDD dokkolóknak + a ventilátor vezérlõnekCsak 3db 5 hüvelykes slot van a gépben.
Akkor szerintem veszek egy belsõ meghatót és kivezetem a kábeleket hátul a vízhûtésnek szánt furatokon.
A meghajtó meg elfér a gépház tetején. Pár gumibak a meghajtó alá és remegés sem okoz majd gondot.
Thumbs Up |
Akkor miért nem a ventivezérlõt viszed ki? Maradhatna a masszívabb befogatásban a az optikai meghajtó, kintre meg olyan külsõt faragsz a pár kapcsolós és kisebb pöcköknek, amilyet akarsz...