Oldala 2 of 3 ElsõElsõ 123 UtolsóUtolsó
Eredmény 11 to 20 of 24

Topic: Fûrész

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Mifelénk 1500 és nagyon megéri. Több szakaszban is biztosítható a pengéje, így mondjuk a fa tetején ágra is lehet akasztani. Én ezzel intéztem el tavasszal az összes fát és remekül funkcionált. Ja, és elég jó a pengevastagsága, nem hajladozik nagyon

Idézet Eredeti hozzászóló fater.lajos Hozzászólás megtekintése
    Ilyet most árulnak a LIDL-ben. Az árát nem néztem.

Member
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2014
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Még régebben sikerült lõnöm egy Bahco laplandert, pótpengével (utóbbira azóta sem volt szükség). Ha terepen fát akarsz vágni, használhatóságában teljesen más dimenzió az aliexpressen vásárolt fojtózsinór-szerû "eszköz"-höz képest. Utóbbit soha nem viszem magammal. Megvan még egy doboz aljában, de nem hiszem, hogy a jövõben egyéb feladata lenne - SHTF esetén megoldanám mással/máshogy...

A LIDL-s cucc-ot nem ismerem de nem hiszem, hogy sokmindent el lehet rontani egy bicskafûrészen ha ilyet keresel én rápróbálnék 1500-ért (pl.: a BOB-em egyik lámpája LIDL-bõl való és azóta sem találtam jobbat).
    Last edited by PPp; 05-22-2015 at 06:38 PM.

Member
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2014
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    megkövetem magamat: bele sem gondoltam - ha a penge nem biztosítható az tényleg szopó lehet - de az milyen bicskafûrész már

Ha az ali-s fûrészre pörögsz - 5 sörért megválok tõle
    (de jobban jársz ha te készítesz egyet, a kínai cucc vagány de kicsi és szinte semmire sem jó)
    Last edited by PPp; 05-22-2015 at 06:53 PM.

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 203
    Given: 237

0 Not allowed!
    A lidl-ös bicskafûrész baromi egyszerû és jól mûködõ eszköz!
    Van biztosítása és még arra is figyeltek, hogy nem tudod magadra zárni egy mozdulattal ha ott van az ujjad mivel a biztosítás a zárás elõtti szakaszon még egyszer megfogja a pengét. Szóval ügyes szerkezet, 1500-ért kiváló vásár volt szerintem!

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló PPp Hozzászólás megtekintése
    megkövetem magamat: bele sem gondoltam - ha a penge nem biztosítható az tényleg szopó lehet - de az milyen bicskafûrész már

Ha az ali-s fûrészre pörögsz - 5 sörért megválok tõle
    (de jobban jársz ha te készítesz egyet, a kínai cucc vagány de kicsi és szinte semmire sem jó)
    Ha ez nekem szól, most végül én is a házi láncoson töröm a fejem. Köszönöm! Sok hasznos ötlet jött. A lidls fûrészre most még 1500 ftom sincs.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ma fotóztam interspaarban..4000 volt, kitolható pengével. elég apró fogazású ugyan, de a fémet is harapja. Asszem kipróbálnám
    DSC_0058.jpg

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Uh, lehet hogy jó, de valami borzalmasan néz ki... Tudom, ne finnyáskodjak

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Mondjuk, hogy a szépségét brutálisan lemészárolták a funkcionalitás oltárán

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up
    Received: 2

0 Not allowed!
    Az ún. japán fûrészt nagyon ajánlom mindenkinek, elképesztõen jól lehet vele pontosan szabni pl. OSB-lapokat, ívben is, de minden famunkára jó lehet. Én kb. 2000 Ft-ért egy Extolt vettem meg, jelenleg kb. 2500. Igaz, kínai noname, mûanyag nyéllel, de éltartó, eddig jól muzsikál. A penge könnyen levehetõ, cserélhetõ, tartalékpenge kapható hozzá.
    "Japán fûrész, teljes/penge hossz: 380/220mm, cserélhetõ hajlékony penge SK5 acélból, három élû fogak, sûrû fogazás T17". Itt egy cikk is róla, ez hívta fel rá a figyelmemet:
    http://furdancs.reblog.hu/a-japan-furesz
    extfur.jpg

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 127
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló cattaro Hozzászólás megtekintése
    Az ún. japán fûrészt nagyon ajánlom mindenkinek, elképesztõen jól lehet vele pontosan szabni pl. OSB-lapokat, ívben is, de minden famunkára jó lehet. Én kb. 2000 Ft-ért egy Extolt vettem meg, jelenleg kb. 2500. Igaz, kínai noname, mûanyag nyéllel, de éltartó, eddig jól muzsikál. A penge könnyen levehetõ, cserélhetõ, tartalékpenge kapható hozzá.
    "Japán fûrész, teljes/penge hossz: 380/220mm, cserélhetõ hajlékony penge SK5 acélból, három élû fogak, sûrû fogazás T17". Itt egy cikk is róla, ez hívta fel rá a figyelmemet:
    http://furdancs.reblog.hu/a-japan-furesz
    extfur.jpg
    Asztalos munkára jó, viszont a kerti vágásokra a finom fogazat miatt nem ajánlanám, mert hamar eltömõdik.
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.