Oldala 127 of 220 ElsõElsõ ... 2777117125126127128129137177 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,261 to 1,270 of 2200

Topic: Off topic

Senior Member doki's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Dél Somogy
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Szerintem teljesen jók az ilyen elmélkedõs hozzászólások, filozofálgatás, múltkor pont arra gondoltam, hogy miért nincs neki külön topikja.

Senior Member Medve's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up
    Received: 4

0 Not allowed!
    Azért nincs külön topicja, mert kevesen gondolkoznak ilyen marhaságokon. Van épp elég bajuk amin agyalhatnak enélkül is. Szerintem!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 967
    Given: 990

0 Not allowed!
    Nálam is lenne néhány dolog amit másképp csinálnék. De idõgépem nincs. És mivel nem is voltam túl jó fizikából, így az is ki van zárva hogy a garázsban összerakjak egyet.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ha gondolod írok egy bevásárló listát. Mondjuk az elsõpont: Szerezz 7 milliárd eurót. Magyarázat: 7 milliárd euró az a pénz, amiért felteszem a pi... a fenekem egy repülõre, hogy megépítsem neked.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ha lenne 7 milliárd Euróm, akkor lesz.rnám a múlt béli hibákat, a jelen se izgatna különösebben, és a jövõre meg úgy beraktároznék hogy amiatt se kellene aggódnom.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    És mit csinálnál a fennmaradó 6,99 milliárddal?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Gyorsabb tárhelyet bérelnék belõle a fórumnak.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ennyi pénzért, már olyan funkciót kap a fórum minden tagja, hogy rányomunk a tisztítás gombra, és 1-2 percen belül kijön valaki, hogy anális higiéniás szolgáltatásokat nyújtson.

D - törölt tag
    Guest

0 Not allowed!
    http://www.agroinform.com/forum
    Átregisztrálok Ide! Itt már nagyon keveset van szó az engem érdeklõ témákról!
    Mezõgazdaságot tanulni,olvasni Ez a fórum meg komolyabb!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én vagy 30 fórumon fent vagyok. Igaz, 99%-ban csak ide írok.

Írnék többet is ide a fórumra, csak 3 dolog visszatart. Az egyik, hogy nincs szabadnapom és sok a munka. A másik a ház-helyzet, ami miatt mindig gondban vagyok. Emellett a macskák miatt is aggódom mert lehet hogy nem az én macskáim de eléggé betegek, az idõs macskánk meg amúgy is nagyon rosszul van. Ha a gazdáik nem csinálnak semmit, akkor nekem kell valamit lépnem. Csak nem értem hogy más háziállatait miért én gondozzam. Bezzeg mikor azt mondtam hogy "ha költözök, akkor viszem az összes macskát magammal", akkor volt felháborodás.

Annyi bolha van bennük hogy ahhoz már valami igen komoly dolog kell hogy sikerüljön kiirtani belõlük. Fertõzöttek is, bolha allergiájuk is van, vérzik a nyakuk a sok vakarózástól. Az idõs cica amúgy is beteges, meg anélkül se volt jól. Ma ült a konyhában a mosogató mellett, beleharapott egy bolha, a fájdalomtól megugrott és fejjel beleesett a mosogatóvízbe. Én meg kaptam utána hogy emeljem ki, meg ne fulladjon, erre úgy megharapott ijedtében hogy vérezni kezdett az ujjam. Utána szárítgattam szegényt. Találtam egy kis csomót is a mellkasán, remélem hogy rosszul éreztem és nem olyasmi amire gondolok.

A legkisebbet meg egész nap nem láttam, érte is aggódom. Nem tudom merre lehet.

Emellett van a napi sok órás munka, meg az idegeskedés a többi probléma miatt. Nem egyszerû. Ha ezek nem lennének, akkor egész nap írnék, olvasnék, meg minden.