Oldala 30 of 51 ElsõElsõ ... 20282930313240 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 291 to 300 of 505

Topic: Nõi és férfi szerepek a családban és a társadalomban

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    A legkisebb dolog a touchpad a gépemen, már megjavítottam.
    A legmeredekebb az volt, amikor a nagybátyjától ajándékba kapott elég komoly sony táblagépet csak úgy törökülésben szétcsexte a betonon
    Mert nem tetszett neki a mondanivalóm.
    Aztán sírt, bõgött, (azt hitte teljesen vége a gépnek) én rendeltem rá új alkatrészt, az megjött, rászereltem, aztán egyik nap sírva jött haza, hogy elejtette és megint összetört. Megint rendeltem rá alkatrészt, de azóta már nem mûködik. A táblagépek tündöklése és bukása. Amúgy elég nagy szivatás, hogy törékeny mûanyagból és üvegbõl van. 2 éves toshiba laptopom rendkívül megkímélt használat során például már cserepesre tört. Rotyog az egész gép, ha megemelem hullámzik.
    Ilyen szarokat gyártanak.
    Mondjuk egy apple gépet még egy nõ sem biztos, hogy tönkre tudna tenni, de olyanra nincs pénzünk.
    Last edited by törölt tag -gl; 05-27-2015 at 12:28 AM.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Hm, lehet, hogy az asszonykát kéne lecserélni akkor, ha ilyesfajta vérmérsékletû...

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,120
    Given: 1,134

0 Not allowed!
    Vitatkozom Youtubeon.

Volt egy hozzászólás ami rengeteg tetsziket kapott. Egy nõ azt írta, hogy "a szeretetet terjeszd, de a lábaid tartsd zárva". Nõ írta nõknek. Erre én írtam, hogy "ha egy férfinek kiadod a diktátumot, hogy választania kell szeretet és szex között, akkor magányos nõ leszel".

Erre jön egy másik nõ, aki nekem esett, hogy a férfi aki szexet akar az "férfi-k.rva", meg "nem szereti a párját és egy szaralak", meg "különben is, nem mindenki akar szexelni".

A válaszom az volt hogy "minden normális és egészséges ember akar szexelni", meg "az a nõ se tiszteli a párját, aki nem fekszik le vele" és "aki nem akar szexet, annál egészségügyi vagy mentális problémák lehetnek".

Ez után már tisztára õrjöngött, hogy az teljesen normális ha valakiben nincs érdeklõdés a szex iránt, meg hogy annak semmi köze az egészséghez, meg én biztos egy kis szaros gyerek vagyok azért írok hülyeségeket.

Erre belinkeltem neki egy orvosi cikket arról hogy mi okozhatja azt hogy egy nõ nem érez késztetést szexre. Meg odaírtam neki hogy az milyen hogy valakinek ilyen gondja van, de ezzel a tudattal mégis magához láncol valakit és hogy az elég gonosz dolog.

Szerintetek?

Ha egy nõ magához láncol egy férfit, de ugyanakkor nem fekszik le vele de elvárja hogy a férfi hûséges legyen, az milyen dolog? Az úgy normális? Akkor ha a férfi már belefárad és másik nõ után néz, akkor az a férfi egy sz.aralak? Vagy csak már nem lát más kiutat?

Természetesen a szerepek felcserélhetõek. Ha egy férfi nem hajlandó semmit csinálni a feleségével, barátnõjével, menyasszonyával, de a nõ meg szeretné, akkor ott ki a hibás ha a nõ ebbe belefárad?

Valószínû hogy akivel vitatkozom az pont azért õrjöng, mert õ is egy olyan nõ aki magához láncol valakit akivel õ nem akar lefeküdni, de azt elvárja hogy a férfi hûséges legyen hozzá.

Volt egy régi Mónika show adás, abban egy nõ mondta hogy "ha a férfi félrelép, akkor az a nõ hibája, mert nem kapta meg otthon amit kellett volna".

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Ez tökre így van Túlélõ, mindennel egyetértek.
    A szex hiánya válóok, de legalábbis hûtlenkedésre ad okot.
    Meg nehogymár egy fiatal, ereje teljében lévõ, egészséged ember ne csinálja... Majd egy szívbeteg, 90+-os tata-mama lehet nem kívánja, de addig...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A nõ folyamatosan mondja, hogy õ "aszexuális" (ami azt jelenti, hogy nem érdekli egyik nem se és nem érdekli a szex). De akkor meg minek szól bele? Az aszexuálisok egy speciális helyzetben vannak, náluk ez valószínûleg mentális betegség lehet. Attól viszont még igaz lehet a nõre, hogy õ, mint aszexuális, maga mellég rabosít egy férfit és szex nélkül elvárja tõle hogy a férfi õt szeresse, maradjon vele és rá se nézzen más nõre. És a nõ azt hiszi hogy az ilyesmi az normális!

(Nem mellesleg már "les.ggfejezett", meg más trágárságokat is írt.)

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    A nõ folyamatosan mondja, hogy õ "aszexuális" (ami azt jelenti, hogy nem érdekli egyik nem se és nem érdekli a szex). De akkor meg minek szól bele? Az aszexuálisok egy speciális helyzetben vannak, náluk ez valószínûleg mentális betegség lehet. Attól viszont még igaz lehet a nõre, hogy õ, mint aszexuális, maga mellég rabosít egy férfit és szex nélkül elvárja tõle hogy a férfi õt szeresse, maradjon vele és rá se nézzen más nõre. És a nõ azt hiszi hogy az ilyesmi az normális!

(Nem mellesleg már "les.ggfejezett", meg más trágárságokat is írt.)
    No azért megkérdezném tõle, hogy lett néki gyermeke ha nem érdekli a szex.

Senior Member Medve's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 0

0 Not allowed!
    Ahelyett, hogy egy férfival egy kellemes vacsora után, kellemes nyugodt hangulatban megcsinálják a gyereket, inkább a kórházban az átjárószobában terpesztette szét a lábait a mesterséges megtermékenyítés végett. Fuck logic.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Azt nem tudom hogy gyereke van-e, de azt mondja hogy õ nem tapasztalatlan szex terén, csak azért mert aszexuális. Ezek szerint nem érdekli a szex, meg taszítja, meg a másik nem se érdekli, ezek szerint a szerelem se mûködik nála, mégis lefeküdt valakivel, vagy valakikkel kényszerbõl? Én igazából azt se értem hogy minek kezdett velem vitatkozni, hiszen õt nem is érinti az egész társkapcsolat/szex téma.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Az aszexualitás betegség. Innentõl kezdve elõkerül a téma, hogy illendõségbõl nem vitatkozunk egy kerekesszékessel sem

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Õ azt se ismeri el hogy õ beteg. Õ azt mondja hogy ha egy férfi vagy egy nõ nem tud szerelmes lenni, meg nem vonzódik senkihez és semmilyen formában nem érdekli a szex az teljesen "normális".

Õ nagyjából az a kerekesszékes, aki "s.ggfejnek" hívja a járni képes embert, csak mert aki tud járni a szerint fontos és jó dolog ha valaki tud járni. Meg a kerekesszékes elmondaná, hogy az a normális ha valaki lábak nélkül születik.

Nagyjából ez történik a vitában.