Oldala 2 of 2 ElsõElsõ 12
Eredmény 11 to 17 of 17

Topic: A felkészült zsidók

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Medve Hozzászólás megtekintése
    Én biztos vagyok benne, hogy mi magyarok is összefogunk fogni. De abban is biztos vagyok, hogy addigra mi magyarok kicsináljuk egymást, és emiatt az a kevés már hajlandó lesz az összefogásra...
    Kell egy új Mohács azután lesz összefogás.

Senior Member doki's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Dél Somogy
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    6
    Mert az Úrnak, a te Istenednek szent népe vagy te; téged választott az Úr, a te Istened, hogy saját népe légy néki, minden nép közül e föld színén.
    7
    Nem azért szeretett titeket az Úr, sem nem azért választott titeket, hogy minden népnél többen volnátok; mert ti minden népnél kevesebben vagytok;
    8
    Hanem mivel szeretett titeket az Úr, és hogy megtartsa az esküt, amelylyel megesküdt volt a ti atyáitoknak; azért hozott ki titeket az Úr hatalmas kézzel, és szabadított meg téged a szolgaságnak házából, az égyiptombeli Faraó királynak kezébõl.

Mózes V. könyve 7. fejezet

Ha tetszik, ha nem , õk az egyik "legprepperebb" nép, mindenük megvan hozzá: pénz, hatalom, összefogás, hit.

Senior Member Lekvár's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Az Ószövetséget ha végigolvassuk, látni kell, hogyan veszítette el ez a nép a kiválasztottságát. A büntetésük is nyilvánvaló... De nem kívánok vitatkozni!
    Szerintem nincs olyan hogy "prepper nép", maximum vannak prepper zsidók is.
    Én nem piszkálnám az oroszokat!

Senior Member doki's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Dél Somogy
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem ismerem a zsidó népet, egyetlen zsidó származású férfit ismerek, õt sem túlzottan, csak a sztereotípiák és az érzéseim alapján nyilatkoztam, ami teljesen szubjektív. Nem kiválasztottak, saját (néhány fõrabbi) nyilatkozata alapján választottak, és nem csak õk egyedül. A sok beidegzõdés miatt talán, de nem feltétlenül szimpatikus, amit politikusaik és pénzembereik csinálnak, ezért talán a nép sem, de figyelemre méltó a közösségük, összetartásuk, "van bennük valami". Nem áll szándékomban sem vallási, sem politikai vitát indítani.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Szerintem csak nagyon durva esemény hatására fogna össze a magyarság, már ha egyáltalán... Még a hajléktalanszállón is lopnak egymástól, pedig relatív béke van... Ilyen a magyar: megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is... Tisztelet a kivételnek.

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem az a magyar aki Magyarországon él, hanem aki magyarként viselkedik.

A magyarság egy életszemlélet az én szememben.
    Békében él a szomszédaival és a többi nemzettel, amennyire szükséges önzetlen és meg védi hazáját/otthonát, ha szükséges.
    Egyenlõre kevés ember törekszik az efféle életmód felé.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 67
    Given: 47

0 Not allowed!
    "Békében él ................. a többi nemzettel"

Élne ha hagynák saját nyelvén is megszólalni, nem basztatni mert magyar stb......
    Persze a pöcsömöccse szerbek visonghatnak Szentedrén mert ott az északi csillaguk vagy mi a fene...de lehet rosszul tudom..
    Ezt próbálnám meg fordítva.....
    Én békében élek de a szomszéd országok némelyike nagyon nem hagyja!
    Ha megpofoznék lábbal egy szlovákot, vagy szerbet mert nem a megfelelõ nyelven beszél kitörne a háború állítom.

Amúgy kurva segítõkész tudok lenni ha akarok jöhet fricc vagy bárki, ezzel sincs gond. Csak felhúzom magam megint.