0
| Thumbs Up |
| Received: 152 Given: 4 |
Kartondobozokat én a piaccsarnokban szoktam "gyûjteni", egy sor zöldség és gyümölcs van, amit kicsi, pár kilós méretû, de meglepõen strapabíró papírdobozban szállítanak, odamegyek a zöldségeshez, és megköszöni, hogy nem neki kell kettõt fordulni a kukáig.
Mûanyagdobozt is szoktam, az egyik fajta mandarinos nagyon erõs anyagból készül, de arra le szoktak csapni a méhészek (a helyi riszájkling konkurrencia), mert a 7 decis üvegbõl pontosan 10 db fér bele![]()
Felriadtunk hajnalban!
Elmentünk tele tankoltuk a kocsit+ 20 liter a garázsba,tartalékba.
Lementünk a tóra ott,néztük a napfelkeltét és séta a szinte hideg idõben.
lemostam,kitakarítottam a járgányt,aztán teszkózás.
515,- a csirke comb,vettem 10 kilót,20 db löncshúst,3 kg kávét,lisztet, 5 zöldborsó konzervet,5 liter étolaj,10 kg rizs,papírok,illatszerek.Ráléptem az utalványok nyakára,mindet elköltöttem.
Jöhet a forróság ,minden rendben.
Fõzés,alvás és kimegyünk éjszakára pecázni.
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Tényleg DooM, hogy áll a kocsiátalakítás prepper járgánnyá?
Megvagyok vele,köszönöm.
Már aludtunk is benne.Jó lett ,a feltöltése folyamatban.Most pár dolog tesztelés alatt van,kapóra jött ez a nagy meleg.
Pár fajta élelmiszer(mindenbõl egy),most bent van,had süsse a nap,kíváncsi vagyok mi romlik meg.
Az egyéb cucc meg van,a kajával vagyok bajba.
Még két dolog kell.Az egyik egy teleszkópos csõ amit a tetõcsomagtartóhoz kell rögzíteni és teraszt képez,a ponyva meg van.
Illetve egy napelemes aksi töltõt szeretnék.
Nem tudom hová rakjam fel??Mondjuk ide!
Írtam teszek képeket milyen körülmények várják a tisztelt túlélõket a "szabadba".
Milyen körülmények között kell helytállnia gépnek,embernek felszerelésnek.
A múlt heti zivatar utáni üzemzavar elhárítás képekben.
Egy kis probléma!
Csatolmány 5688
Hát eddig jöttünk,innentõl gyalog!
Csatolmány 5689Csatolmány 5690Csatolmány 5691
Gyalog sem egyszerû.Kb.Csatolmány 5692Csatolmány 5693Csatolmány 5694 200 méterre volt a hibahely,oda kellett mindent cuccolni.Embert próbáló!
a felmentõ sereg,innentõl "eccerû"
Csatolmány 5695Csatolmány 5696Csatolmány 5697
Eccerû lenne..ha a drótkötelet nem tekeri fel a kerék,térdre a sárban,nem finnyáskodni!
Csatolmány 5698Csatolmány 5699
Aztán kijutottunk és villanya is van mindenkinek.A kocsi lemosva,új kalandok,nagy bevetések várnak ránk.
Szóval ilyesmire kell számítani!
| Thumbs Up |
| Received: 109 Given: 65 |
Régen amikor én is kint ûztem, hasonló kalandokban volt részem/részünk.
Régi szép idõk.
De hát ha menni kell hát menni kell.
De:
Mondjuk gebasz esetén nem biztos hogy megkockáztatnék egy ilyen
vetésen/ültetvényen/esetleg szántáson átkelést.Fõleg egyedül.
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Jó hat évet nyomtam Nivával, ( pontosabban Nivákkal), elakadás miatt húzott ki MTZ traktor, másik terepjáró, cater 980, cater D9 és csörlõ is, de egy SHTF helyzetben véletlenül sem mennék olyan helyekre, ahová egyébként a munka miatt vígan elindultam......
Don't be a Rambo, Save Your Ammo.
Mondjuk gebasz esetén nem biztos hogy megkockáztatnék egy ilyen
vetésen/ültetvényen/esetleg szántáson átkelést.Fõleg egyedül.BIZTOS ???? ,hogy igen!!!!de egy SHTF helyzetben véletlenül sem mennék olyan helyekre, ahová egyébként a munka miatt vígan elindultam......
Csatolmány 5704Csatolmány 5705Csatolmány 5706Csatolmány 5707
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Nem vagy következetes a kép használatban..... majdnem azt írtam, hogy ferdítesz.
Don't be a Rambo, Save Your Ammo.