Oldala 2 of 2 ElsõElsõ 12
Eredmény 11 to 13 of 13

Topic: Munkalehetõség

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
    Nekem lenne egy..
    Korábban 2 évig éltem és dolgoztam Londonban. Természetesen volt NI numberem és home affice-om is. Ennek már 5 éve. Ha holnap úgy döntenék hogy vissza akarok menni dolgozni, vajon zökkenõmentesen munkába tudnék állni, vagy lenne egy kis szXrakodás a papírmunkával?
    Köszi
    most lenne mert nemreg volt torveny modositas. felesegem baratnoje kb 3 evvel ezelott ment haza. aztan 1 evvel ezelott jott vissza, pont a torveny modositas utan. pontosan mi is volt a modositasban nem tudom mert engem nem erintett es nem figyeltem. de nagyvonalakban az uj bevandorlok segely kerelmi lehetosegeit valtoztattak, nem kerhetnek segelyt amig min. 6 honapot nem dolgoztak vagy valami ilyesmi. es itt jon ami teged is erinthet mert mindenki uj bevandorlonak szamit meg akkor is ha mar elt a uk-ban de hosszab idot toltott uk-n kivul az elmult x evben. valoszinuleg az osszes papirod ervenytelen mar es ujra kell majd regisztralnod magad a home office-ba.
    ha komolyan erdekel a tema adj egy par napot es korbe erdeklodok aztan vissza szolok.

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Köszönöm, de nem. Pusztán csak érdeklõdés volt a részemrõl. Már nem tervezek kimenni. Legalábbis a közeljövõben nem.
    Amúgy ez a törvénymódosítás elég nagy szivatás. Konzervatív vezetésnél ez még csak szigorodni fog.

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
    Köszönöm, de nem. Pusztán csak érdeklõdés volt a részemrõl. Már nem tervezek kimenni. Legalábbis a közeljövõben nem.
    Amúgy ez a törvénymódosítás elég nagy szivatás. Konzervatív vezetésnél ez még csak szigorodni fog.
    valamit muszaly volt csinalniuk.
    tenyleg iszonyat sokan jottek-jonnek ide es rengetefen ki is hasznaljak a helyzetet, hogy csak segelybol eljenek. szerintem nem baj ez a kis szigoritas. meg igy is igen nagyvonalu az allam a sok naplopoval szemben!