0
Nem!Nem jó a megközelítés!Próbálod az emberi dolgokat ráhúzni,az embertelenre!!!!
Nincsenek érzelmei!Próbáljátok megérteni az MI-t,tudom nehéz,illetve nem csupán pár másodpercre fordítsd át az agyadban a kapcsolót.és elkezd gyûlölni?
Éld bele magad! Nincs tested,nem öregszel,nem vagy beteg,nem vagy szerelmes,nincsenek testi örömök,nincs fájdalom,nincs szépség,nincs félelem!Egy hiper-szuper számolási teljesítménnyel megáldott lény vagy aki mindent tud,mindent lát,mindent érzékel.
Nem moralizál azon,hogy emberi faj,vagy állati faj vagy növények,vagy akármi!A céljaira hasznosítható erõforrás avagy sem! Milyen százalékban hasznos,mennyire veszélyes.Ennyi,nem vagyunk más a szemében mint könnyen irányítható, hasznosítható biorobot és 85 kg erõforrás.Mi motiválhat egy MI-t ahhoz hogy kárt okozzon, emberéleteket veszélyeztessen, megpróbálja kiirtani az emberi fajt?
Mindenki úgy képzeli ezt a dolgot.mint a filmben,hogy megnyomja az ember a "Y".Hibás gondolkodás,megint belesünk abba az önelégült csapdába,hogy kizárólag mi hozhatunk létre mindent,csak mi emberek járulhatunk hozzá a saját pusztulásunkhoz.Ja, hogy öntudatra ébredt
Az indulás pillanatáról ,ahogy mindenki én is csak találgatok,több variációt ide fel is írtam,de szerintem nekünk semmi közünk az ébredéshez.
Illetve ahhoz tudnám hasonlítani,mikor valaki talál egy ismeretlen magot.Készít neki cserepet,földet és elveti,nem tudja mi lesz belõle,de adott neki táptalajt.
Ha vicces akarnék lenni azt írnám,hogy azt akarja elkerülni,hogy BATTERY LOW.MI A MOTIVÁCIÓJA?
De azért ennél bonyolultabb a képlet.