0
Itt folytatom a gondolat menetet,bár tehetném a "mit prepperkedtél "topicba is.Úgyhogy ébresztõ prepperek(már ha van itt) és kapcsoljátok be a televíziót!
Jönnek a hírek és elkezdõdött amire készültetek! Vagy foglalkozzatok a hülyeségekkel tovább,mit bánom én!
Személy szerint elindítottam a rutint,nincs több idõ vacillálni!
Nos Hölgyek/Urak!
Nincs több idõ,elfogyott!
Az amirõl beszélgettünk itt van!Rakjátok össze,ha nem megy segítek.
Igen elindítottam a rutint,a húzódó dolgokat lezárom.
Mai feladatok.
-egy órára fogorvos,mindent átnézetek vele és ha van probléma megcsináltatom.
-utána házi orvos,a leletekkel,ha van probléma tudni akarom,ja és némi ellátmányt is íratok fel
-Este bolt,elköltök minden pénzt,csak egy havi kp.-t hagyok.
illatszereket,konzerveket,fûszereket,kávét,vág ott dohányt,papírt,sodrót,gyertyát,kis üveges alkoholt cserének mindent ami hiánycikk lesz,amit csak lehet...
Holnap
-megy az elsõ ellátmány a nyaralóba,hordóba elásva (ruházat,konzervek,plédek),estig gyûjtök az ártéren tûzifát
Kilátások!
-A görög állam be fog dõlni,ez magával rántja Európát pénzügyileg.
-Folytatódnak a terror cselekmények,a déli államok a turisztika kiesése miatt nehéz helyzetbe kerülnek,folytatódnak az államcsõdök
-A népvándorlás kezelhetetlenné vált(Már most,ez itt van már) és folytatódik ami leülteti az Eu-t.
-Idõzített bomba a kelet-ukrajnai helyzet,ebbõl nagy baj van(most!)
Nem várok tovább,nincs mire!
| Thumbs Up |
| Received: 33 Given: 86 |
A menekült hisztéria leple alatt Amerika megszállja Európát
(Igaz a forrás a hídfõ, de a hvg is írja ezt a Siklósit)Siklósi Péter, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért és védelmi tervezésért felelõs helyettes államtitkára kedden kijelentette, szerinte “logikus lépés lenne”, ha az amerikai harckocsikat Magyarországon tárolnák, hogy “ne kelljen azokat ide-oda szállítgatni”. Így továbbra is fennáll annak lehetõsége, hogy Magyarországra is bevonulnak az amerikaiak, és ehhez – külsõ ellenségképre hivatkozva – az ország vezetõinek egy része beleegyezését adja.
"Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"
Doom, persze ha van nyaralód az jó, de nem jó ötlet valami békés pontot keresni még most európában ahol talán több az ellátmány? Svájc, osztrák hegyek (tiszta források, stb) más nem jut eszembe.
(off) Az baromi jó, hogy az ártérrõl tudsz tüzifát gyûjteni, mindig irígykedve nézem a folyópartokat, én nagy árat fizetek a fáért itt a mezõvárosban.
Meséltem az elhagyott tanyáról, szerinted érdemes lenne felvinnem oda ellátmányt? Nyilván sokan fogják magukat ott meghúzni a környéken, ennyi erõvel a városban is maradhatnék.
Vízzel mi a helyzet? Sózott esõvíz elsõ körben?
+ Hozzátenném, hogy megtehetném talán (bár most nem, de 1-2 hónap múlva talán) azt is, hogy repülõvel elszelelek valami távoli helyre, és szépen ott is maradok. Ha gebasz lenne európában meg is kapnám késõbb a menekült státuszt. (ausztrália?)
Gyerekek,aki most kezdi a gyûjtögetést az már bele is bukott.Hihetetlen drága minden.És iszonyat sok minden kell!
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Nem értem ezt a mû hisztit...
Reggel melóba menet beugrottam a lidlibe kifliért meg felvágottért.
Ebédelni kimentünk egy étterembe, délután elugrottam cigiért, hazafelé meg tankoltam 65 liter gázolajat a kocsiba.
Midenhol tudtam kártyával fizetni, kp nem is volt nálam.
Most azon gondolkodok hogy a netpincéren rendeljek-e valami vacsit, vagy inkább süssek valamit.
Nem értem miért kellene raktárat csinálni a lakásból, és feladni a jelenlegi kényelmes életemet holmi hóbort miatt...
A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét!
Reggeli a mekibe,fogorvos,körzeti orvos,gyógyszertár ,teszko,
vacsora befõtt,fõ az egészség.
Én is mindenhol kártyával fizettem és élem a kényelmes életem.
Ja közben lábujjhegyen, raktárt csinálok a lakásból+garázsból+a kertembõl+a kedvenc horgászhelyembõl.
De ne készülj,légy szíves ne készülj,ne vásárolj !Semmi baj nem lesz,éld a kényelmes életedet tovább.Nem kell raktár!
Valahol nagyon örülök minden szkeptikusnak,mert a kevésbõl több jut majd.![]()
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |