Oldala 9 of 184 ElsõElsõ ... 78910111959109 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 81 to 90 of 1833

Topic: Illegális bevándorlás/bevándorlás/menekültek

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 922
    Given: 954

0 Not allowed!
    Talán ez is ide tartozik.

https://www.youtube.com/watch?v=fgWcBp3eTnE

Nekem elõször az jutott eszembe, hogy akár nyaralni akartak, akár nem, azt nem tudhatják biztosra a bevándorlásiak. De tegyük fel hogy õk nagyon teljesen biztosak benne hogy illegálisan ott akartak maradni. Ez vagy igaz, vagy nem. Viszont az milyen hogy nem adják vissza nekik a repülõjegy árát? Kifizették, de nem ülhettek fel a gépre, saját hibájukon kívül. Én azt mondanám hogy ilyen esetben 100%-os jegyár visszatérítés lenne a minimum, a mellé esetleg még 1% ráadásnak, csak mert az sincs ingyen hogy odajussanak a repülõtérhez. A repülõtérnek ez filléres ügy, az aki nem repülhet az meg azzal vigasztalhatná magát hogy bár nem repülhetett és nem szállhatott gépre, de legalább a pénzét visszakapta, még ha nem is nyert az ügyön semmit.

Azt viszont érdemes megjegyezni hogy ilyen huszárvágással intézte Kanada a dolgot. Nem értem hogy Magyarországot miért alázza mindenki. Magyarország is megtehetné pont azt mint Kanada. Mindenkit visszafordíthatna egy szó nélkül. Szétszedné a világ közvéleménye érte, de lehetne arra hivatkozni hogy Kanada pont ugyanígy jár el más illegális bevándorlókkal szemben, de még azokkal szemben is akikre csak a gyanús hogy arra készül.

Nektek mi a véleményetek?

D - törölt tag
    Guest

0 Not allowed!
    Szétszedné a világ közvéleménye érte,
    Nincs semmi probléma!Ha nagyon humanitárius akar lenni a világ(fõleg ahol a minimálbér ötszöröse a miénknél),az indítson buszokat,vigye haza a rászorulókat és integrálja õket.
    Szerintem van nekünk bõven akikrõl gondoskodni kell,fõleg ,hogy elfogyott az önkormányzatok pénze a segélyekre.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ezt nem értem én se. Nyugaton szeretik a menekülteket meg az illegális bevándorlókat, de csak messzirõl, úgy hogy Magyarországon legyenek, ne náluk. Ilyen az amikor valaki bort iszik, de vizet prédikál. Vagy ebben a helyzetben inkább olyan hogy õk más micsodájával verik a csalánt.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    May 2015
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    A napokban egy kiruccanás alkalmával saját szememmel láthattam, hogy megérkeztek Észak-Magyarországra is a "menekültek" elõõrsei.
    Csupa drága és új ruhában, tele ékszerrel, vásárolgatnak, okostelefonon telefonálgatnak. Láthatóan sokkal jobb anyagi körülményeik vannak jelen pillanatban, mint nagyon sok magyarnak.
    A konzekvenciákat mindenki vonja le saját maga, de, hogy ezek a bevándorlók nem kisemmizett szegények, az tény.
    Last edited by Erdõlelke-íjszelleme; 07-14-2015 at 12:40 PM.

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Furcsa kérdés, de vajon mi lenne ha szolárium után beállnék a menekültek közé és benyújtanám a kérelmemet ausztriában? Mondjuk arra hivatkozva, hogy annyi kegyetlenséget láttam, hogy a saját nevemre sem emlékszem. (bocsi)
    De mûködne? Gondolom csekkolják az ujjlenyomatokat, de mást?
    Utána persze ki lehetne válni a menekült tömegbõl és folytatni az életet ausztriában, osztrákként (ugye?)

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem hinném hogy szívesen fogadnának. Az ausztrál kormány már többször kijelentette hogy hozzájuk ne meneküljön senki, meg ne akarjon illegálisan odamenni, mert kivágnak mindenkit mint a t.knyot.

http://www.wnd.com/2013/07/australia...s-not-welcome/

http://finance.townhall.com/columnis...9773/page/full

https://www.facebook.com/pages/Austr...78126828914503

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    osszekeverted a sogorekat a kenguruzabalokkal
    glassbox az osztrakokhoz akar menekulni nem ausztraliaba.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló forestwalker Hozzászólás megtekintése
    osszekeverted a sogorekat a kenguruzabalokkal
    glassbox az osztrakokhoz akar menekulni nem ausztraliaba.
    Nem kevertem, félreolvastam.

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 59

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Ezt nem értem én se. Nyugaton szeretik a menekülteket meg az illegális bevándorlókat, de csak messzirõl, úgy hogy Magyarországon legyenek, ne náluk. Ilyen az amikor valaki bort iszik, de vizet prédikál. Vagy ebben a helyzetben inkább olyan hogy õk más micsodájával verik a csalánt.
    Azért ugyanez meg van Magyarországon belül is a menekültekkel és a hasonló hazai népcsoporttal is.
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Nem kevertem, félreolvastam.
    (Ami nem csoda, mert a kérdésre teljesen egyértelmû a válasz, Ausztria esetében. Nem csinálnának semmit, mivel Magyarország és Ausztria EU tagok és egy magyar állampolgár mehet nyugat felé másik EU tagországba, nem kell hozzá se vízum, se engedélyek.)

A topic keresõszavai: