Oldala 22 of 61 ElsõElsõ ... 12202122232432 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 211 to 220 of 610

Topic: Mennyi idõnk van?

Super Moderator WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 269
    Given: 322

0 Not allowed!
    Ezek közt még a gyerek is fegyver, nem egy cikk íródott arról, hogy az iá gyerekkatonákat képez és használ. Szóval ott vannak a nõk mint járulékos veszteség a gyerekek pedig ugyan olyan veszélyesek lehetnek mint a felnõtt emberek, nem kell lebecsülni õket.

Senior Member Morpheus's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2014
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Ismeritek a Nyírkai jóslatot?
    15 éve ismerem. Azóta megéltem pár dolgot, amit 15 éve leírt:
    Orbánt, busht, putyint, az alaptörvényt, az unióba lépést, a földtörvényt...
    Ezért hiszek benne.

A jóslat 1948-ban készült.
    Az utolsó idõszak amit leír: 60-70 azaz 2008-2018.

Ha elolvasod most itt tartunk: bevezetik a hét tevét, hogy innen köpködhessen lángot a bikát nyergelõ asszonyra.
    Ami utánna következik az nagy gáz.
    Mindössze három év alatt teljes káosz és végül a béke.

Olvassátok el.
    Nem kell hinni benne.

Idén õsszel elkezdõdik. A csillagok, próféciák és a biblia szerint ez augusztus 28 vagy szept. 15.

Ennyi.

Erre vártunk. Nem kell félni. :-)

D - törölt tag
    Guest

0 Not allowed!
    Ami utánna következik az nagy gáz.
    Nos én személy szerint megnyugodtam!A legnagyobb ellenség,zavaró tényezõ káosz idején az Emberek,nem pedig maga a katasztrófa.
    Nos szétnézve a világban,az országban,a vizionált zombi hordák nem léteznek.
    A megvilágosodás valójában ezen hír okán jött,ami n elgondolkoztatott és meg is nyugtatott.
    http://mno.hu/belfold/csoportosan-le...zemben-1296545
    Meg nyugodtam,mert azt kell,hogy mondjam genetikai selejt,fogyatékos,a saját védelmére képtelen és úgy egyáltalán életképtelen emberek mutálódtak ki az elmúlt idõkben.
    Képes halálra dolgozni magát mindenki,hogy a szánalmas pénzét odaadja ipari hulladékért,jogtalan törlesztésért,üveggyöngyökért.
    Nem félek tovább a zombi hordáktól,mert nem léteznek,nem fognak létezni akármi is történik.
    Bármi történik az életképtelen emberek(immáron mindenki),simán csendesen éhen halnak és fel is teszik a fércbukra .
    Hát ez van emberek,Ez a veszélyforrás is pipa!

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Morpheus Hozzászólás megtekintése
    Idén õsszel elkezdõdik. A csillagok, próféciák és a biblia szerint ez augusztus 28 vagy szept. 15.
    Gondolom ehhez még kapcsolódik a 2015 szeptember 28.-i vérhold is.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló DooM Hozzászólás megtekintése
    Nos én személy szerint megnyugodtam!A legnagyobb ellenség,zavaró tényezõ káosz idején az Emberek,nem pedig maga a katasztrófa.
    Nos szétnézve a világban,az országban,a vizionált zombi hordák nem léteznek.
    A megvilágosodás valójában ezen hír okán jött,ami n elgondolkoztatott és meg is nyugtatott.
    http://mno.hu/belfold/csoportosan-le...zemben-1296545
    Meg nyugodtam,mert azt kell,hogy mondjam genetikai selejt,fogyatékos,a saját védelmére képtelen és úgy egyáltalán életképtelen emberek mutálódtak ki az elmúlt idõkben.
    Képes halálra dolgozni magát mindenki,hogy a szánalmas pénzét odaadja ipari hulladékért,jogtalan törlesztésért,üveggyöngyökért.
    Nem félek tovább a zombi hordáktól,mert nem léteznek,nem fognak létezni akármi is történik.
    Bármi történik az életképtelen emberek(immáron mindenki),simán csendesen éhen halnak és fel is teszik a fércbukra .
    Hát ez van emberek,Ez a veszélyforrás is pipa!
    Nem lennék a helyedben olyan biztos abban, hogy üresek lesznek az utcák, mert az emberek a fércbukra töltik fel az apokaliptikus hangvételû üzeneteiket.
    Mi lesz akkor, ha elmegy az internetkapcsolat vagy hasonlók?
    Az odáig rendben van, hogy az országlakók 95%-a várja majd csendben a segélycsomagot(ami talán késõn ér majd oda).
    Mi lesz azonban a mondjuk maradék 2% kemény maggal, akik ilyenkor fognak fosztogatni, mert lehetõséget látnak abban a helyzetben az anyagi gyarapodásra?
    A c kategóriások mellé most jönnek az a(rab) és n(igger) kategóriások, akik között lehetnek már 1000 számra Íziszsejtek is.

Vagy az lesz amit te vázoltál fel és mindenki a TV-táblagép-okostelefon-számítógép elõtt fogja várni a sült galambot a szájába katasztrófaidõben, miközben ludast olvas.

Mindenesetre én készülök a legrosszabbra is. A többit majd az idõ megmutatja.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Doom, szerintem eléggé leegyszerûsítetted. Soha nem csak ilyen vagy olyan emberek voltak, lesznek. Új helyzetek "új" embereket teremtenek.
    "A boldogság a saját útját járó ember nyugalma"

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én 10 éve ismerem. Azért kételyeim vannak vele (mint mindennel ), fõleg a mostani hozzáköltésekkel. Sokat gondolkodtam, hogy mi lehet, a fenti sor. Talán lepaktálunk az arabokkal? A kitekintõn van egy cikk, hogy Iránban járt az egyik fõfideszes (bocs, hogy nem fárasztom magam azzal, hogy megjegyezzem a nevüket)
    A bikán nyergelõ asszonyról valahogy mindig beugrik a bibliából a vadállat hátán ülõ asszony, de lehet, hogy teljesen téves az asszociációm.
    "A boldogság a saját útját járó ember nyugalma"

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Bemásolom ide, hogy mit hámoztam ki a Nyírkai jóslatból néhány óra alatt:
    A szürke betûkkel szedett részek azok amit én hozzáírtam.

Bevezetik a hét tevét, hogy az innen köpködhessen lángot a bikát nyergelõ asszonyra.
    (Európa - bikát nyergelõ asszony)
    (Hét teve, mint pl. hét ország: Líbia, Egyiptom, Szíria, Irak, Afganisztán, Jemen)
    (A hét teve a Közel keleti és arab országok népére utalhat)
    (Ezekbõl az országokból érkeznek ide a bevándorlók, hogy feszültségek szítására használják fel õket, miképpen azt a háttérerõk akarják)

Ebbõl belviszály is támad, meg külsõ viszály is.
    (Kiterjedt lázongások jönnek létre)

A Kost Áldozó(zsidó) két fia tovább marakodik.
    (Ez lehet két hatalommal bíró zsidó személy vagy a kettészakadt zsidóság is)

A tevék magyar hajcsárai Manó bõrét húzzák Krisztus képére,
    hogy megtévesszék a népet és aranyra válthassák a félhold csillogását.
    Õk (liberálisok/bevándorlás pártiak) a Kost Áldozó (zsidók), tevét nyergelõ (arabok, iszlamisták) fiát segítik, más magyarok meg a másikat (konzervatívak/igazi magyarok).
    (Krisztust tagadják az új jövevények, az iszlámot akarják elterjeszteni Magyarországon.)
    (A magyar népesség egyik része a bevándorlás pártiakat támogatja, a másik része a Magyarországot megvédeni akarókat.)

Kettészakad a nemzet, lángra lobban az Ország.
    (A magyar népesség egyik része a bevándorlókat, a másik hazánkat akarja megvédeni, ezért lázongások, tüntetések tör ki)

A lángot vér oltja.
    (A tömegbe lõnek, fegyveres harcokra kerül sor)

Oltalmazó rejtekhelyrõl gondoskodik aki hallgat az Egekbõl sugallt igékre.
    A Holdfényes Asszony köreveteket épített, alattuk rejtekekkel.
    (Kör alakú v. kõ építmények, amelyek óvóhellyel ellátva lesznek a magyarság menedékei)

Kertekben sarjad az új élet.
    (2017?, tavasz)

A vándor nép keserüli meg ocsuja garázdaságát.
    (A tavaszi nagy éhezés)

Ezeken nagyra nõ a rájuk rakott szarv.
    (A bevándorlók magukénak akarnak mindent, mert "joguk van hozzá" azt mondták nekik, kezdenek sajátjukként tekinteni Magyarországra)

Szítják, tüzelik õket távoli idegenek, akik vizeinket szomjazzák földjeinket éhezik.
    (Dámonizálják, uszítják a bevándorlókat bizonyos háttérerõk.)

Ezek egy része sivatag elöl fut, más részük tenger elöl menekül.
    (Szárazföldi és tengeri útvonalakon közelítik meg a Kárpát medencét)

Magyar magyart gyilkol, de a bika hátáról is ide lõnek a hét teve miatt.
    (Eu országok is beavatkoznak katonailag a bevándorlási - katasztrófa - helyzetbe)

A nép fele elpusztul.
    (5 millió magyar ember hal meg a háború végéig)

Senior Member Lekvár's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Hadd mondjak valamit:
    Ha igazán reális (megvalósítás alatt álló! ) "próféciát" akartok olvasni, javaslom a Cion bölcseinek jegyzõkönyvét.
    Nem szimbólumokat kell visszafejteni, hanem fehéren feketén leírja mi a cél, miért ketyeg így a világ.
    Többször olvastam az elmúlt években, és egyre több dologra csodálkozom rá azóta is... ezt is, azt is megcsinálták, és észre sem vettük.
    Javaslom mindenkinek, némi tudatbõvítésre.
    Én nem piszkálnám az oroszokat!

Senior Member Morpheus's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Másként látom.

Idézet Eredeti hozzászóló mmilan21 Hozzászólás megtekintése
    bemásolom ide, hogy mit hámoztam ki a nyírkai jóslatból néhány óra alatt:
    A szürke betûkkel szedett részek azok amit én hozzáírtam.

Bevezetik a hét tevét, hogy az innen köpködhessen lángot a bikát nyergelõ asszonyra.
    (európa - bikát nyergelõ asszony)
    igen.

(hét teve, mint pl. Hét ország: Líbia, egyiptom, szíria, irak, afganisztán, jemen)
    (a hét teve a közel keleti és arab országok népére utalhat)
    igen.

(ezekbõl az országokból érkeznek ide a bevándorlók, hogy feszültségek szítására használják fel õket, miképpen azt a háttérerõk akarják)

ebbõl belviszály is támad, meg külsõ viszály is.
    (kiterjedt lázongások jönnek létre)
    igen és nemzetközi vita, feszültség.

A kost áldozó(zsidó) két fia tovább marakodik.
    (ez lehet két hatalommal bíró zsidó személy vagy a kettészakadt zsidóság is)
    zsidók - keresztények.

A tevék magyar hajcsárai manó bõrét húzzák krisztus képére,
    hogy megtévesszék a népet és aranyra válthassák a félhold csillogását.
    õk (liberálisok/bevándorlás pártiak) a kost áldozó (zsidók), tevét nyergelõ (arabok, iszlamisták) fiát segítik, más magyarok meg a másikat (konzervatívak/igazi magyarok).
    (krisztust tagadják az új jövevények, az iszlámot akarják elterjeszteni magyarországon.)
    (a magyar népesség egyik része a bevándorlás pártiakat támogatja, a másik része a magyarországot megvédeni akarókat.)

kettészakad a nemzet, lángra lobban az ország.
    (a magyar népesség egyik része a bevándorlókat, a másik hazánkat akarja megvédeni, ezért lázongások, tüntetések tör ki)

a lángot vér oltja.
    (a tömegbe lõnek, fegyveres harcokra kerül sor)
    igen, igen, igen,

oltalmazó rejtekhelyrõl gondoskodik aki hallgat az egekbõl sugallt igékre.
    A holdfényes asszony köreveteket épített, alattuk rejtekekkel.
    (kör alakú v. Kõ építmények, amelyek óvóhellyel ellátva lesznek a magyarság menedékei)

kertekben sarjad az új élet.
    (2017?, tavasz)
    önellátó gazdaságok.

A vándor nép keserüli meg ocsuja garázdaságát.
    (a tavaszi nagy éhezés)
    szerintem a cigányság, vagy a bevándorlók beszopják!

Ezeken nagyra nõ a rájuk rakott szarv.
    (a bevándorlók magukénak akarnak mindent, mert "joguk van hozzá" azt mondták nekik, kezdenek sajátjukként tekinteni magyarországra)

szítják, tüzelik õket távoli idegenek, akik vizeinket szomjazzák földjeinket éhezik.
    (dámonizálják, uszítják a bevándorlókat bizonyos háttérerõk.)

ezek egy része sivatag elöl fut, más részük tenger elöl menekül.
    (szárazföldi és tengeri útvonalakon közelítik meg a kárpát medencét)
    tenger elöl: Olasz, holland, spanyol, sivatag elõl a zsidóság és afrikaiak.

Magyar magyart gyilkol, de a bika hátáról is ide lõnek a hét teve miatt.
    (eu országok is beavatkoznak katonailag a bevándorlási - katasztrófa - helyzetbe)

a nép fele elpusztul.
    (5 millió magyar ember hal meg a háború végéig)
    igen, igen, igen.