0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Általában olyan 2 ezer körül vannak az antibiotikumok. Nos az a helyzet, hogy mi ma vettünk 1500 ért egy torokfertõtlenítõ cukorkát de semmit sem ér. (régen volt, hogy segített)
Ha holnapra sem lesz jobb, eladok két léptetõmotort amit már régóta tervezek. Bár áron alul, a 8 ezerért vett motorokért 6 ezret fognak adni
Csak gondolj bele. Hány idõs ember, vagy rászoruló család lehet hasonló helyzetbe akiknek még annyi élelmiszer, vagy más tartalékjuk sincs mint a preppereknek. Jelenleg nekem sincs élelmiszer tartalékom például.
Igen menj be kórházba és mond el nékik a történetedet.
Azt is, hogy illegális betolakodók közt utazol.
Többieknek ne tessék röhögni, lehet ez most nagyon nem vicces dolog.
Ha ugyanis nem hat az antibiotikum akkor lehet bármilyen vírusos fertõzés, nem megijeszteni akarlak, de tényleg nem tudhatjuk mit hurcoltak már be ide az országunkba.
Hát igen, ma beszélek egy orvossal.
Egyébként bakteriális eredetû, (ha nem felülfertõzés) mert napok óta gyártom a sûrû, sárga köpetet. Alapvetõen egyébként egy nagyon ellenálló ember vagyok, évek óta nem jártam orvosnál, a legtöbb fertõzés egyetlen nap alatt elhagyja a szervezetem. Az a kérdés, hogy a baktérium rezisztens-e az antibiotikumokra, illetve áll-e mögötte vírusfertõzés. Remélem nem.
Thumbs Up |
Received: 1 Given: 0 |
Honnan tudod? Orvos látott?
Dehogynem lehet halálos, ha félrekezelik vagy nagyon gyenge az immunrendszer. Ödémává alakul, ha nem az éhezésbe, szomjazásba hal bele a delikvens (mert nyelni nem fog tudni), akkor az ödéma tovább fejlõdésével megfullad.
Teljesen jogos, hozzátenném, hogy az itthon talált antibiotikum (bevételével kapcsolatban egyeztettem telefonon az orvosommal aki még azt is mondta, hogy a másik lejárt dobozt is bevehetem ha az csak 1-2 hónapja járt le, fél év után nem javasolja) hatására már pár órán belül enyhültek a tüneteim. Szóval ne felejtsétek ki a gyógyszeres dobozból az antibiotikumot! És legalább két fajtát, hogy a penicilin rezisztens bacikat mással is meg lehessen támadni.
A gyógyszerek lejáratáról csak annyit, hogy a darukötelet hétszeres túlbiztosítással tervezik. Akkor a gyógyszer lejáratát mennyivel?
Thumbs Up |
Received: 5 Given: 0 |
Az antibiotikum vényköteles?