Oldala 28 of 42 ElsõElsõ ... 18262728293038 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 271 to 280 of 411

Topic: Elsõsegély csomag / doboz

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Most komolyan elvárod, hogy csak úgy álljak be vakon, éhbérért (átlag 500 ft órabér) dolgozni úgy, hogy a nyugdíjkorhatár a várható élettartamot verdesi és tömegek kerülnek az utcára? Nem fogok hülyeségbe belemenni csak azért, hogy a hátamon cipeljem a közös keresztet, mert nem ez a közös kereszt. Ugyanennyi munkával más országban szuperül, önellátással pedig elég megfelelõen meg tudok élni.
    Szerinted a vállalkozás nem munka? Mert épp egy vállalkozás felépítését tervezem. Persze elõtte dolgoznom kell. Ha többet keresek majd nálad akkor én is köcsöggazdagg.ci leszek? csak mert megpróbáltam, és sikerült?
    Ennyi erõvel kínába is elköltözhetnék segíteni varrni az ottani kisgyerekeknek. De nem. Elárulom, hogy pont azzal segítek, ha nem dobom el a gerincem és nem megyek el közmunkásnak, vagy 300 forintos órabérért dolgozni, hanem így, vagy úgy, de túlélem.
    Szerintem jogom van eldönteni, hogy bele akarom-e adni az energiám felét vakon abba az õrületbe ami alatt kormányzásról beszélünk, vagy nem. És én nem szeretném, ne haragudj pontosan látom, hogy például apám, aki az egész életét keményen végigdolgozta milyen válságos helyzetben van. Ha abbahagyja a munkát, nem tudja fizetni az albérletét, és az utcára kerül.

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Vagy álljak be harcolni? Szakszervezetek, tüntessek, tényfeltárjak? Meséltem már, hogy korábban egy egészen apró kis tényfeltáró oldalam volt egy pofátlan környezetszennyezésrõl ami miatt majdnem kinyírtak. Ez nem amerika.... itt vérre megy a játék.
    És pont ezért nem értem minek kell piszkálni másokat. Várom a választ, akár privátban, arra a kérdésre, hogy mivel foglalkozol, ha már így kapom a pofámba folyton, hogy ingyenélõ vagyok.

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Javaslom a Jupiter felemelkedése c. filmet. (illetve a matrixot)
    A te szinteden mutatja be a társadalmunk felépítését.
    http://www.filmezz.eu/film.php?n=jup...0mdD0wJmg9MA==
    Te a matrixban élsz. Ezt nagyon sokan nem csípik ezen a fórumon, mert pont azért jönnek ide, hogy abból kilássanak, hogy tudj róla, óriási kárt okozol a romboló tevékenységeddel.

Senior Member mzperiksz's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Na idefigyelj kicsirigó! Nagyon sokan dolgoznak becsülettel 500 forintos órabérért, és én kurvára tisztelem õket ezért! Az hogy én mennyit keresek csak rám tartozik, de senkinek nem tartozom érte semmivel, és soha nem iri
    Az ilyen ingyenélõ, sumákoló, mindent jobban tudó embereket legszívesebben elküldeném tíz év kényszermunkára a kõfejtõbe, utánna lenne okuk a panaszkodásra.

Idézet Eredeti hozzászóló glassbox Hozzászólás megtekintése
    Most komolyan elvárod, hogy csak úgy álljak be vakon, éhbérért (átlag 500 ft órabér) dolgozni úgy, hogy a nyugdíjkorhatár a várható élettartamot verdesi és tömegek kerülnek az utcára? Nem fogok hülyeségbe belemenni csak azért, hogy a hátamon cipeljem a közös keresztet, mert nem ez a közös kereszt. Ugyanennyi munkával más országban szuperül, önellátással pedig elég megfelelõen meg tudok élni.
    Szerinted a vállalkozás nem munka? Mert épp egy vállalkozás felépítését tervezem. Persze elõtte dolgoznom kell. Ha többet keresek majd nálad akkor én is köcsöggazdagg.ci leszek? csak mert megpróbáltam, és sikerült?
    Ennyi erõvel kínába is elköltözhetnék segíteni varrni az ottani kisgyerekeknek. De nem. Elárulom, hogy pont azzal segítek, ha nem dobom el a gerincem és nem megyek el közmunkásnak, vagy 300 forintos órabérért dolgozni, hanem így, vagy úgy, de túlélem.
    Szerintem jogom van eldönteni, hogy bele akarom-e adni az energiám felét vakon abba az õrületbe ami alatt kormányzásról beszélünk, vagy nem. És én nem szeretném, ne haragudj pontosan látom, hogy például apám, aki az egész életét keményen végigdolgozta milyen válságos helyzetben van. Ha abbahagyja a munkát, nem tudja fizetni az albérletét, és az utcára kerül.
    A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét!

Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ne haragudj, azt hittem te már egy felnõtt ember vagy, de úgy tûnik tévedtem.
    Tudom most összetöröm a lelkedet, de el kell hogy mondjam a mátrix csak egy film, és nincs télapó meg húsvéti nyuszi.

Javaslom a Jupiter felemelkedése c. filmet. (illetve a matrixot)
    A te szinteden mutatja be a társadalmunk felépítését.
    http://www.filmezz.eu/film.php?n=jup...0mdD0wJmg9MA==
    Te a matrixban élsz. Ezt nagyon sokan nem csípik ezen a fórumon, mert pont azért jönnek ide, hogy abból kilássanak, hogy tudj róla, óriási kárt okozol a romboló tevékenységeddel.
    A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét!

Senior Member astonferi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    fain vita így beleugatok én is
    fel kéne ébredni ebbõl a matrix - neo baromságból. igen is rengeteg az ingyenélõ akik azt hiszik joguk van hozzá de amikor kell valami akkor szalad az orvoshoz mert sürgõsségi eset és ez neki jár. én meg dolgozom fizetem a rohadt sok e.ü hozzájárulás, nyugdíj alapot amibõl a mostani nyugdíjakat fizetik és még 100 faszságot amit lehúznak a fizumból.
    a bruttó fizetésem kevesebb mint felét kapok készhez ami elkeserítõ de ez nem jogosít fel arra hogy adót csaljak, tb-t áfát és egyebeket csaljak. amikor ez teszi valaki az engem és a többi rendes befizetõt LOPJA meg mert helyette fizetünk de egyformán használjuk a rendszer nyújtotta lehetõségeket. és amikor itt egymást adócsalásra mert eltûnünk a rendszerbõl baromságokra biztatjátok megloptok minden rendes adófizetõ embert.
    kezdem azt gondolni és látni hogy itt sokan nem prepperek csak az ingyen élést gondolják annak.

Senior Member astonferi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    eszembe jutott még ...amikor elviszed a gyerekedet oviba vagy iskolába és elmegy majd középiskolába, meg amikor elmegy ösztöndíjas fõiskolába, meg amikor az szüleid megkapják a nyugdíjukat vagy a te megkapod a közmunkás béredet vagy a segélyedet NAAAAA ezt is én meg a többi adófizetõ fizeti.

Senior Member Buckalako's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2015
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    "a bruttó fizetésem kevesebb mint felét kapok készhez ami elkeserítõ de ez nem jogosít fel arra hogy adót csaljak, tb-t áfát és egyebeket csaljak."
    Igen, ez így tisztességes.
    De gondolom jó keresel és a maradékból meg tudsz élni.
    Rengeteg ember van aki a maradékból alig tudja feladni a csekkeket és még egy hónapig enni és enni adni kell a gyereknek is.
    Közben meg mutogatják mi folyik a politikában, nem csoda hogy ilyen az "adózási kedv" Magyarországon.

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Eléggé off topic lett ez a vita, persze vannak benne értékes gondolatok, és hülyeségek is. Ugyanis továbbra is azt gondolom, hogy nem azért szar annak a bizonyos "keményen dolgozó kisember" rétegnek, mert a többi jól keres, vagy nem keres jól, hanem azért, mert látványosan sikkasztják ki felülrõl a pénzt mindenbõl.
    A segélyen élõk pénze (amit amúgy szintén elvettek) eltörpül ahhoz, ami fent röpköd, és ha már az ingyenélésrõl van szó. Én sem kapok munkanélküli segélyt, pedig jogot formálhatnék rá, verhetném a mellem, hogy most végeztem (vagy nem végeztem) a fõiskolán, és aggyatoknekemsegélyt. Ha nem kapok segélyt miért is vagyok ingyenélõ? Van bármi közöd ahhoz mibõl élek? Bírom az ilyen vádaskodásokat meg teljesen off topic dolgokat.
    Ha valakit okolni szeretnél, keresd meg a zsidókat, a multicégeket, a háttérhatalmi vezetõket, és dobáld tojással a magánrepülõiket. Ha annyira tökös vagy.

Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Figyú mán kicsirigó. Úgy látszik agyilag zokni vagy, és nem fogod mi a dörgés. Csak a hozzád hasonlo irigy ingyenélõknek szar hogy "felülrõl látvanyosan sikkasztanak", a "keményen dolgozó kisemberek" nem igazán foglalkoznak vele.

Ugyanis továbbra is azt gondolom, hogy nem azért szar annak a bizonyos "keményen dolgozó kisember" rétegnek, mert a többi jól keres, vagy nem keres jól, hanem azért, mert látványosan sikkasztják ki felülrõl a pénzt mindenbõl.
    Fordítva ülsz a lovon kishuszár. Te vagy az aki ezeket okolja nem én...
    Ha valakit okolni szeretnél, keresd meg a zsidókat, a multicégeket, a háttérhatalmi vezetõket, és dobáld tojással a magánrepülõiket. Ha annyira tökös vagy.

A topic keresõszavai: