Oldala 18 of 40 ElsõElsõ ... 8161718192028 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 171 to 180 of 395

Topic: PC szervíz

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,198
    Given: 1,180

0 Not allowed!
    Köszi. Nem tudom, de elég gyanús. De én már csak ilyen gyanakvó vagyok.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    May 2015
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Kihagytam egy kifejezést: "legnagyobb" helyett "legnagyobb végfelhasználói". (Nagyobb pályán ott van az akamai, amazon, google, fb szerverparkok, stb.)

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Itt egy angol nyelvû hír:
    http://arstechnica.com/information-t...-to-microsoft/

Hiába tiltja le az ember a telepítés közben és utána Gépházban is - akkor is küldi az adatokat M$-nak.
    A hiba ott leledzik - ahogy említettem már - hogy a CEIP(Consumer Experencie Improvement Program) platformot nem tiltja le a a fent említett beállítások módosítása.
    A Feladatütemezõben kell nagy gyomlálást végezni ahhoz hogy le legyen kapcsolva túl kíváncsi CEIP.

Jó lesz ez a 10-es csak majd még jobban át kell alakítsam mint egy Windows 8-at.
    Raktak bele pár számomra haszontalan szolgáltatást - pár óra munkával azért le is lehet õket tiltani, tehát akinek van rá ideje és tudása az személyre szabhatja.

Ez van - nekem speciális igényem hogy tudjak minden nem kritikus rendszerfolyamat mûködésérõl.
    Egy átlag felhasználót kevésbé érdekli az általános adatbiztonság, engem annál inkább.
    Minél kevesebb adat folyik rólam a netre, annál kisebb a digitális lábnyomom.

Ip cím és Windows azonosítás még belefér az elmegy kategóriába, de nem fogok a felhõbe vagy akárhová feltölteni fájlokat vagy használati adatokat.
    Kitöltök inkább egy-egy használattal kapcsolatos hosszabb kérdõívet, minthogy automatikusan töltögessen fel használati adatokat a rendszer, akkor is ha egyszer ezt letiltottam már.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Itt a Youtube Red. Ezzel úgy érzem hogy a videókészítõk megint szívni fognak egy nagyot. Én az elsõ nap 2 cent (talán 5 forint) részesedést kaptam. Ez nagyon gyenge.

Meg gondolkodjunk csak el egy kicsit. 10 dollár / hó. (Ha jól olvastam $12.50 vagy mennyi Amerikán kívül. Vajon egy magyar, román, albán, orosz, kínai, indiai fog-e évente 40.000 forintot arra költeni, hogy ne lásson reklámot? Mert az k.va sok pénz. És a reklámot eddig is tiltották programokkal. Ha megtette ingyen, akkor ezután miért fizetne érte?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ki lehet valahogy kapcsolni az egér tekerõjét? Próbálnék játszani Fallout 4-el, de a görgetõje az egeremnek azóta se jó. Hozzáérek, 3. nézetbe vált, aztán hiába tekerem, vagy 10 percet kell vele tökölnöm mire visszaáll First Person-ra a játék. Ha ki tudnám kapcsolni a görgõt, akkor nem lenne probléma, de nem látom hogy hogy lehetne. Tudja valaki?

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Ki lehet valahogy kapcsolni az egér tekerõjét? Próbálnék játszani Fallout 4-el, de a görgetõje az egeremnek azóta se jó. Hozzáérek, 3. nézetbe vált, aztán hiába tekerem, vagy 10 percet kell vele tökölnöm mire visszaáll First Person-ra a játék. Ha ki tudnám kapcsolni a görgõt, akkor nem lenne probléma, de nem látom hogy hogy lehetne. Tudja valaki?
    A Fallouton belül a Settigs/Controlsban állítsd át a Toggle POV/Workshop-t más billentyûkre.
    Más ötletem egyenlõre nincsen.

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 33
    Given: 86

0 Not allowed!
    Létezik kicsi, olcsó eszköz mobilnet megosztására wifin?
    Nem lakásba fixen, hanem mobilba (zsebbe, táskába).
    "okostelefonok" tudnak ilyent, de nekem butább (és olcsóbb) megoldás is jó lenne.
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2015
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Létezik kicsi (és hordozható) eszköz mobilnet megosztására wifin. De nem olcsó.
    https://ipon.hu/webshop/product/tp_l...__m7350/928072

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 33
    Given: 86

0 Not allowed!
    Köszi, jó húzós az ára. Ennél még egy használt "okostelefon" is olcsóbb.
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem hardware, hanem Internet.

Egyik napról a másikra nem tudok se tetszikelni, se hozzászólni egy FB csoportban. Nem hinném hogy letiltottak, mert ok biztos nem volt rá. Nem osztottam meg semmit, nem is vitatkoztam senkivel. A csoportban meg volt osztva egy lopott videó, és azt megemlítettem hogy elég csúnya dolog hogy azt lelopták Youtube-ról, de kétlem hogy azért letiltott volna bárki is. Meg az már vagy 4 napja volt és csak most tiltottak volna érte? Nem lenne semmi értelme.

Meg ezt találtam:

https://www.facebook.com/help/116393198446749

Esetleg a FB blokkolt? De miért csak egy csoportban? És milyen indokkal? Megnéztem a FB emailjeimet, de nem kaptam értesítést semmirõl. Amúgy az milyen már, hogy ha valaki blokkol vagy törli a dolgaid, vagy bármi történik, akkor a FB egyszerûen nem küld értesítést.

Úgyhogy sose tudom hogy mi történik és fõleg azt nem hogy miért.