0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Ezt azért mondtad, mert nem láttad hogy mekkorák azok a szappanok.
40-50 dkg/db és a belsejük nagyon kemény. Hosszú évekig eláll. Víz hatására felpuhul természetesen.
Egyébként meg 700-800 Ft/10 dkg a bolti natúr szappan.
Egyenlõre a NAOH beszerzése a gond, még nem láttam boltot ahol van(de nem is kérdeztem az is igaz).
Netrõl meg nem lehet rendelni(egyébként lenne forrás), mert nem szállíthatja a futár.
A hamulúgot idõigényes besûríteni. Egyszer eljutok odáig. Zsír van a szappanhoz bõven.
Thumbs Up |
Received: 114 Given: 1 |
Sikeresen bõvítettem az eü. csomagomat szikékkel, tûkkel, fecskendõkkel, illetve beszereztem egy CAT-et( érszorító, katonai kivitel)
Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.
Küldenek csomagban, futár/postás nem néz bele (csak néhány áruház kényeskedik), nekünk is mindig csomagban jön, nem is tudom hol lehetne kapni a környéken.
Itt, pl. nem is írják hogy csak személyesen (Sõt: "Figyelem: Súlya és terjedelme miatt csak külön csomagként tudjuk feladni!"), pedig nem kicsi kiszerelés:
http://www.humanityaruhaz.hu/termek/...ngy_25_kg.html
Thumbs Up |
Thumbs Up |
Received: 63 Given: 34 |
Tuskós 3 személyes sátor, olyan szép kék.
Egész jó. Esõ nem kapott el szerencsére, de volt nálam
ponyva tartalékba. Mivel nem sátrazunk sokat ez a téma ebben a
formában elegendõ.
A hozzá adott rögzítõ vasakat nem is használtam, vicc
Helyette bazinagy szegek, kikötéshez normális sátorcövekek.
Thumbs Up |
Vettem egy 4 személyes sátrat a Tesco-ban.
Nem "túlélésre" szántam, csak egy-két napos sátorozásra. A vízállósága azt hittem, hogy csak mítosz, mert már volt dolgom tescós cuccokkal, most viszont kellemesen csalódtam.
Többször aludtunk benne, nem volt semmi gond, egyedül a felállítása tart egy picit tovább, mint mondjuk a Decathlon-ban vásárolt hasonló árfekvésû társáé.
És tényleg vízálló! Teszt jelleggel felállítottam a kertben, ahol 2 napig áztatta az esõ. Ráadásul többször úgy, mintha dézsából öntötték volna!
http://sm-frmimg.cdnadcom.net/t/mh6290faa.jpg
Thumbs Up |
Egy ilyent:
.22 lr, tíz töltényes csõtár.