0

Nézd, velem nem fogsz szarakodni. Elõbb blokkollak, aztán írj amit akarsz, senki sem fog reagálni rá. Ezt most meg is teszem.
Thumbs Up |
Received: 54 Given: 140 |
Ebben a topicban eddig csak te propagaltad a szelsosegesen kommunista nezeteidet (mindenkinek igenye szerinti juttatast, "burzsuazia"/tokesek szidasa, hatalomatveletel dicserete,...), de a helyett is jobb lenne, ha visszakanyarodnal az elsosegelycsomag temakorhoz.
Jobbulast!
Szlovákiában az állatgyógyszerek lazábban beszerezhetõek mint itt.
Szerintem antibiotikumot amúgy sem bonyolult szerezni.
Annyi az egész, hogy felmész mondjuk pestre, és hajnalban körbejárod az összes ügyeletet egy mandulagyulladással, esetleg hangsúlyozva, hogy neked egy bizonyos (szükséges) antibiotikum mindig beválik erre.
Ha jól haladsz az összes kerületben fel tudod iratni a gyógyszert. Ugyanezt megteheted, ha végigmész az összes háziorvoson, hogy a tied épp nem rendel, és épp erre jártál, meg tudna-e nézni.
Az orvosok az orvosi recept kitöltõ alkalmazást használják. Persze itt kiemelném, hogy csak orvos használhatja, és orvosi pecsétre is szükség van hozzá, a visszaélések elkerülése végett.
A probléma inkább a lejárat, ahogy elnéztem a legtöbb antibiotikum 2 évnél tovább nem áll el, viszont ahogy olvastam a hatóanyag tartalom 95%-ra csökken a lejárati idõre. Tehát annak kétszerese alatt 90%-ra. De nem biztos, hogy ez egyenesen arányos az idõvel.... Lehet, hogy méhûtéssel töredékére csökkenthetõ ez is?
Egyébként az antibiotikum szinte azonnal (1-2 nap alatt) kinyírta a bakteriális felülfertõzést, de a vírussal még továbbra is küszködöm. Szóval, kis nátha kivételével már jobban vagyok.
(elnézést ha esetleg a kommentem szélsõséges kommunista nézeteket tartalmaz)
Last edited by törölt tag -gl; 08-14-2015 at 11:15 AM.
Thumbs Up |
Received: 54 Given: 140 |
Azt hiszem Zacskóbicska írta egy topicban, hogy õ is azt ajánlaná általános célokra.
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Ilyen van a csomagban? : http://www.kotszerbolt.hu/gipszkotes.html (Csak azért jutott eszembe, mert volt egy kisebb törésem...) Nem árt, ha van néhány tekercs...