0
| Thumbs Up |
| Received: 4 Given: 1 |
Van egy kandallófesték ami 600 fokig jó elvileg, Mz-fórumon írták, hogy vékony rétegekben érdemes felvinni a kipufogóra..
az nem hiszem, hogy megolvadna
Amúgy meg sima bármi, amihez hozzájutsz, vagy van (és jónak tûnik) és kipróbálod, egy kicsi félreesõ sarkon, vagy a pótdarabon.
Most van meleg tesztelni![]()
Na igen, csak az a baj, hogy engem is és a barátnõmet is most döntött le egy betegség ezért a balatoni függõágyteszt most sajnos elmarad. Szerinted meddig lesz még úgy igazán meleg az idõ? Szeptember közepe? Mármint meddig lesz még "nyár" ?
| Thumbs Up |
Ez már elég OFF, de az idõkép 30 naposa szeptember elsõ hetére, már 30 fok alatt ígér,
szóval hogy ON legyek, a mi sütõnk pl tud 50 fokot, lehet, hogy megpróbálnék egy kis darabot edényben az esetlegesen felszabaduló kemikáliák miatt. Vaaagy hajszárító, hõsugárzó, egyéb bármi szerintem megmutatja mit csinál a festék és a Lill kombinációja, ez jobbnak tûnik.
Nem jó ötlet a sütõ, mert a lill anyaga tuti megolvadna.... Szerintem
| Thumbs Up |
40-50 fokon?
Akkor vicces lenne elnézni a mosását és berakni 60 fokra a gépbe
de hõsugárzó, vagy hajszárító tényleg jobbnak tûnik![]()
Ne felejtsd el, hogy amíg a sütõtér levegõje 40-50 fokos, addig a fém részek akár ezek kétszeresére is felmelegedhetnek. Így relatív.
| Thumbs Up |
ez már megint OFF szagú
de az Offról eszembe jutott a szúnyogriasztó, ami ugyan szerintem hatástalan, de hallottam valami olyanról ami mûködik, csak sajnos nem tudom a nevét... mindenesetre közel tökéletes és akkor az egész szúnyoghálóval nem kell szarakodni
SHTF esetén nem kérdés, amúgy meg van aki nem fél az ilyen biztonságosnak mondott kemikáliáktól, na annak is jó![]()
Felejtsd el, mi vape-et vettünk és az egész dobozt magunkra fújtuk de csak jöttek. Egy ártérnél, vagy vízparton nem sokat segít az ilyen szarság.
Annyit értünk el, hogy bár a szúnyogok ellen hatástalan volt a szer, mi teljesen rosszul lettünk tõle, én a végén már, bár lehet, hogy az alváshiány miatt (nem tudtunk egy percet sem aludni a szúnyogoktól) hallucináltam is. Sosem volt még ilyen. Utána pedig iszonyatosan betegek lettünk, egy másik topicban taglaltam is. Én esküdni mernék rá, hogy a szúnyogriasztó szertõl.
Ráadásul hajtógázasat vettem ami a legrosszabb választás volt, mert az anyag felét a levegõbe porlasztotta, ha meg véletlenül beleszippantottál szétégette a tüdõdet. Ilyeneket gyártanak...
Egyszerûbb a háló, hidd el![]()
Próbáltuk még a füstölõ karikát, de az is eléggé mérgezõ én meg hát amúgy nem kedvelem a mérgeket... kapok így is eleget mindenben, nem kell direktben.
Na azzal is úgy szereztünk magunknak pár nyugodt órát, hogy szélcsendes idõben szabályosan körberaktuk a függõágyat füstölõspirállal (10 darabbal) és az összeset begyújtottuk. 100 szúnyogból 98 távol maradt, de maradt az a 2 ami azért be-bepróbálkozott.