Oldala 10 of 14 ElsõElsõ ... 89101112 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 91 to 100 of 135

Topic: Függõágy

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Van egy kandallófesték ami 600 fokig jó elvileg, Mz-fórumon írták, hogy vékony rétegekben érdemes felvinni a kipufogóra..
    az nem hiszem, hogy megolvadna
    Amúgy meg sima bármi, amihez hozzájutsz, vagy van (és jónak tûnik) és kipróbálod, egy kicsi félreesõ sarkon, vagy a pótdarabon.
    Most van meleg tesztelni

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Na igen, csak az a baj, hogy engem is és a barátnõmet is most döntött le egy betegség ezért a balatoni függõágyteszt most sajnos elmarad. Szerinted meddig lesz még úgy igazán meleg az idõ? Szeptember közepe? Mármint meddig lesz még "nyár" ?

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ez már elég OFF, de az idõkép 30 naposa szeptember elsõ hetére, már 30 fok alatt ígér,
    szóval hogy ON legyek, a mi sütõnk pl tud 50 fokot, lehet, hogy megpróbálnék egy kis darabot edényben az esetlegesen felszabaduló kemikáliák miatt. Vaaagy hajszárító, hõsugárzó, egyéb bármi szerintem megmutatja mit csinál a festék és a Lill kombinációja, ez jobbnak tûnik.

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Nem jó ötlet a sütõ, mert a lill anyaga tuti megolvadna.... Szerintem

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    40-50 fokon?
    Akkor vicces lenne elnézni a mosását és berakni 60 fokra a gépbe
    de hõsugárzó, vagy hajszárító tényleg jobbnak tûnik

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Ne felejtsd el, hogy amíg a sütõtér levegõje 40-50 fokos, addig a fém részek akár ezek kétszeresére is felmelegedhetnek. Így relatív.

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    ez már megint OFF szagú
    de az Offról eszembe jutott a szúnyogriasztó, ami ugyan szerintem hatástalan, de hallottam valami olyanról ami mûködik, csak sajnos nem tudom a nevét... mindenesetre közel tökéletes és akkor az egész szúnyoghálóval nem kell szarakodni
    SHTF esetén nem kérdés, amúgy meg van aki nem fél az ilyen biztonságosnak mondott kemikáliáktól, na annak is jó

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Felejtsd el, mi vape-et vettünk és az egész dobozt magunkra fújtuk de csak jöttek. Egy ártérnél, vagy vízparton nem sokat segít az ilyen szarság.
    Annyit értünk el, hogy bár a szúnyogok ellen hatástalan volt a szer, mi teljesen rosszul lettünk tõle, én a végén már, bár lehet, hogy az alváshiány miatt (nem tudtunk egy percet sem aludni a szúnyogoktól) hallucináltam is. Sosem volt még ilyen. Utána pedig iszonyatosan betegek lettünk, egy másik topicban taglaltam is. Én esküdni mernék rá, hogy a szúnyogriasztó szertõl.
    Ráadásul hajtógázasat vettem ami a legrosszabb választás volt, mert az anyag felét a levegõbe porlasztotta, ha meg véletlenül beleszippantottál szétégette a tüdõdet. Ilyeneket gyártanak...
    Egyszerûbb a háló, hidd el

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Próbáltuk még a füstölõ karikát, de az is eléggé mérgezõ én meg hát amúgy nem kedvelem a mérgeket... kapok így is eleget mindenben, nem kell direktben.
    Na azzal is úgy szereztünk magunknak pár nyugodt órát, hogy szélcsendes idõben szabályosan körberaktuk a függõágyat füstölõspirállal (10 darabbal) és az összeset begyújtottuk. 100 szúnyogból 98 távol maradt, de maradt az a 2 ami azért be-bepróbálkozott.

Senior Member mzperiksz's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Egész éjjel pecáztunk a balatonon, és egy szúnyogcsipésem sem lett.
    Ennyit az offról.

Idézet Eredeti hozzászóló st.jimmy Hozzászólás megtekintése
    ez már megint OFF szagú
    de az Offról eszembe jutott a szúnyogriasztó, ami ugyan szerintem hatástalan, de hallottam valami olyanról ami mûködik, csak sajnos nem tudom a nevét... mindenesetre közel tökéletes és akkor az egész szúnyoghálóval nem kell szarakodni
    SHTF esetén nem kérdés, amúgy meg van aki nem fél az ilyen biztonságosnak mondott kemikáliáktól, na annak is jó
    A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét!

A topic keresõszavai: