Oldala 50 of 95 ElsõElsõ ... 40484950515260 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 491 to 500 of 949

Topic: Sokáig elálló ételek, tartós élelmiszer

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,102
    Given: 1,120

0 Not allowed!
    Campbell's Chunky? De ezzel az információval nem hiszem hogy bárki bármit tudna kezdeni.

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    A Bonduelle drága, de jó ízû. Minõségi. 250-400 Ft
    A Tesco saját márkás konzervei általában jó áron elfogadható ízt adnak. A halkonzervek is többségében élvezhetõ minõségûek. 200-300 Ft A csemegekukoricájuk magában is elfogyasztható és magyar is. 300 Ft
    Van még a Tecoban tonhalkonzerv 400-500 Ft, azt is szoktam venni. Illetve itt a Kaija márkájú lazac konzerv ~600 Ft-ért nagyon finom és jó állagú.
    Lidl kínai levesei és egy tál ételei is finomak. 300-500 Ft
    A Fruppy és a Marinna babkonzervek jó minõségûek. 180-240 Ft
    A Fish and Food Kft készételei finomak és nincs bennük glutamát sem. 300-400 Ft
    A Penny saját márkás készétel konzervei jó ár/érték arányúak és finomak is. 300-350 Ft
    A Lidlben kapható nagy dobozos Texasi egytálétel is finom. 600 Ft
    A Házias ízek márka általában jó minõséget szállít, csak olykor kiérzõdik a glutamát belõle. Ezért nem sokat rakok félre belõle. 350-450 Ft
    A Lidlben a Cunquette(vagy mi a neve) paprikása is nagyon finom 800 Ft-os árral

Nagyjából körbe is írtam, hogy miket szoktam vásárolni legtöbbször.
    Ilyenekkel van megtöltve a néhány hetes stratégiai tartalék. Ez csak akkor néhány hét, ha kiegészítem ezzel-azzal, mint pl: hagyma, burgonya, fokhagyma, kenyér, tészta, savanyúság, csicsóka, só, víz meg még ami ilyenkor a kertben terem.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 109
    Given: 64

0 Not allowed!
    A Penny cimkés konzervek finomak, Házias ízek címüvel sem volt gond.
    Hirtelen ennyi.

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    (mmilan egyszer egy ilyen Lidl-s kínai tésztában találtunk egy mûanyag szilánkot. Nem szabad kínában gyártott cuccokat vásárolni.)

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló glassbox Hozzászólás megtekintése
    (mmilan egyszer egy ilyen Lidl-s kínai tésztában találtunk egy mûanyag szilánkot. Nem szabad kínában gyártott cuccokat vásárolni.)
    Bármelyik gyártó hibázhat. Legalább nem egeret találtál benne.
    Németországban gyártják ezeket a konzerveket, kínai recept alapján - csak ennyi köze van Kínához.

Egyébként miért szoktál akkor rendelni az aliexpress oldalról, ha nem szabad kínai cuccokat vásárolni?

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,102
    Given: 1,120

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló glassbox Hozzászólás megtekintése
    A KFC-nél nincs amerikaibb, de egyszer az egyik darab rántott csirkéjük beleesett a mosogatóvízbe és úgy fõzték meg hogy abban ázott egy ideig. Az összes többi húsnak normális íze volt, kivéve annak az egynek.

De Magyarországon is ez van, ha fiatalok az élelmiszeriparban dolgoznak, azok csinálnak durva dolgokat néha. Az emberek meg megeszik és fogalmuk sincs róla hogy mi történt elõtte azzal az étellel.

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló mmilan21 Hozzászólás megtekintése
    Bármelyik gyártó hibázhat. Legalább nem egeret találtál benne.
    Németországban gyártják ezeket a konzerveket, kínai recept alapján - csak ennyi köze van Kínához.

Egyébként miért szoktál akkor rendelni az aliexpress oldalról, ha nem szabad kínai cuccokat vásárolni?
    Amit én vettem az kínai hetes volt, származási helye pedig kína, a német kínai cuccokat persze én is bátran megveszem.
    Kínából kaját semmiképp sem szabad rendelni, konyhai cuccot sem, illetve ruhát sem javaslom. (mérgezõ lehet) elektronikai eszközöket, ledlámpákat, késeket és egyebeket szerintem egész nyugodtan rendelhetünk.

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Blog Entries
    8
    Thumbs Up
    Received: 56
    Given: 142

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    De Magyarországon is ez van, ha fiatalok az élelmiszeriparban dolgoznak, azok csinálnak durva dolgokat néha. Az emberek meg megeszik és fogalmuk sincs róla hogy mi történt elõtte azzal az étellel.
    Allitolag itt is az egyik dolgozo "viccelt". :-(

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    09. 10-tól ismét "Konzervek akár 27%-kal olcsóbban!" a Penny-ben...

Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Lehet, hogy szakállas ez a topic, de próbálkozom.
    Vettem vagy 4 kiló füstölt sonkát itt Érden a maszek hentesnél. Nagyon finom minden áruja és ezért szombatonként hosszú sorok állnak elõtte. már próbálkoztam a sonkával, de nem áll el rendesen még a hûtõben sem. Megszürkül és lepedék lesz rajt. Nyilván sok a víz benne. Nem úgy mint a szüleim sonkája.
    Most besózom és forgatom 1-2 hónapig. Nem emlékszem, hogy milyen fûszereket tett bele édesanyám. Ha kiengedte a levét, újra füstölöm. Remélem jó lesz.
    Van valakinek tapasztalata, receptje? Megköszönném.
    Érdekelne õseink hússzárítási technikája is.