0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Nem terjed emberrõl emberre a lépfene.
http://www.origo.hu/egeszseg/2014070...udni-kell.html
Ez nem olyan veszélyes mint egy ebola.
Nézd, én csak azért néztem utána, mert közel lakom ahhoz a városhoz ahol most menekülttábor van. A menekültek zárt légterû légkondicionált vonatban utaznak a fizetõs utasokkal együtt, és általában a vonatokat nem fertõtlenítik ki. Óriási fertõzésveszélynek vannak kivéve.
Csak mert a közelben lakom "Utolér a karma?" mostanában különös betegségeket kapok el... Tegnap is azon a bizonyos vonaton utaztam és ma olyan érzésem van a torkomban, mintha egész éjjel savat hánytam volna.
Pár hete pedig majd szétdurrant a nyakam akkorára dagadt, és az antibiotikum hozott ki egy mandulagyulladásból.
Azt gondolod az is a karma mûve, hogy a határmenti települések elkezdtek lázadozni, hogy oda ne épüljön menekülttábor, amikor az északabbra fekvõket már rég bezárhatták volna? Óriási fertõzésveszélynek teszik ki egyaránt a budapestieket, egyaránt azokat akik Gyõr-Sopron viszonylatban élnek, ráadásul egy kis fehér por bármelyik menekültnél lehet....... Idõzített bomba. Nem azt mondom, hogy lépfenés lettem, de biztos vagyok benne, hogy jönnek már a láthatatlan áldások a vendégeinkkel együtt. És jöhetnek más rejtett ajándékok is.
| Thumbs Up |
Tulajdonképpen semmi. Hogy kicsit ontopic legyek.
Van olyan egészségügyi maszk amelyet nem kell használat után eldobnom? (és újat vennem) esetleg mosható, fertõtleníthetõ?
Ha a gyógyszertári eldobhatós maszkokat többször használom, lehet belõle baj? Megvéd egyébként bármitõl is, vagy gumikesztyût is húznom kéne védõruhával.
Nyilván egy kis nátha olyanolyan agresszíven és sunyin támadhat mint az ebola. Ezért gondolom ugyanúgy kellene védekezni ellene. Csak példának hoztam fel a náthát.
Ha te is itt élnél a környéken és látnád a jeleket amiket még senki sem vesz észre, kicsit te is be lennél pánikolva. Mzperix barátoddal együtt.
| Thumbs Up |
| Received: 56 Given: 144 |
15 nap.
| Thumbs Up |
Szerintem még több idõnk van mint 15 nap.(még legalább hónapok, kivéve egy atomháború esetét) Saját szubjektív véleményem szerint.
Még nem elég forró a kása Magyarországon, hogy beinduljon egy önmarcangoló folyamat, persze a nyamvadt tõzsde mindenbe beleszólhat.
Persze lehet, hogy elképedek pár nappal a születésnapom elõtt 15-én. Nem lehet tudni.
Illetve még kihagytam az invazív földönkívüli behatást, mert az is felér egy atomháború hatásával. Sokat nézem a Falling Skies-t, tudom. Ma este adják az utolsó, sorozatzáró részét és azután két hét múlva lesz szeptember 15.
Persze ettõl függetlenül készülök gõzerõvel(hiányzik még pár felszerelés), ahogy engedi a költségvetés. Komolyan veszem a felkészülést és a háztájit sem hanyagolom. Paradicsom már az üvegekben.![]()