Oldala 30 of 184 ElsõElsõ ... 2028293031324080130 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 291 to 300 of 1834

Topic: Illegális bevándorlás/bevándorlás/menekültek

Member
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2014
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Túlélõ>> valljuk be: az értelmesebbje egy ilyen kaotikus helyzetben hülye lenne ezt a ziccert kihagyni (vonatkoztassunk el attól, hogy terrorista vagy szakképzett munkaerõ)

Erdõlelke-íjszelleme>> Egri csillagok - a történelem ismétli önmagát(?) Ezen matekolok én is. Logikusan belegondolva; ha nem tudunk mit kezdeni pár ezerrel mi lesz akkor amikor nemsokára tízezrével jönnek? Hála az elbaszott politikusok elbaszott politikai játszmájának és kommunikációjának (legkésõbb jövõre, de szerintem hamarabb) simán felszorozhatjuk a mostani számokat minimum tízzel.

Sajnos nem tudom mi a megoldás.

Nyilván nem lõhetjük bele mindet egy gödörbe (bocs mz/x), hisz kultúr emberek vagyunk (egyelõre). Szerintem az elején követni kellett volna az Ausztrál példát. Néhány ember valószínûleg belehalt volna, de inkább pár száz semmint több ezer ember.

Nem csak hangulatkeltõ kerítés meg a tököm. Rendes határõrség - kerüljenek másfelé nyugatra. Bár ez utóbbi is nehezen kivitelezhetõ már csak a földrajzi elhelyezkedésünk + az EU jogszabályok miatt. Mondom; körmünkre ég a dolog, az elején el lett baxva rendesen

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Gyerekek nagy baj van.
    A fél ország köhög. Valamit behoztak a menekültek.
    Nagyon erõs, influenzaszerû tünetekkel jár, hurutos köhögéssel, enyhe tüdõgyulladással, gennyes tályogos mandulagyulladás felé is elmehet.
    Olyan mintha profik készítették volna. De lehet véletlen is.
    Én már elkaptam, de nem tûnik veszélyesnek. Mindenesetre próbáljátok meg bevetni a vírusokra tervezett (még civil) protokollt. Ebbõl is lehet nagy baj. A baj mindig az emberek között jár egy ideig, és lehet sokan azért nem vesznek majd fel egészégügyi maszkot merhogy "ciki" meg ilyenek.

Szerintem az öltözködési kultúra részévé kéne válnia ennek is. Ahogy az, hogy alsónadrágot húzunk, hogy ne a nadrágunk legyen húgycsöppes.
    Szép estét!

Ja és nem pánikolok. Aki jár villamossal, metróval, fõleg vonattal, az tudja. Én Gyõr fele járok be bicsken keresztül és a vonaton nagyon sokan köhögtek. Két hét és az egész ország köhögni fog, amíg a menekültek röhögnek (talán) Kívánom, hogy ne legyen nagyobb baj, mert a tüdõgyulladásnak nagyon magasak a halálozási arányai, a mandulagyulladás pedig veszélyes szövõdményeket is okozhat és ez a saját szervezetemen érezve (egy hónapja ezzel küzdök úgy, hogy egy menet antibiotikum már lement hasonló dologgal)
    A bicskei rendõrök (már akikkel beszéltem) is arra panaszkodtak, hogy mindenféle szart elkap mindenki (mármint õk) a menekültektõl. de õk azt mondják nem veszélyes.

Lehet, hogy megfontolandó beadatni a közel keleti térségre ajánlott védõoltásokat. Vannak ilyenek?
    Last edited by törölt tag -gl; 09-04-2015 at 12:44 AM.

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Update:
    A nemzetközi oltóközpont nem ad erre különleges oltásokat csak alapokat:
    bárányhimlõ
    meningitisz
    rubeola, kanyaró, mumpsz
    diftéria, tetanusz, gyermekbénulás
    hepatitis A
    hepatitis B
    tifusz
    veszettség

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    May 2015
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Ilyen hálásak:

https://www.youtube.com/watch?v=sYMc8vySVNI

És még ilyen hálásak:

https://www.youtube.com/watch?v=7L3eSbpETf8

Egyébként a magyar hajléktalanoknak miért nem hordanak rendszeresen minden ilyesmit, a napi kb. hétezer forinttal együtt?

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    May 2015
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló PPp Hozzászólás megtekintése
    Erdõlelke-íjszelleme>> Egri csillagok - a történelem ismétli önmagát(?) Ezen matekolok én is. Logikusan belegondolva; ha nem tudunk mit kezdeni pár ezerrel mi lesz akkor amikor nemsokára tízezrével jönnek?
    Legalább egy valaki felismerte az Egri csillagok címû mûvet.
    Egyébként már kétszázezer felett vannak itt.

Senior Member mzperiksz's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ez mi? Egy qrva szóval sem említettem még hasonlót sem!
    Idézet Eredeti hozzászóló PPp Hozzászólás megtekintése
    Nyilván nem lõhetjük bele mindet egy gödörbe (bocs mz/x), hisz kultúr emberek vagyunk (egyelõre).
    A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,102
    Given: 1,120

0 Not allowed!
    Biztos nem neked címezte. Sajnos elég sok felé lehet ilyen lelövõs szöveget látni. Tegnap pédául FB-on egy nõ írta, hogy agyon kellene lõni õket, a nõket és a gyerekeket is. WTF.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Játék

Számold meg a képen a nõket, a gyerekeket és az öreg embereket.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tehát a nyugat elmondja, hogy "szemétrohadtmagyarok, nem engeditek tovább szegény menekülteket".

Aztán az mondja a magyar állam, hogy "jó, akkor továbbengedjük õket, felõlünk mehetnek".

Aztán visszaszól a nyugat, hogy "ha továbbengeditek õket, akkor azért kicsinálunk titeket".

http://index.hu/belfold/2015/08/31/m...ormany_keszul/

Akkor most pontosan mi a francot kellene csinálnia a magyar államnak? Ha nem engedi õket, akkor az a baj, ha engedi akkor meg az a baj.

Senior Member Buckalako's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2015
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Szegény rendõrökbõl hülyét csinálnak.
    Nem végezhetik a munkájukat ezeket kell pátyolgatniuk. Utánarúg a rendõrnek még akkor sem csinálhat semmit.
    Gondolom egyszer intézkednének akkor az egész világon azt mutogatnák.
    Egy stúdióbeszélgetésben is valakinek az volt a véleménye, hogy egy magyar embernek azt kell tennie amit a rendõr mond, a migránsoknak nem muszáj, mert hát nem olyanok mint az európai ember, meg hogy õk miken mentek át. Tehát hiába küldik le a vonatról, nem kell lejönnie ha nem akar. Vicc.
    --
    Fegyver az, amit annak használsz.

A topic keresõszavai: