Oldala 38 of 184 ElsõElsõ ... 2836373839404888138 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 371 to 380 of 1834

Topic: Illegális bevándorlás/bevándorlás/menekültek

Senior Member mzperiksz's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Mindegyik képen van két ember. Nem értem a kérdést
    A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,104
    Given: 1,121

0 Not allowed!
    Az utolsó három talán megkérdõjelezhetõ, de az elsõn akkor egy petéjû ikrek lehetnek.

Nem tudom. Arról én is olvastam hogy volt 2 fotó amirõl késõbb kiderült hogy nem ugyanaz az ember volt rajtuk. De azt a BBC hozta le.

Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem stimmel az orruk, az álluk, és az arc arányai.
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Az utolsó három talán megkérdõjelezhetõ, de az elsõn akkor egy petéjû ikrek lehetnek.

Nem tudom. Arról én is olvastam hogy volt 2 fotó amirõl késõbb kiderült hogy nem ugyanaz az ember volt rajtuk. De azt a BBC hozta le.
    A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    May 2015
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Hej cigányok! Ez a sok "menekült" el fogja vinni elõletek a segílykét az utolsó fillérig, nem lesz már mit osztani, mire sorba álltok! Nem akartok csinálni valamit? Csak kérdezem.

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Erdõlelke-íjszelleme Hozzászólás megtekintése
    Hej cigányok! Ez a sok "menekült" el fogja vinni elõletek a segílykét az utolsó fillérig, nem lesz már mit osztani, mire sorba álltok! Nem akartok csinálni valamit?
    Hamarosan... Közeleg a Tél...

Fognak õk még verekedni a segélyosztó központoknál, teherautónál.

A népességfrissítés még a cigányokat is lepipálja szemetelés terén - igazi Walking Dead feeling. (Jut eszembe Magyarország ilyen alapon beszállhat /na nem az internetbe, hanem/ a Walking Dead bizniszbe )
    A cigányok nagy részével csak-csak szót értesz, de az új színes bõrûek nem tudják mi az a magyar nyelv, csak kb. minden 10.000. ember közülük.

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló WestBam Hozzászólás megtekintése
    Bluetooth hatótávja telefonok között max 20m optimális körülmények között . Nekünk van eszközünk ami ipari felhasználásra van gyártva és az is csak köhög ha több mint 20m a távolság pedig jóval többet kellene tudnia.
    Wifi inkább elképzelhetõ ilyen kommunikációra de wifi jelzavarót bárki tud venni boltban nem is gyengét, akkor milyen lehet a hárombetûs erõknek? Biztosan van nekik ennél hatékonyabb eszközük is. Nincs wifi, nincs mobilnet és nincs mobilhálózat sem. Teljesen meghal a kommunikációjuk, mobilrádió és mûholdas telefon meg csak nincs náluk.
    A bluetooth zavaró sem sokban különbözik a wifi zavarótól. A Wifi (b/g/n) 2,412-2,4835 GHz közötti, a bluetooth 2,402-2,480 GHz közötti frekvenciákat használ. Ami az egyiket zavarja, a másikat is fogja.

Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up

0 Not allowed!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,104
    Given: 1,121

0 Not allowed!
    Az a fotó az, amit a BBC mutogatott. Hogy a köztévé átvette forrásnak, az szerintem nem a köztévé hibája. A BBC adta le mint biztos hírt.

Senior Member Buckalako's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2015
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló mmilan21 Hozzászólás megtekintése
    Le merném fogadni, hogy a menekülteknek vagy legalábbis a t.istáknak van olyan okos telefon applikációjuk, amellyel Bluetooth segítségével tud két okos telefon kommunikálni. Wifivel is mûködik ez, de az többet fogyaszt energiából.
    A Bluetooth hatótávolsága 75-100 m között van átlagosan, ezért egy szétszórt csapat is könnyen kommunikál egymással. Ezt már megoldották a gyakorlatban is. Jobb esetben csak le kell tölteniük a Google Play-rõl.
    Az elõnye, hogy nem tudják olyan könnyen blokkolni a Bluetooth frekvenciát. Teknõséknek van ilyen blokkolójuk, de az sem lehet ott mindenhol és a civilek is kapnak a jel blokkolásból.

Legalábbis ha vannak olyan kreatívak mint a The Last Ship c. sorozatban.

Valamelyik nap egyik tévériporter mondta, hogy a keletiben van egy jelszavas arab nyelvû wifihálózat.
    --
    Fegyver az, amit annak használsz.

Senior Member Vietnamiveteran's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Given: 4

0 Not allowed!

A topic keresõszavai: