Oldala 40 of 61 ElsõElsõ ... 30383940414250 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 391 to 400 of 610

Topic: Mennyi idõnk van?

Törölt_fórumtag3
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló DooM Hozzászólás megtekintése
    Na úgy látom mindenkinek megrepedt a feje!
    Valami tényleg készülhet,mert a veszteteket érzitek!
    Figyelj, Doom!

Tartozom neked egy vallomással: én miattad nem járok ide a fórumra. Tudod, miért? Mert unom, de leginkább szánalmasnak tartom az "ámokfutásodat". Szerintem már sokan megírták neked, - ki finoman, ki durván, - hogy nem tetszik nekik a szereplésed: minden témába belekapsz, de inkább belepiszkítasz, addig nyomod, amíg szét nem cseszed a témát. Az a lényeg, hogy mindenki veled foglalkozzon, mindegy, hogy mi az ára. Mert azt hiszed, hogy arra a kis idõre érdekes lehetsz, sõt okos is, hovatovább te vagy itt a "Valaki". Na ezért sajnállak én téged. De komolyan, miért csinálsz magadból bohócot? Ha nem lennél ilyen destruktív, már sokat tanulhattál volna, - mi is tõled, - lenne sok barátod, népszerû lehetnél. De így? Mindent leszólsz, mindent jobban tudsz, minden témát vakvágányra viszel. Minek? Na igen, tenni, építeni valamit nehezebb, sok munka, sok idõ, fáradság, rombolni persze gyorsabb, csak hosszú távon nem vezet sehová. Ezt neked is be kellene már látnod. Miért nem foglalod el magadat valami értelmessel?
    Osztod itt az észt, minõsítesz másokat. Honnan veszed a bátorságot, hogy másokkal úgy beszélj, ahogy szoktál? "Mindenkinek megrepedt a feje"?! "Te úgy látod"?! Szerinted ez normális hozzászólás?! Te jajgatsz mindig, hogy személyeskednek veled, de te bátran minõsítesz, osztogatod smile-kat, megjegyzem, a feltartott hüvelykujj a legirritálóbb. A bicska kinyílik a zsebemben tõle.

Bocsáss meg a szavaimért, imádkozom érted, és magamért is, hogy ne verjen meg miattad az Isten.

Senior Member Morpheus's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2014
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Doomban rég eltörött valami, mielõtt törölte magát egész normális volt. Akkor még csíptem...
    Szerintem kár belemenni a vitákba, mert semmit nem értek el vele, nem fog változni.

Más: én is úgy tudom hogy hat bár és más hálózat.

20-át nekem is mondták, valami csillagállás...

MPF támogató Mizu's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Buckalako Hozzászólás megtekintése
    Mizu, én ilyen életszerûtlen, kicsavart magyarázatokkal már nem foglalkozom .

Deee, igenis kell foglalkozni, mert úgy élesedik az elme és ha csak egy kis ötlet kibukik valakibõl ezáltal, amit valakit éles helyzetben megment, mert emlékszik rá, akkor már megérte a csörtét... szerintem!

Viszont ha Doom nem lenne néha ilyen kõfej, akkor egyszerûen belátná, hogy marhaságot mondott és OK is lenne, gondolkozhatna a másik szituáción, amit aztán mi megint jól kibeszélhetnénk... és így tovább, míg le nem kapcsolják a villanyt...

Apropó! Mennyi is? 3..2 ?
    Last edited by Mizu; 09-12-2015 at 09:57 PM.
    http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png

Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
    http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/

MPF támogató Mizu's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Na úgy látom mindenkinek megrepedt a feje!
    Valami tényleg készülhet,mert a veszteteket érzitek!
    Errõl az a bácsika jut eszembe aki szembe halad az autópályán és mindenkit lehülyéz...

Jajjj Doom pajtás! Kellene már egy jó ivászatot rendezni, utána egy jó közös hányást! AZ tutira erõsíti a barátságot!
    http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png

Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
    http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/

Csatlakozás dátuma
    Nov 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Doom bentégett a virtuális lépcsõházban, amit rágyújtottam... :-)

D - törölt tag
    Guest

0 Not allowed!
    Jajjj Doom pajtás! Kellene már egy jó ivászatot rendezni, utána egy jó közös hányást! AZ tutira erõsíti a barátságot!
    Én mindíg írom,hogy horgásszunk,rendezzünk túlélõ tábort,próbáljuk ki a felszerelésünket,értelmezzük a másik cuccát!Én benne vagyok mindenbe,minden jóban és rosszban!
    Ha nem lennél ilyen destruktív, már sokat tanulhattál volna, - mi is tõled,
    Indítok topicokak ahol elgondolkodhatunk a dolgokról!Írtam novellát,amit közre adtam,felraktam a bob-omat részletesen,hozzászólok mindenhez ,ahogy tudok.Ja,hogy Te nem,az nem az én gondom.Kérdem Te milyen értéket,képet vagy leírást tettél közre a fórumon?Semmit! Akkor ne dumáljál,nézzél magadba!
    Errõl az a bácsika jut eszembe aki szembe halad az autópályán és mindenkit lehülyéz...
    Megvizygálandó a dolog.
    Lehet ballagni,mint a birkák,egymás tomporába a fejünkkel,bégetni amit a vezér kos gondol,tetszikelni össze vissza és nem konfrontálódni,nem állni ki a gondolataidért,tetteidért és akkor...
    lenne sok barátod, népszerû lehetnél.
    És mit kezdjek a népszerûséggel,ha közben az nem az én véleményem és identitásom?Mit kezdjek olyan barátokkal akik elnyomják szárnyaló szellemem? Nekem olyan barátokra van szükségem,akik engem fogadnak el,úgy ahogy vagyok,nem pedig egy álságos,kifacsart képet!Ha nincs ilyen ,akkor inkább egy sem kell!!!!
    Viszont ha Doom nem lenne néha ilyen kõfej, akkor egyszerûen belátná, hogy marhaságot mondott és OK is lenne, gondolkozhatna a másik szituáción, amit aztán mi megint jól kibeszélhetnénk... és így tovább, míg le nem kapcsolják a villanyt...
    Ehhez kell(ene) némi kultúra!Vitázni csak építõ emberekkel lehet!Akik élbõl mindent elutasítanak,azokkal nem lehet vitázni,pláne azokkal akik nem kérdezik meg MIÉRT?Miért gondolod így fórumtárs?
    Aztán meg ahogy látom a többség rugalmatlan zombi!Nem tudnak mit kezdeni a szokatlan,az övétõl eltérõ írásokkal,helyzetekkel,emberekkel ,szituációkkal!Sajnos nekik már meszeltek,akár mennyi a hektár,a konzerv,a pusek,a lõszer,a járgány,az autó! A rugalmatlan emberkéknek annyi!
    Deee, igenis kell foglalkozni, mert úgy élesedik az elme és ha csak egy kis ötlet kibukik valakibõl ezáltal, amit valakit éles helyzetben megment, mert emlékszik rá, akkor már megérte a csörtét... szerintem!

Doomban rég eltörött valami, mielõtt törölte magát egész normális volt. Akkor még csíptem...
    Szerintem kár belemenni a vitákba, mert semmit nem értek el vele, nem fog változni.
    Ja két bordám,meg az alkarom,csaltál mert írtam róla! Mi az ,hogy normális?Ki itt a normális és ki mondja meg mi a normális.? Hidd el Tesó,ha nem csípsz nekem akkor is jó,ahogy másnak is! Barátokat jó szerezni,de nem mindenáron!
    Mit jelent az ,hogy változni?Ha én dörgedelmeket írnék Rólad,hogy mi nem tetszik benned,Te mindenáron arra törekednél,hogy megfelelj nekem?Aztán a másiknak? Akkor hol lennél Te magad a történetben?Gondold át!
    Mert unom, de leginkább szánalmasnak tartom az "ámokfutásodat". Szerintem már sokan megírták neked, - ki finoman, ki durván, - hogy nem tetszik nekik a szereplésed:
    Az egyéni döntésed mit unsz,mi nem tetszik,kit utálsz,kit szeretsz!Mint mindenki másnak is,nekem is!Az,hogy mit írnak mások az annyiban érdekel csupán,hogy el tudjam dönteni mi a jó nekem és milyen lehet a fórum társ!Van aki eszméletlen trágár velem,mégis a szavainak egy részébõl értéket veszek ki magamnak!Van aki nyálas,de semmit sem mond!No meg a köpönyegforgatók,akik aktuálisan azt ütnek aki a földön éppen fexik!
    Bocsáss meg a szavaimért, imádkozom érted, és magamért is, hogy ne verjen meg miattad az Isten.
    Nem fog megverni,nem kell félned. Majd beszélek vele,úgyis idõleges lenne egy kis eszmecser,mert nemrég elküldtem a rákba.Hogy bocsánatot kérek e tõle?Hát nem,mi egyenrangúak vagyunk én nem térdeplek le sem súly,sem ember,sem Isten elõtt!Mellesleg nem is ezt várja el tõlünk!Kérdezd meg Tõle,fog válaszolni! De mondom neki,hogy van itt egy remek háziasszony ,aki kissé elégedetlen !

D - törölt tag
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló csigasütõ Hozzászólás megtekintése
    Figyelj, Doom!

Tartozom neked egy vallomással: én miattad nem járok ide a fórumra. Tudod, miért? Mert unom, de leginkább szánalmasnak tartom az "ámokfutásodat". Szerintem már sokan megírták neked, - ki finoman, ki durván, - hogy nem tetszik nekik a szereplésed: minden témába belekapsz, de inkább belepiszkítasz, addig nyomod, amíg szét nem cseszed a témát. Az a lényeg, hogy mindenki veled foglalkozzon, mindegy, hogy mi az ára. Mert azt hiszed, hogy arra a kis idõre érdekes lehetsz, sõt okos is, hovatovább te vagy itt a "Valaki". Na ezért sajnállak én téged. De komolyan, miért csinálsz magadból bohócot? Ha nem lennél ilyen destruktív, már sokat tanulhattál volna, - mi is tõled, - lenne sok barátod, népszerû lehetnél. De így? Mindent leszólsz, mindent jobban tudsz, minden témát vakvágányra viszel. Minek? Na igen, tenni, építeni valamit nehezebb, sok munka, sok idõ, fáradság, rombolni persze gyorsabb, csak hosszú távon nem vezet sehová. Ezt neked is be kellene már látnod. Miért nem foglalod el magadat valami értelmessel?
    Osztod itt az észt, minõsítesz másokat. Honnan veszed a bátorságot, hogy másokkal úgy beszélj, ahogy szoktál? "Mindenkinek megrepedt a feje"?! "Te úgy látod"?! Szerinted ez normális hozzászólás?! Te jajgatsz mindig, hogy személyeskednek veled, de te bátran minõsítesz, osztogatod smile-kat, megjegyzem, a feltartott hüvelykujj a legirritálóbb. A bicska kinyílik a zsebemben tõle.

Hadd találgassak egy kicsit!Engedd meg ,hogy az írásod alapján találgassak ,hogy mivel foglalkozol.Szeretem az ilyesmit,kitalálni az emberekrõl pár szóból,hogy kicsodák és mire számíthatok tõle.
    Elõször is biztos ,hogy nem fizikai munkát végzel!Valószínû irodában könyveléssel,vagy valami hasonló,nyilvántartással esetleg.Nem vagyok biztos benne de lehet közalkalmazott vagy.
    Valószínû kinevezett vezetõ,pár ember lehet a kezed alatt.Hogy a vállalkozás nem a Tiéd az szinte biztos!Szeretnél tovább lépni,de nem megy ,meg rekedtél azon a szinten ahol vagy és jócskán benn a középkorban egyre messzebb kerül a vágyott elõre lépés!40-50 környékére saccollak!
    Frusztrált vagy mert tudod,hogy a beosztottjaid többet tudnak ,érnek mint Te.Bár kineveztek,de nem teljesen az érdemeid alapján.Folyamatosan fúrnak,ezért folyamatosan harckészültségben vagy!Azt is ütöd akit nem kellene.Mindenki az ellenséged.
    A felkészülésbe belefáradtál és a társadalomba is.Csak vonszolod magad és legszívesebben elbújnál az erdõ közepére,hátra hagyva csapot-papot!
    Mondjuk én nem szánlak,mert nem ismerlek.
    Ezt csak azért írtam,hogy érezd milyen amikor ismeretlenül nekitámadsz valakinek és válogatottan mocskolod!
    Mellesleg ez egy tahó dolog,fõleg úgy ,hogy én nem szóltam hozzád/rólad semmi rosszat.
    Igen imádkozzál a lelked üdvéért,mert ha az írásodat elolvassa Istenke,jól seggbe fog billenteni!

Senior Member mzperiksz's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Eddig is körvonalazódott bennem a gondolat, de ezek után biztos vagyok benne.
    Te egy igazi gyökér vagy

Hadd találgassak egy kicsit!Engedd meg ,hogy az írásod alapján találgassak ,hogy mivel foglalkozol.Szeretem az ilyesmit,kitalálni az emberekrõl pár szóból,hogy kicsodák és mire számíthatok tõle.
    Elõször is biztos ,hogy nem fizikai munkát végzel!Valószínû irodában könyveléssel,vagy valami hasonló,nyilvántartással esetleg.Nem vagyok biztos benne de lehet közalkalmazott vagy.
    Valószínû kinevezett vezetõ,pár ember lehet a kezed alatt.Hogy a vállalkozás nem a Tiéd az szinte biztos!Szeretnél tovább lépni,de nem megy ,meg rekedtél azon a szinten ahol vagy és jócskán benn a középkorban egyre messzebb kerül a vágyott elõre lépés!40-50 környékére saccollak!
    Frusztrált vagy mert tudod,hogy a beosztottjaid többet tudnak ,érnek mint Te.Bár kineveztek,de nem teljesen az érdemeid alapján.Folyamatosan fúrnak,ezért folyamatosan harckészültségben vagy!Azt is ütöd akit nem kellene.Mindenki az ellenséged.
    A felkészülésbe belefáradtál és a társadalomba is.Csak vonszolod magad és legszívesebben elbújnál az erdõ közepére,hátra hagyva csapot-papot!
    Mondjuk én nem szánlak,mert nem ismerlek.
    Ezt csak azért írtam,hogy érezd milyen amikor ismeretlenül nekitámadsz valakinek és válogatottan mocskolod!
    Mellesleg ez egy tahó dolog,fõleg úgy ,hogy én nem szóltam hozzád/rólad semmi rosszat.
    Igen imádkozzál a lelked üdvéért,mert ha az írásodat elolvassa Istenke,jól seggbe fog billenteni!
    A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelõorvosát, gyógyszerészét!

D - törölt tag
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló mzperiksz Hozzászólás megtekintése
    Eddig is körvonalazódott bennem a gondolat, de ezek után biztos vagyok benne.
    Te egy igazi gyökér vagy
    Akkor már minimum ketten vagyunk!

Csatlakozás dátuma
    Nov 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Hát... Szerintem Csigasütõ személyisége, de fizikuma is teljesen más.
    Persze ennek megint semmi köze a témához: mennyi idõnk van.