Idézet Eredeti hozzászóló gyûjtögetõ Hozzászólás megtekintése
Az a baj hogy túlságosan Doom körül (IS)forog már az egész forum. Már kedvem sincsen átolvasni a topicokat mert folyamatosan csak a szájkarate meg személyeskedés és az okoskodás megy oldalakon keresztül. Régebben állandóan sasoltam a forum vártam mikor jön új hozzászólás mert szinte mindegyik értékes építõjellegû volt de most... Nem mondom hogy csak Doom a hibás ebben mert vitapartner nélkül egyedül ez nem menne neki csak azt mondom hogy õ szinte minden vitában benne van. Hiába mond és oszt meg rengeteg hasznos dolgot Doom mert ez vitathatatlanul így van de, õ egyben egy olyan személy aki folyamatos feszültséget generál. És én úgy veszem észre hogy ez rontja a forum minõségét. Azt meg végkép nem értem hogy minek ez a szavazósdi hogy menjen vagy maradjon mert úgyis az lesz amit õ akar, a szavazás eredményét úgyis figyelmen kívül fogja hagyni. Doom ezúton is elnézést szeretnék kérni tõled nem letámadni szerettelek volna csak kiadni magamból a gondolataim. Elismerem lehet kicsit túlérzékeny vagyok mostanában, mondhatni kicsit depressziós vagyok a magánéleti problémáim miatt és ezért jobban bosszantanak ezek a viták. Én csak annyit kérek hogy MINDENKI próbáljon meg kutúráltan viselkedni és nem egymás torkának esni. Ha feszültek vagytok azt éljétek ki máshol, a magánéletetekben a faszbookon vagy a wolfeinsteinben de itt szerintem a legtöbben rohadtul nem kíváncsiak rá (legalábbis én nem) nyeljétek le a békát béküljetek ki vagy ne szóljatok egymáshoz, küldjétek el egymás anyukáját privátban csak ne mindenki szeme láttára mert bomlasztóan hat.
Egyetértek! Ez az egész szavazás nagyon gáz, Kedves Fórumtársak. Már megint benne vagytok a csõben, és Doommal foglalkoztok. Végül is ez a célja, hogy õ legyen itt a "Valaki". Olvasom a hozzászólásokat, és nem értem, miért van erre szüksége felnõtt embereknek. Ez itt egy virtuális közösség, ami arra jött létre, hogy hasonló gondolkodású emberek beszélgetni tudjanak. Doom vette a bátorságot, és közölte, hogy aki önellátó, az nem prepper. Az önellátás szerinte egyébként is lehetetlen. Magyarul itt annak van helye, akit õ megfelelõnek tart. Megoszt, és nem a közösséget kovácsolja. Emlékszem, mellbevágó volt friss tagként megélni, ahogy a torkomnak esett az elsõ hozzászólásaimhoz. De, mondom, ez egy virtuális világ, és kezd az egész nagyon félremenni. Úgy gondolom, hogy a magánéleti problémákat kívül kellene hagyni, és nem fer ezekre hivatkozni. Mindenkinek megvan a maga baja, mégis tud magán és az idegein uralkodni.
Nem a vitákkal van bajom, hanem a stílussal, az ellenvetések mögöttes szándékával, a destruktív hozzászólásokkal, a mindenáron való felülkerekedési szándékkal.
Felõlem Doom azt csinál, amit akar, - és azt is fog, miután bezsebeli tõletek a bókokat, - nekem továbbra is megvan a különbejáratú magánvéleményem errõl a cirkuszról: ezt a hisztériát és az erre adott problémaelkenõ válaszokat nõi közösségben nem lehetne hosszú távon elõadni.