Oldala 21 of 25 ElsõElsõ ... 111920212223 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 201 to 210 of 249

Topic: Fõzõk,edények,fõzõeszközök

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Vasember Hozzászólás megtekintése
    Rozsdiból kéne lézervágni, akkor nem kell festeni, csinálni neki egy kis batyut, abban lehetne szállítani.
    Nagyon tetszik!
    Hiszen Rozsdiból van nem látszik a színén ?

Elég közelrõl láttam Amada lézervágó gépet, és élhajlítót is.
    Last edited by Pityubá; 08-25-2015 at 06:02 AM.

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Zacskóbicska Hozzászólás megtekintése
    Nagyszerû! Már csak egy fasza hátizsákot kell neki csinálni, amibe belefér a hozzávaló hasogató és aprító szerszám is Egyébként ez egy tartós holminak tûnik, ami adott esetben sok életet menthet.
    Értem-ám a humorodat barátom. De én szállításról, és nem hátizsákos cipelésrõl írtam.
    Egyébként 0.5-ös bádogból készítettem, 1 kg körül van a súlya. Még nem végleges a tûzhely, kicsit még faragok rajta.
    Sajna itthon a gyártása, forgalmazása sokba lenne. Azért tettem fel a videót, hogy a Kínaiak le tudják ezt az ötletemet is koppintani és occón megtudjam venni az Aliexpressen.

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Pityubá Hozzászólás megtekintése
    Értem-ám a humorodat barátom. De én szállításról, és nem hátizsákos cipelésrõl írtam.
    Nem akartalak én ironizálni, dehogyis!

Éjjel felébredtem a szarvasbõgésre (elkezdõdött), aztán eszembe jutott e kiváló tûzhelyed. Egyébként ez kiváló lehet egy menedék bunker fûtésére is.
    A múltkor megtaláltam a szülõi háznál a régi katonai hordozható sátorfûtõ berendezésemet. Ötletes találmány, ha nem ismered, alkalmasint küldök róla fotókat.

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Zacskóbicska Hozzászólás megtekintése
    Nem akartalak én ironizálni, dehogyis!

Éjjel felébredtem a szarvasbõgésre (elkezdõdött), aztán eszembe jutott e kiváló tûzhelyed. Egyébként ez kiváló lehet egy menedék bunker fûtésére is.
    A múltkor megtaláltam a szülõi háznál a régi katonai hordozható sátorfûtõ berendezésemet. Ötletes találmány, ha nem ismered, alkalmasint küldök róla fotókat.
    Zártabb menedék fûtésén én is gondolkodtam, nem füstöl a mini tûzhelyem, jól melegít, nem utolsósorban rejtett tûzet ad.
    Azt a dobkályhát ismerem amit anno használtunk a seregben, sátorfûtésre. Tiedét még nem láttam, szívesen megnézném.

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ez egy lekerekített sarkú, fogantyúval ellátott, egy személy által könnyen hordozható téglatest alakú edényszerû képzõdmény, aminek felnyitható teteje van, mint egy kuktának. A tetején szabályozó van a levegõ ellátáshoz, egyúttal a fûtés teljesítményének a szabályozásához. Benne egy kivehetõ, faszén égetésére alkalmas tûztér van. Lényege, hogy beleteszed a faszenet meg valami parazsat, amitõl izzásba jön a faszén, majd a tûzteret beemeled az izzó faszénnel az említett dobozba és oda bezárod. Beszabályozod a fûtés teljesítményét. Végeredményben ez olyan, mint egy nagyra nõtt és szabályozóval ellátott zsebmelegítõ. Jó szén kell hozzá (hasonlóan mint a szenes zsebmelegítõnél), hogy ne füstöljön. Mûködésekor melegítheted rajta a kajádat is, vagy egész éjszakán át melegen tarthatod a teát.

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Köszönöm az infót, de kellene kép is róla. (esetleg Emailban)

Super Moderator WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 254
    Given: 301

0 Not allowed!
    Jöhetne ám a közösbe is, engem is érdekel!

Senior Member Morpheus's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ma ez vettem az ikeában túrázáshoz.
    2.6-1.2-0.4 literesek.
    Egymásba rakható és jól záródó fedele van. Ha felrúgod, nem borul ki az étel. Ajánlom figyelmetekbe!

http://m.ikea.com/hu/hu/catalog/products/art/60312329/

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Morpheus Hozzászólás megtekintése
    Ma ez vettem az ikeában túrázáshoz.
    2.6-1.2-0.4 literesek.
    Egymásba rakható és jól záródó fedele van. Ha felrúgod, nem borul ki az étel. Ajánlom figyelmetekbe!

http://m.ikea.com/hu/hu/catalog/products/art/60312329/
    Cikkszám: 603.123.29
    Csomag méret és súly
    Cikkszám: 603.123.29
    1 csomag
    Hossz: 16 cm
    Átmérõ: 15 cm
    Súly: 0.54 kg
    Környezet
    A termék anyaga újrahasznosítható. Olvasd el lakóhelyed környezetvédelmi elõírásait, és tartsd be a megsemmisítésre vonatkozó szabályokat.
    Jó tudni
    Méretek: 1 db M16 cm, Ø16 cm (2,6 l), 1 db M12,5 cm, Ø12 cm (1,2 l) és 1 db M9 cm, Ø8,5 cm (0,4 l).
    Kezelési útmutató
    Nedves ruhával töröld tisztára.
    Tiszta ruhával töröld szárazra.
    Termékleírás
    Acél, Ónozott, Áttetszõ poliészter lakkozás

Csakhogy korrektek legyünk, és nehogy valaki rozsdamentes edényre gondoljon.

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Örömmel tudatom, hogy végre elkészült az én lapra szerelhetõ tûzhelyem.
    tuzhely1.jpgtuzhely3.jpg
    tuzhely2.jpgtuzhely4.jpg

Netrõl vett konstrukció, egyedi design, Computer-aided design.

Igaz nem lézerrel, hanem plazmával lett kivágva, ezért több utómunkát igényelt a sorjázás miatt.

Ui: engem is elért a forgó képek átka. Remélem még sikerül kijavítanom a határidõ lejárta elõtt.
    Last edited by A. L. Ias; 09-19-2015 at 06:10 PM.