0
Értem-ám a humorodat barátom. De én szállításról, és nem hátizsákos cipelésrõl írtam.
Egyébként 0.5-ös bádogból készítettem, 1 kg körül van a súlya. Még nem végleges a tûzhely, kicsit még faragok rajta.
Sajna itthon a gyártása, forgalmazása sokba lenne. Azért tettem fel a videót, hogy a Kínaiak le tudják ezt az ötletemet is koppintani és occón megtudjam venni az Aliexpressen.![]()
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Nem akartalak én ironizálni, dehogyis!
Éjjel felébredtem a szarvasbõgésre (elkezdõdött), aztán eszembe jutott e kiváló tûzhelyed. Egyébként ez kiváló lehet egy menedék bunker fûtésére is.
A múltkor megtaláltam a szülõi háznál a régi katonai hordozható sátorfûtõ berendezésemet. Ötletes találmány, ha nem ismered, alkalmasint küldök róla fotókat.
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Ez egy lekerekített sarkú, fogantyúval ellátott, egy személy által könnyen hordozható téglatest alakú edényszerû képzõdmény, aminek felnyitható teteje van, mint egy kuktának. A tetején szabályozó van a levegõ ellátáshoz, egyúttal a fûtés teljesítményének a szabályozásához. Benne egy kivehetõ, faszén égetésére alkalmas tûztér van. Lényege, hogy beleteszed a faszenet meg valami parazsat, amitõl izzásba jön a faszén, majd a tûzteret beemeled az izzó faszénnel az említett dobozba és oda bezárod. Beszabályozod a fûtés teljesítményét. Végeredményben ez olyan, mint egy nagyra nõtt és szabályozóval ellátott zsebmelegítõ. Jó szén kell hozzá (hasonlóan mint a szenes zsebmelegítõnél), hogy ne füstöljön. Mûködésekor melegítheted rajta a kajádat is, vagy egész éjszakán át melegen tarthatod a teát.
Köszönöm az infót, de kellene kép is róla. (esetleg Emailban)
| Thumbs Up |
| Received: 254 Given: 301 |
Jöhetne ám a közösbe is, engem is érdekel!
Ma ez vettem az ikeában túrázáshoz.
2.6-1.2-0.4 literesek.
Egymásba rakható és jól záródó fedele van. Ha felrúgod, nem borul ki az étel. Ajánlom figyelmetekbe!
http://m.ikea.com/hu/hu/catalog/products/art/60312329/
Cikkszám: 603.123.29
Csomag méret és súly
Cikkszám: 603.123.29
1 csomag
Hossz: 16 cm
Átmérõ: 15 cm
Súly: 0.54 kg
Környezet
A termék anyaga újrahasznosítható. Olvasd el lakóhelyed környezetvédelmi elõírásait, és tartsd be a megsemmisítésre vonatkozó szabályokat.
Jó tudni
Méretek: 1 db M16 cm, Ø16 cm (2,6 l), 1 db M12,5 cm, Ø12 cm (1,2 l) és 1 db M9 cm, Ø8,5 cm (0,4 l).
Kezelési útmutató
Nedves ruhával töröld tisztára.
Tiszta ruhával töröld szárazra.
Termékleírás
Acél, Ónozott, Áttetszõ poliészter lakkozás
Csakhogy korrektek legyünk, és nehogy valaki rozsdamentes edényre gondoljon.
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Örömmel tudatom, hogy végre elkészült az én lapra szerelhetõ tûzhelyem.
tuzhely1.jpgtuzhely3.jpg
tuzhely2.jpgtuzhely4.jpg
Netrõl vett konstrukció, egyedi design, Computer-aided design.
Igaz nem lézerrel, hanem plazmával lett kivágva, ezért több utómunkát igényelt a sorjázás miatt.
Ui: engem is elért a forgó képek átka. Remélem még sikerül kijavítanom a határidõ lejárta elõtt.
Last edited by A. L. Ias; 09-19-2015 at 06:10 PM.