0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Volt "szerencsém" látni közelrõl, ( nem, nem én nem mentem be, csak egy ismerõst hoztam-vittem onnan)
de inkább igaz volt rá a gyüttment füves fesztivál, mert annyi permakultúrás raszta a világon nincs mint ott volt....
Don't be a Rambo, Save Your Ammo.
Nekem is feltûnt egyik képkockán a sok rasztafej![]()
--
Fegyver az, amit annak használsz.
Az a kávéfõzõs mutatvány mi volt? hogy mûködik?
Gyûjtsd szelektíven a hulladékot, hasznosíts újra! Jó-jó, de hol a jéghegy?
Bankszektorból farmszektor
Kihalófélben lévõ faj: a dolgos öreg néniCsányi Alexandra családjának élete nem hétköznapi. Két gyermeke mellett huszonkét kecskét menedzsel, s lát el egyre több családot egészséges élelmiszerekkel, natúrkozmetikumokkal, melyekhez saját kecskéi adják az alapanyagot. Magyarországon egyedülállóként nem csak egyszerûen sajtot készít a kecskék tejébõl, de olyan különlegességek születnek meg a Békés melletti Malomasszonykertben, mint például trappista, feta, mozzarella, krémtúró, szicíliai félkemény vagy francia lágy sajt is. A Babóca Kecskesajt készítõjével a természettudatos életmódhoz való visszatérésrõl beszélgettünk.
--
Fegyver az, amit annak használsz.
| Thumbs Up |
Lassan itt a valódi õsz.
A patisszonnak már vége, a cukkini még bõszen terem.
2015-09-21 12.27.05.jpg
Ezzel a ládával együtt, már meg van az 5mázsa.![]()
Érdemes vele foglalkozni.
| Thumbs Up |
Már én is a tyúkoknak dobálom be õket, széthasítva a macsétával. Imádják, kész pankrációt rendeznek érte.![]()
A cukkini Black Beauty, még mindig terem és hozza az újabb virágokat is.
Nem hiába közkedvelt itthon.
| Thumbs Up |
A patiszon meg még nagyon sokáig eláll, igaz baltával kell pucolni...![]()
Én leegyszerûsítem a pucolást. Levágom a tetejét, mint egy kalapot. Kikaparom kanállal a belsejét és megtöltöm fûszerezett, gombás, fõtt rizses darált hússal. Kalap vissza, sütõ. Utána szeletelve tálalva fogyasztandó.![]()
Másik kedvenc variáció: szeletelve héjastól, tepsi, sütõ, juhtúrós tejfölös, kapros borítással.
Mindkét esetben megpuhul a héja.