0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Megtisztelsz a tegezõdéssel. Szakmai fórumon a tegezõdés az összetartozás (egyik) jele.
Thumbs Up |
Sajnos sokat bénázok szoftver válaszadó ágával, bocs ha "többször mondom".
Évekkel ezelõtt, mikor elmém képes lett a világ eseményeit befogadni és szemem meglátni azt ami elõttünk van, de nem vesszük észre...
.. nos akkor összeállt egy teória bennem.
Akkor a romaság kapcsán éreztem, hogy annyira hergelnek minket (nemromákat) a szociális támogátásaikkal és szinte szabadjára eresztett garázdaságaikkal és a magyarok gyilkolászásaival, hogy elõbb-utóbb nyílt konfliktus lesz belõle.
Mivel 1 rendõr kb 230 lakosra jut és hadseregünket szándékosan tönkrevágták, így az akkor kitörõ erõszakos cselekmények igencsak a nemromák rohamos fogyását és pusztulását eredményezhetik.
...és ekkor jönne a felmentõsereg iz ra elbõl... és mi "hálásak" lennénk és a (médiában feltûnõen sokat emlegetett) fogyatkozó népességünk szemvillanás alatt megugrana pár millióval...
(apropó, mikor beszélgettem egy bõrfejüvel és feltettem a kérdést: ' ha muszáj lenne választani, hogy ki legyen országunkba, i z. ra..el, vagy a romák' .. nem az utóbbit választotta..)
Nos ez "teória" talán mostanra jobban életszerûbb, ha belevesszük új elemként a bevándorlókat.. és nem a nemromák oldalán...
.. talán a "kerekeket" forgatók lassúnak találták a folyamatot és kicsit gyorsítanának?
No természetesen nem ez a fõ indok a "menekültekkel" kapcsolatban, hanem hogy konkrét konfliktusba rángassák európát, nevén nevezve: muszlim ellenessé váljunk..
,, jó úton haladunk e felé..
A kitalálók dörzsölhetik tenyerüket.. mellékesen megvalósulhat a fent elõadott tézisem is, mint egy kis bónusz gyanánt..pláne, hogy a "felmentõk" konkrét gyakorlattal is rendelkeznek, hogy is kell "bánni" az ilyen népséggel... és itt van a "vízben, vadban bõvelkedõ" terület.
.. ideillik még: kerítésépítés, Lázár jelentõsebb aktívabb szerepe...stb..
Túlélõ! Ha túl provokatívnak tartod ezen írást, nyugodtan töröld..
http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png
Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/
Thumbs Up |
Szerintem semmivel sem provokatívabb mint az enyém.
Ha valaki jobban akarja érteni a mostani helyzetet, mélyebbre mélyebbre kell ásson és ebbe beletartozik a politika is.
Mivel a politikusok hoznak meg kritikus döntéseket, ezért a politika is benne kell legyen egy egészséges szinten a magyarázatban, ahhoz hogy jobban átlátható legyen amirõl beszélünk.
Egyébként jól összeszedted a jelenlegi helyzet másik felét, ami egy régebbi bevándorló nép mostani helyzetképét illeti.
A felsõ köröknek is szerepe van az integrálódás sikertelenségében.
Ez most olyan, mint amikor az izraeliek bombázták a Gázai Övezet emberekkel teli kórházait - ez is politika jellegû, de ez utóbbi erõszakosabb.
Last edited by mmilan21; 09-25-2015 at 03:43 PM.
Az acélnál senki nem keményebb, az ólomnál senki nem gyorsabb....
Látom, jól el vagytok.
u.i.: eredetileg volt két hozzászólás elõtte, közben törölve lettek. Csak, hogy érthetõ legyen a hozzászólásom.![]()
Last edited by Törölt_fórumtag2; 09-25-2015 at 06:22 PM.
Thumbs Up |
Received: 1 Given: 0 |
Hadd kérdezzek: Látta már valaki imádkozni ezeket a muszlim migránsokat... imaszõnyeg, kelet felé borogatás stb.
A szaudiak 200 mecsetet építenének nekik. De kiknek?
Én nem piszkálnám az oroszokat!
http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/d...-magat-2402059
"Az idõs ember szenvedéseit több százan nézhették végig a II. János Pál pápa téren, mégsem segített neki senki."
Kedves Barátaim!
Nem kívánok állást foglalni sem a migránsok mellett,sem ellenük!
Amiért feltettem ezt a linket az az emberi nemtörõdömség mintapéldája.A mai civilizált Európai ember eljutott a civilizációs fejlõdése csúcsára.Tovább már nem hiszem,hogy van fejlõdés,nem hiszem,hogy ennél lehet még jobb.Csakhogy nem tudott felnõni a teremtményéhez és nem tudta szellemileg és morálisan követni önmaga tempóját.
Szóval ide jutott a civilizált ember!
Nem tudok állást foglalni a migránsokkal kapcsolatban,mert nem ismerem õket!
Egyikükkel sem ültem le beszélgetni,nem néztem a szemébe,nem hallgattam a történeteit a családjáról a volt otthonáról ,életérõl,szeretteirõl.Csak gondoljatok bele,mennyi idõ és türelem kell,hogy randiból végül szerelem és egy életre való kapcsolat legyen.
Biztos ,hogy elvegyültek közöttük gyanús elemek.
Õk mindannyian emberek!Vannak vágyaik,érzelmeik,igényeik,hibáik,értékeik.C sak úgy mint mindannyiunknak.Felteszem,ha lenne idõ és mód,sokak közölük akár még a barátaink ,társaink,szerelmünk is lehetne.
Nagyon bonyolult és nehéz ez a helyzet,nem fekete-fehér. Nehéz ügy!
Mi legyen velük? Zavarjuk Õket vissza?
Last edited by Doom; 09-25-2015 at 07:10 PM.
Nos, pont ez a naivitás (nem bántólag írom) ami ennek az Európának a vesztét okozta (nem véletlen a múltidõ, mert már benne is vagyunk)!
Ha kicsit beleásod magad a muszlimok világába, hamar rájössz, hogy ott nincs tolerancia, nincs könyörület olyanokkal szemben akik nem az õ vallásukat követik. Kerek-perec FEKETE-FEHÉR elven mozognak !
Ha beszélgetnél velük kicsit akkor az már késõ, mert visznek a kamerák elé lefejezni, vagy a elevenen elégetni (találsz videókat a neten sajnos bõven..)
Most felzúdulsz, hogy ez véglet!
Olvastad a pár oldalnyival fentebbi hozzászólásokat és linkeket? Megnézted a Jeruzsálemi imám videóját?
Nagyon korrekt az a vélemény is, hogy a "mérsékelt muszlim" olyan fogalom, mint a "mérsékelt náci"..
Ennyi.. sajnos ennyi..
http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png
Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/
" Most felzúdulsz, hogy ez véglet! "
Nem,nem zúdulok fel.Teljesen természetes amit írsz.Az emberek aggódnak és félnek az új dolgoktól.Ez a hatalmas tömeg pedig igen riasztó,mert teljesen szokatlan a Mi nyugis Európai világunkban.
Teljesen megértem az aggodalmaidat!Nekem is vannak fenntartásaim!Mégis küzd az emberben belül egymással az emberiesség és az önvédelem természetes készsége.
Valóban igazad van,hogy a "naiv" európai ember sebezhetõ! Ugyanakkor ha valaki már volt arra felé akár dolgozni,akár üdülni ,az elsõ sokk után,amikor kiszáll a repülõbõl és tömeg,forgatag,zaj,más szagok,szokások fogadják,de pár nap és megszokja,felveszi a ritmust,egy csodálatos világba csöppen.Csodálatos emberekkel és szokásokkal!
Írtad Európának vége!Igen ,egyet értek Veled!De hozzá teszem,hogy ebben a formájában!
Mivel nem vagyok látnok,nem tudom mi lesz a vége! Ugyanakkor akár jól is elsülhet a dolog!Nem biztos ,de lehet, Végül is amíg nem jöttek,indultak el ,addig is voltak szörnyû bûnesetek,szemetelés,és huliganizmus.
Most furcsa ez a dolog,mindenki találgat és meg van ijedve mi lesz.