Oldala 38 of 50 ElsõElsõ ... 28363738394048 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 371 to 380 of 499

Topic: Nõi és férfi szerepek a családban és a társadalomban

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló forestwalker Hozzászólás megtekintése
    en nem tudok rola. de ha lenne ilyen meg az is kiderulhetne, hogy nekem van igazam es a homar csaladok teljesen ertelmes epkezlab gyerekeket nevelnek. ennek utana nezek.
    Ez érdekes... ha homár lenne mindenki, mert pl. rákényszerítik, akkor nem lenne gond a népesség túlszaporodásával.
    Végül is ez a terv a hamis szivárványos homár mozgalom élénkítésével.

Hozzáteszem, hogy én nem nézek le senkit, de a melegség számomra egy elég erõs tünetnek látszik - szerintem a lassú elrothadás egy tünete. + A természetes kiválasztódás egy kis része.
    No nem akkora baj, csinálják csak - azért hogy érezzük/tapasztaljuk/éljük át a vaskor végét.

Nem tudok már gyûlölni senkit sem és próbálom megérteni mindenkinek a helyzetét.
    Isten majd kiválogatja és gyógyítja.

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló mmilan21 Hozzászólás megtekintése
    Ez érdekes... ha homár lenne mindenki, mert pl. rákényszerítik, akkor nem lenne gond a népesség túlszaporodásával.
    Végül is ez a terv a hamis szivárványos homár mozgalom élénkítésével.

Hozzáteszem, hogy én nem nézek le senkit, de a melegség számomra egy elég erõs tünetnek látszik - szerintem a lassú elrothadás egy tünete. + A természetes kiválasztódás egy kis része.
    No nem akkora baj, csinálják csak - azért hogy érezzük/tapasztaljuk/éljük át a vaskor végét.

Nem tudok már gyûlölni senkit sem és próbálom megérteni mindenkinek a helyzetét.
    Isten majd kiválogatja és gyógyítja.
    en sem vagyok am a melegek szoszoloja es vedelmezoje. nekem is az a normalis ha egy ferfi novel el.
    viszont ismerek egy meleg hazaspart a felesegem reven. ritka rendes emberek, ismerem oket en is eleg jol. naluk jobb szuloket nem sokat ismerek.
    rajtuk kivul mas melegeket nem ismerek. oket viszont kepesnek tartom gyereknevelesere. ha ok igen akkor masik meleg parok is kepesek lehetnek ra.

ez az egesz ott kezdodott, hogy dino forumtars ezt irta: ,,- Szellemi és erkölcsi válság bizonyosan, hiszen az már most is van. Homoszexuálisok házasodhatnak össze és nevelhetnek gyereket. "Ma melyik apukád jön érted?"
    ami szerintem serto foleg annak a tukreben, hogy ismerem ezt a meleg part akikrol jo velemennyel vagyok.

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    miert a te kijelentesed mennyivel jobb? szerinted homokos szulok keptelenek gyereknevelesre. ugyanaz a kategoria mint amit en irtam. embereket belyegzel meg egyes tulajdonsaguk alapjan.
    szerinted a homokosok nem tudnak gyereket egeszsegesen nevelni mert homokosok.
    szerintem meg a szoke kekszemuek megerdemlik a golyot mert szoke kekszemuek.

,,Van bármilyen felmérés, statisztika a homár családban felnõtt gyerekek mentális állapotáról? ''
    en nem tudok rola. de ha lenne ilyen meg az is kiderulhetne, hogy nekem van igazam es a homar csaladok teljesen ertelmes epkezlab gyerekeket nevelnek. ennek utana nezek.

,,Nem elfogadható érv hogy a "hetero" kapcsolatokban vannak problémás családok akkor tegyünk még rá egy lapáttal.''
    ennek igy sehogy sincs ertelme. pont azt irtam, hogy a problemas hetero csaladokbol kikerulo gyerekek sem lesznek automatikusan leki serultek vagy problemasak.
    Tisztában vagy vele, hogy most azt írtad le hogy egy deviancia (tudományosan elfogadott hogy a homárság az) további terjesztésének elkerülése egyenértékû a rasszista népirtással?
    Mindezt milyen statisztikával indokolod? Ismersz egy azaz egy homár "párt" (elég helytelen a kifejezés), ez nem túl reprezentatív minta!

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló GAZDA Hozzászólás megtekintése
    Tisztában vagy vele, hogy most azt írtad le hogy egy deviancia (tudományosan elfogadott hogy a homárság az) további terjesztésének elkerülése egyenértékû a rasszista népirtással?
    Mindezt milyen statisztikával indokolod? Ismersz egy azaz egy homár "párt" (elég helytelen a kifejezés), ez nem túl reprezentatív minta!
    leirtam neked egy peldat ami kifejezi amit te kijelentettel. KIREKESZTES! kizartad annak a dolognak a lehetoseget, hogy homokos szulok kepesek egeszseges gyereket felnevelni csak azert mert homokosok.
    erre irtam egy hasonlo peldat, ennyi. en meg kirekesztem az eletbol a szoke kekszemueket csak mert szoke kekszemuek. de irhattam volna azt is, hogy minden dohanyostol el kell venni a gyereket mert cigiznek. a lenyegen nem valtoztat. megkulonbozteted oket a massaguk miatt.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Te tényleg nem fogod fel mi a különbség a genetikai adottság és a pszichés zavar között?
    Tudod az a baj hogy már nálad is a deviancia vált elfogadottá és ez a társadalom egyre nagyobb részére igaz. Ha ennyire el akarod fogadni a másságot oda fogsz jutni mint az EU hogy a muszlim invázió sem rossz mert õk csak "mások". :-(((((

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Te tényleg nem fogod fel mi a különbség a genetikai adottság és a pszichés zavar között?
    Tudod az a baj hogy már nálad is a deviancia vált elfogadottá és ez a társadalom egyre nagyobb részére igaz. Ha ennyire el akarod fogadni a másságot oda fogsz jutni mint az EU hogy a muszlim invázió sem rossz mert õk csak "mások". :-(((((
    a massag elfogadsat osszehasonlitani egy nepvandorlas szeru esemennyel na ez am a nem mindegy
    a homoszexualitas se nem genetikai adottsag se nem pszcihes zavar. ez teny, ha nem hiszel nekem ovass utana.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,120
    Given: 1,133

0 Not allowed!
    Én elfogadom, meg nincs bajom vele. Két felnõtt ember azt csinál a hálószobájában amit akar, csak utcára ne vigyék a dolgot, meg ne traktálják vele az embereket mindenféle propagandával. A gyereknevelés azért bajos, mert az úgy már nem csak 2 felnõtt ügye, hanem egy gyereké is, a gyerekek meg nem tudom mennyire fogják fel a helyzetet hogy két apjuk vagy két anyjuk van. És persze hogy ez milyen hatással van rájuk.
    Jó lenne valami hivatalos adat errõl, de az a gond hogy két féle csoport csinál ezekbõl statisztikákat. Az egyik a liberális, a másik meg a nagyon vallásos konzervatív. Mindkettõ szubjektív, úgyhogy megbízható tanulmányt képtelenség találni.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    a massag elfogadsat osszehasonlitani egy nepvandorlas szeru esemennyel na ez am a nem mindegy
    a homoszexualitas se nem genetikai adottsag se nem pszcihes zavar. ez teny, ha nem hiszel nekem ovass utana.
    Sajnos nem látod az összefüggést a két dolog között. :-((

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Sajnos nem látod az összefüggést a két dolog között. :-((
    mert nincs is osszefugges a ket dolog kozott!

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    mert nincs is osszefugges a ket dolog kozott!
    Azért mert te nem látod a hegy csúcsát az attól még ott van. :-)
    Tudod a gyenge elöregedett népeket a fiatal, életerõs népek mindig törlik a történelem színpadáról. Egy ilyen társadalom ahol az a norma hogy a buzik gyereket nevelhetnek meddig tudja megvédeni magát?