0

Thumbs Up |
Received: 4 Given: 1 |
1., szerintem nem, a bevandorlo politikaja lehet, hogy nem nepszeru viszont jo gazdasag politikat folytat, n.orszag csovon van duborog a jolet es a gazdasag. es sokat szamit.
2., szerintem nem. gazdasagi kaoszba biztos nem.
3., semennyire, ha nem is tortenik semmi extrem n.orszagban.
4., nemiszem, hogy lesz kaosz n.orszagban igy europat se ranthatja magaval.
5., meg eleg sokaig, amig szar van a vilag azon reszen biztos, hogy jonnek.
6., elkepzelheto, hogy rank szolnak, hogy nekunk is illene.
7., nemhiszem, hogy ez megtortenik n.orszaggal vagy ausztriaval. a balkaniakrol mar inkabb elkepzelem. ha ok is lezarnak a hataraikat az nekunk csak jo lenne. legalabb is enyhitene a helyzetet ha ok is atvennenek kicsit a hataror munkabol.
de a legjobb az lenne ha a torokok meg a gorogok csinalnak ezt a hataror munkat es alabol nem engednenek senkit be.
Nem akarom védeni a görögöket abszolút, de van egy olyan érzésem hogy:
Sem fizikai, sem szellemi értelembe nem tudnának megbírkózni ezzel!
Túl sok a víz!
Hatalmas görögország partja, ha beleszakadnak akkor se tudnak sokmindent tenni!
Azok a migránsok víz elemûek, és hömpölyögnek mint a víz, Európa fele!
Görögország belefullad ebbe a rengeteg vízbe!
Gyûjtsd szelektíven a hulladékot, hasznosíts újra! Jó-jó, de hol a jéghegy?
Thumbs Up |
ebben van valami.
azert viszonylag keves tengeri utvonalat hasznalnak a csempeszek, lenyegeben a legrovidebb utvonalon probaljak atcsempeszni a menekulteket.
ezeket az utvonalakat kellene eloszor teljesen hasznalhatatlanna tenni a csempeszek szamara. meg ugye a torok partokon kellene mar megallitani oket indulas elott. akik meg atjutnak azokat a gorogoknek kellene megalliataniuk. de a gorogok most be vannak durcziva mint egy 5 eves kisgyerek a nemetek miatt es ugy gondoljak most hu de jol kib@szunk majd veluk ha ataengedjuk ezt a sok menekultet.
a gorog hadsereg eleg nagyszamu es jol felszerelt kepesek lennenek a hatar lezarasara es orizetere ha nagyon akarnak.
Thumbs Up |
csak gyorsan raneztem mit ir a wiki a gorog hadseregrol.
kozvetlen a torok partok menten gorogorszaghoz tartozo szigeteken elszorva 6 gorog gyalogos dandar allomasozik. a gorog torok hatar kozeleben pedig 2 teljes gyalogsagi hadosztaly.
a haditengereszetuk diszlokaciajorl nem talaltam infot viszont eleg komoly meretu es modern tengereszetuk van.
ha akarnak a gorogok szerintem igen komolyan tudnak lassitani vagy teljesen megallitani a bevandorlok aradatat. szerintem csak az van amit irtam, tudjak, hogy a bevandorlok nemetorszagba akarnak menni, vagy masik ny.eu. orszagba. be vannak sertodve a nemetek miatt es ugy gondoljak, hogy most majd jol megsz@patjuk a szemet nacikokat a gazdasagi valtsag miatt.
en igy gondolom ez alla a hatterben.
Egy világhelyzete hsz:
"Atlantis7532015. szeptember 12. 22:02
Én már láttam, hogy mi lesz. Tizenéves koromban gyakran visszatérõ álmok voltak ezek az események.
Röviden annyi lenne, hogy hol az történt, amikor kiléptem a házból, arcukat eltakaró fegyveresek lõttek rám, de sikerült visszaugranom a házba még idõben, hol a szomszédok jöttek át hozzám, hogy hozzájuk maszkos fegyveresek törtek be, de épp sikerült elmenekülniük, hol pedig az utcán katonák álltak gépfegyverekkel a kezükben. Nem értettem, mit keresnek itt, mert csupán annyi információt sikerült megtudnom, hogy túl sokan jöttek be az országba valakik, senki ne menjen az utcára, s a katonák igyekszenek fent tartani a rendet. Abszurdnak tartottam akkoriban ezeket az álmokat, mert egy községben élek, de mégis túl valóságosak voltak.
Tehát éreztem, hogy valamikor meg fog történni. S hogy egyre durvul a helyzet, újra eszembe jutottak. Ettõl függetlenül én nem félek; ha az emberiségnek ez kell ébresztõnek, akkor megtapasztalják választásuk következményeit. Kivéve, ha idõben észbe kapnak, s tesznek ellene.
"
Gyûjtsd szelektíven a hulladékot, hasznosíts újra! Jó-jó, de hol a jéghegy?
Thumbs Up |
Apróságok rásegítésével? Pld.: milliárdokért holokauszt emlékmûvek, autódiagnosztikai botrány, vezetett "ál"tüntetések. Isten tudja miket találnak még ki a tüntetõ. fosztogató, erõszakolók mellé.
Azért azért az vicc, hogy egy 1000 lakosú faluba betesznek 4000 embert. Csak úgy tudnám elképzelni, hogy az ezer lakosból 200 fegyveres õr, és dupla kerítés õrtornyok. sajnos másképp rémálom lesz a lakosoknak.
Igen!Meg tudnák.Mint minden ország,de mit ér száz dandár ha nem használhatja azt amire kiképezték,amire létre hozták?!ha akarnak a gorogok szerintem igen komolyan tudnak lassitani vagy teljesen megallitani a bevandorlok aradatat.
Mit tud tenni egy rendõr,egy katona ha az a parancs,hogy fegyvert NE,csúnya szavakat NE,erõszakot NE,rossz nézést NE,kerítést NE!?
Görögország az unio tagja,ugyanúgy nem használhatja a katonai erejét,mint Mi magyarok!Még a nem unios országok sem használhatják,mert HÛ_HA akkor mi lesz!
Érdekes volt OV azon mondata a pénteki rádió riportba,hogy "Amerikába hány illegális bevándorló jutna be élve?"
Adott egy meghívó Merkel asszony részérõl,hogy "gyertek,korlátlanul mindenkit befogadunk!",a többi útvonal ország pedig kiszolgálja ezt az "igényt".
A dolog kezd kényelmetlen lenni a németeknek,mert komolyan vették a meghívót és jönnek is!Csakhogy Németország is csak egy gyenge állam,nem tudja EZT finanszírozni!Paterolná a neki nem kellõ képzetleneket hozzánk és másokhoz,pedig Õk hívták õket.Megint azt várják,hogy Európa és az unios tagállamok tegyék azt amit füttyentenek.
Jól láthatóan kezd felbomlani az "egység"(ami valójában nincs is,csak érdekközösség és félelem) és Németországon belül sincs egyetértés.