0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Üdv.Hát én a héten megcsinálgattam a légpuskát,vettem egy doboz municiót,nyúlketrecet építettem a majdani nyulaknak,csirkéket vettem 20db vegyes hasznosításút,beszereztem egy Bacho márkájú kést és azt tesztelgettem(nem rossz ár érték arányban 2000huf),horgászni voltam(3db keszeg,1db kárász,2kg ponty).Páromnak sikerült átvészelni sátorban hálózsákban!Nagy vonalakban ennyi!!!
Ja és plusz a héten kipróbáltam hogy lehet galambot nyúzni!
Last edited by Gringo; 07-13-2013 at 07:57 PM.
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
pincében lévõ rendrakás alatt találtam 4 * 10 literes kannát ( bor volt bennük ) fertõtlenít majd vízzel feltöltve pihen a hûvös pincében.
tegnap nyertem a lotton( egy haverom megadta tartozását 20 e Ft ) Lidl - baroni márkájú 5* chili bab, 3 * töltött káposzta, 2* sólet csípõs kolbásszal, 2 * 4 kg rizs ( akciós 719 ft / 4 kg ) 5* smack leves, 5 * barilla durum tészta ( tasco akció 379 ft,
most kicsit jobban néz ki a kajás részleg. még agyalok hogy mit vegyek még a maradék pénzbõl.
gyereknek egy Legot![]()
Foleg fegyver kiegeszitoket vettem tisztitani, mentomellenyt a gyereknek, beszereztem tucat konzervet, 5kg rizst, megalkudtam egy Hatsan felautomatara, voltam loni es horgaszni.
Last edited by mossberg-operator; 07-14-2013 at 11:46 AM.
| Thumbs Up |
Megint összegyûlt egy rakás újság, szórólap legyártottam pár papírbrikettet, most száradnak.
| Thumbs Up |
Elvoltam egy ilyenen: http://www.youtube.com/watch?v=rfdpxJQkjzI túléltemlevontam a tanulságokat magammal kapcsolatban.
![]()
| Thumbs Up |
Hát gondolom valami hidroszkopos anyagot mondjuk szilikátgél vagy nátrium nitrát ammonium nitrát. Én ilyenröl még nem hallotam. A fegyveracél amiböl a fegyver van alapbol felületkezelt. Barnitva vagy kékitve van. Ez a réteg pont azért van rajta hogy megvédje a rozsdásodástol. Tehát nem sokat árt neki egy kis pára. A löszerek meg vizálóak. Tehát nem látom sok értelmét ennek a páraszivó anyagnak. A Tus fájának is van egy alap nedvességtartalma.
| Thumbs Up |
| Received: 33 Given: 86 |
Kicsit talán ez is prepperkedõs, ha arra gondolok hogy "fizetõeszközt" is lehet készíteni vele.
Ma elõször üzemeltem be az illóolaj lepárlásához vett pálinkafõzõt, de csak desztillált vizet csináltam most próbaképpen.
leparlo.jpg
Last edited by raktaros; 07-14-2013 at 09:04 PM.