Oldala 16 of 24 ElsõElsõ ... 61415161718 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 151 to 160 of 231

Topic: Zombik? (komolyabb topic)

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    A zombit vehetjük úgy is, hogy mondjuk van valamim, ami másnak nincs. Ha mondjuk van egy komoly ellátmányom, jármûvem, vagy biztonságosan zárható menedékem, odakint, vagy körülöttem pedig kiéhezett, legyengült emberek vannak, elképzelhetõ, hogy "zombiként" (szinte állatokként) támadnak rám az ellátmányért, vagy a jármûért. Így is fel lehet fogni a zombiveszélyt.
    Gyakran fordul elõ az is, hogy élelem hiányában például hajótöröttek, vagy vadonban lezuhantak kannibalizmusra kényszerülnek. Tehát szintén a "zombi" dolog, amikor az éhségtõl eszét vesztett embertársad a saját húsodra éhezik. (és ez egy valós, reális, dokumentált jelenség)
    Szóval véleményem szerint a zombi jelenség nem áll annyira messze a valóságtól, ha úgy vesszük, hogy mi felkészültek vagyunk, és felszereltek, akkor a körülöttünk levõ tépett, ellátmány nélküli kódorgó emberek mind potenciális zombik. Sajnos.
    Sõt, hadd mondjam azt, hogy magyarországon még így összeomlás elõtt is elég sok van belõlük... néha a fagylaltot, hamburgert kinézik az emberek a számból Borsod környéke meg maga a kaptár...
    Szóval leegyszerûsítve én úgy fogom fel a zombit, hogy a testi, anyagi kielégítetlenség miatt rám, az ellátmányomra veszélyt jelentõ embertárs. (ugyanis legtöbbször a filmekben egymásra úgy tudom nem támadnak, csak a még talpon levõ túlélõkre) Másrészt azt gondolom oka lehet annak, hogy ennyi zombis filmet készítenek, lehetséges, hogy tényleg léteznek már olyan vírusok, amik hasonló hatást keltenek, vegyük csak példának a veszettséget. Vagy a 28 nappal késõbben a düh-kórt.
    Last edited by törölt tag -gl; 08-21-2015 at 09:59 AM.

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Ma kaptam egy üzenetet, szerintem ide illik.

"
    Heló, nem vagyok nagy író, de gondolom ide tartozik ez a videó is ahol a Magyar Tolnai Tesco-t rohamozzák meg pedig csak kiárusítás van nem is világvége:

http://lajk.hu/2015/02/05/videora-ve...tolnai-tescot/

Itt a videót megelõzõ cikk:
    http://lajk.hu/2015/02/05/elszabadul...zott-tescoban/

A vásárlás pár képben:
    http://lajk.hu/2015/02/05/igy-zar-vegleg-egy-tesco/

Itt ugyan az de megjelölt forrás oldalán több képben:
    http://vs.hu/gazdasag/osszes/igy-zar...epriport1-0205

Itt pedig egy hosszú cikk hogy tépték ki egymás kezébõl a termékeket a vásárlók a Tesco-ban:
    http://www.teol.hu/tolna/kozelet/egy...escoban-594113

Végül pedig egy érdekesség ami a Tesco videót megelõzõ cikkben is megemlítenek egy hivatkozás ahol a bezáró Baumax üzlet utolsó napján áll a sor még nyitás elõtt:
    http://lajk.hu/2015/02/03/megrohanta...erek-baumaxot/

Itt ugyan az a Baumaxos kép, csak a forrás oldalról hosszabb leírással:
    http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/k...azakat-2326295

"
    A baumaxos kipakoláson én is ott voltam a párommal. Bár nem az elsõ napon. Teljesen kultúrált vadászat volt. (de nem az elsõ napon voltam) szinte szarérhugyér hoztam el egy kiváló minõségû porcelán wc tartályt az épülõ lakásomba. kettõt kellett volna, egyet a szürke vízhez. de nem bírtam el. nem volt semmi gáz azon kívül, hogy elõször láttam jókedvûen embereket vásárolni!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,192
    Given: 1,178

0 Not allowed!
    Zombuli. Egymás ledarálása a Tesco-ban.

"A 150 ezerrõl 90 ezer forintra leértékelt tévére cuppantak rá a népek. Annyira, hogy már 8 óra elõtt hatalmas sor állt az üzlet elsõ részében. Aztán elkezdték betolni a raklapokat és elszabadult a pokol."

http://kaposvarmost.hu/hirek/bulvar/...-tescoban.html

Bunyó Kentucky-ban.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Zombuli. Egymás ledarálása a Tesco-ban.
    "A 150 ezerrõl 90 ezer forintra leértékelt tévére cuppantak rá a népek. Annyira, hogy már 8 óra elõtt hatalmas sor állt az üzlet elsõ részében. Aztán elkezdték betolni a raklapokat és elszabadult a pokol."
    http://kaposvarmost.hu/hirek/bulvar/...-tescoban.html
    Tegnap én is voltam nagy bevásárláson.Nem tudtam,hogy itt az apokalipszis.Gyanútlanul belépve,azt tapasztaltam,hogy végeláthatatlan sor áll az infónál és mindenki kosarába egy ilyen lapos tv??!! Mi történhetett?Tovább menve üvöltözés,visongás és tömeg.Mi a fene van itt?Bejött,itt a vh és az utolsó babkonzervvért ölik egymást az emberek.
    Nem,a babkonzervek a kutyának sem kellenek,az lényegtelen.
    Árengedmény vazze!Nem drágán,hanem ócsón lehet hozzájutni a semmihez!Azé ez valami!
    Kicsit messzebbrõl,nehogy megharapjanak (tudtam,hogy kellett volna a bozótvágó,francba nincs nálam) figyelgettem,ahogy cibálják egymás kezébõl a maradékot majd lefagyva és az újabb ingerre várva ácsorog a tömeg az üres raklapok körül.Csatolmány 6698
    Mire várnak?Meg merjek mozdulni?
    Na mindegy ellopakodtam a húspultig és vettem 10 kiló csirkecombot,csontot,ilyesmit.Szokás szerint a maradék jegyekbõl konzervek is kerültek a kosárba.
    Kiérve a zónából,a kocsi biztonságában azé elmeditáltam,hogy mire is lehet használni a lapos tv-t?Esõ ellen nem jó,vágódeszkának gagyi,ráállni jobb egy létra.Nem értem.
    Ja hogy HD,meg életszerû,meg hordozható,meg okos.
    "Testközelbõl élvezheti a meccset és a természet szépségeit"
    Csatolmány 6699
    Hát én is!! csak nekem maradt pénzem a zsebembe!
    Csatolmány 6700

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,192
    Given: 1,178

0 Not allowed!
    Én vásárolok, de ésszel. Elõször is, minek bemenni ezek közé, ha megvehetsz mindent online és még házhoz is hozzák, sokszor teljesen ingyen? Akinek van esze az kihagyja a káromkodást, lökdösõdést, verekedést és kattint néhányat, aztán pár nap múlva megkapja amit akar.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 5
    Given: 0

0 Not allowed!
    Tegnap én is végignéztem a harcot . Vicces , hogy egy szaros tv , kávéfõzõ miatt képesek balhézni . Viszont elgondolkodtató volt , hogy mi várható , ha beüt a szar hirtelen . Látható volt , hogy fognak viselkedni az emberek ......

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Laci Hozzászólás megtekintése
    Tegnap én is végignéztem a harcot . Vicces , hogy egy szaros tv , kávéfõzõ miatt képesek balhézni . Viszont elgondolkodtató volt , hogy mi várható , ha beüt a szar hirtelen . Látható volt , hogy fognak viselkedni az emberek ......
    Én meg már raknám ki a TV-t, mert már ránézni se igazán szeretek. Annak minimum dobozban a helye.
    Nekem kávéfõzõ sem kell, max egy teáskanna(van egy régi teáskannám, de az kukorica pattogtatásra kell ), de van helyette zománcos lábas...

Ebbõl az egészbõl black friday akcióból csak annyit vettem észre, hogy tele az email fiókom a leárazásokkal.
    Vatera is csak okostelefont, kávéfõzõt, TV-t meg hasonló nyavalyákat reklámoznak, hol a keretes fafûrész? (úgyis reneszánsz most a fatüzelés), hogy legalább a hasznos dolgoknál maradjunk.
    Bezzeg egy jobb bakancsot nem tudnak leárazni..., pedig szezonja lenne.

Az határtalan birtoklásvágy miatti zombulás valami hihetetlen mértéket öltött már Magyarországon is.
    Vesznek ájfónt 250 ropiért, de abból már egy jó alap prepper felszerelés, ne adjisten tûzifa és mellé sparhelt is kijönne füst csövekkel...

El sem tudom képzelni hogy mi vár ránk amikor egy tényleges válság lesz és az utolsó raklap lisztér és konzervért verekednek majd...
    Én akkor nem megyek majd boltba, mert itthon meg lesz minden a túléléshez. Vagyis menni fogok, a gyógyszertárba... Azt úgyis csak késõbb adja ki a többség logikája(?).
    Mindenesetre itt faluhelyen nem fognak olyan gyorsan reagálni, lesz akár pár óra csúszás is ha durvul a helyzet.

Egyet értek Doom, a legjobb "képminõséget" a természetben tudjuk "fogni".
    Ezért szeretem a kertem, az erdõket, a legelõt, az ültetett fákat, a füves udvart mert az az életrõl szól.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 5

0 Not allowed!
    Én ilyen helyen melózok , nem tv-ért mentem . Viszont rátettem a kezem egy usankához hasonló sapkára bár az drága volt 2000 , de 2 sínadrágot vettem 6000-ért , aléöltözetnek jó lessz , mert nem túl vastag , 1 pár bélelt kesztyû 500 .
    A Nomádban egész hétvégén 27 százalékos leértékelés van , ott találhatsz bakancsot . Én is vennék , de lábbelit , ruhát nem rendelek neten esetleges mérethiba miatt .

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Laci Hozzászólás megtekintése
    A Nomádban egész hétvégén 27 százalékos leértékelés van , ott találhatsz bakancsot .Én is vennék , de lábbelit , ruhát nem rendelek neten esetleges mérethiba miatt .
    Én csak ott vásárolok ahol fel van tüntetve a ruha konkrét mérete cm-ben (tehát kínai áru kizárva). Itthon meg van körméret mérõszalagom, így megvannak az aktuális méreteim.

Nem találtam olyan közeli boltot ahol van 48-as bakancs. Nem Budapesten lakok.
    Nomádban is "csak" 47-es méretig vannak bakancsok, így már nem annyira érdekes számomra.
    48-as cipõim és surranóm van(ez utóbbi túrára nem alkalmas, bele izzadok, fázik télen a lábam benne), biztos hogy EU 48-as kell, mert a kisebbek szorítják a lábujjaimat.

Bocs az off-ért.

Nem tudom kinek a megrázóbb élmény az hogy beindul a zombihorda, elkapkodja a TV-ket, verekedik, tör-zúz és ordibál.
    Az üzlet dolgozóinak vagy a laikusnak aki csak kenyeret megy ilyenkor vásárolni?
    Egyik helyébe sem lennék ott amikor borul a bili.

Még egy mínusz az túlzott urbanizációnak a valós magyar zombiveszély miatt. A fõáramú média ezt is lerendezte szépen az elmúlt 15 év alatt - zombikat gyártott akik csak az ingerre várnak.

Senior Member Morpheus's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2014
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Megvárom a januári leárazást. Hátha nem dobnak atomot Merkelékre...