Oldala 40 of 50 ElsõElsõ ... 303839404142 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 391 to 400 of 499

Topic: Nõi és férfi szerepek a családban és a társadalomban

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló GAZDA Hozzászólás megtekintése
    Így érzed?
    meg nem, de epp viccelodos kedvemben voltam voltam es poenosnak tunt. oda is raktam a vigyorgo fejet a vegere hogy nem komolyan gondoltam

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    :-D

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,120
    Given: 1,133

0 Not allowed!
    Ti mit szóltok ehhez a hisztériához ami most megy? Hogy Ákos mit mondott meg mit nem mondott. Teljesen kicsavarják a szavait, vannak olyan portálok ahol egyenesen hazudnak róla és teljesen más szavakat és mondatokat adnak a szájába, olyanokat amiket sose mondott.

Nagyjából annyit mondott hogy a nõk szülnek, és hogy szerinte a nõknek a család és a gyerek a küldetése.

Ezen mit kell felháborodni? Van amelyik nõnek ez a küldetése, és a többség vállal is gyereket, ha nem többet, akkor egyet, ha nem 22, akkor 35 évesen. A többségre igaz a megállapítás. Hogy meg a nõk szülnek az úgy meglep és felháborít embereket? Ez nem Ákoson vagy kormányokon múlik. Ezt a természet rendelte így.

Meg hogy szerinte a nõknek nem az a feladatuk hogy a férfiakkal versenyezzenek mondjuk a munkahelyeken.

Ami nagyjából annyit tesz, hogy fontosabb a család, mint a pénz. Persze ez is csak egy vélemény.

Ha nekem valaki -akár nõ- véleményt mond hogy szerinte milyen a jó férfi, meg hogy szerinte mi egy férfi küldetése, akkor én nem fogok rajta megsértõdni. Meghallgatnám és kész. De szokták is mondani, volt már rá példa. Hogy a férfi küldetése hogy családfõ legyen, apa legyen, munkahelyen keressen a családnak. Akkor most az összes férfi is sértõdjön meg és "vágja be a durcit", mert valaki azt mondta hogy a férfi "mit csináljon"?

Mûbalhé az egész.

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Feminista baromság az egész. (Félreértés ne essék, kellenek a nõi vezetõk meg minden, de nem kell férfivá váljanak.)
    Egy olyan világ ahol a feleségnek is güriznie kell egész nap, ott már nem beszélhetünk jólétrõl.

Szerintem igen is az lenne a legjobb, ha a nõk többet lehetnének a családjaikkal, mert úgy jobban tudják nevelni/tanítani a gyerekeiket.

Az ostoba Tréhóm is beáll a liberális maszlag mögé. (Talán ezért csökken fokozatosan az általuk kínált internet letöltési sebessége?? )

A nõ kell összetartsa a családot, tehát ne dolgozzon nap nap után 12 órákat. Amikor gyereket szült és neveli azt, akkor meg fõleg ne.
    A mostani média trend rombolja a megmaradt családi kötelékeket.

Ilyenkor kap el a Gyuluska a módszereik utóhatása miatt:

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Ti mit szóltok ehhez a hisztériához ami most megy? Hogy Ákos mit mondott meg mit nem mondott. Teljesen kicsavarják a szavait, vannak olyan portálok ahol egyenesen hazudnak róla és teljesen más szavakat és mondatokat adnak a szájába, olyanokat amiket sose mondott.

Nagyjából annyit mondott hogy a nõk szülnek, és hogy szerinte a nõknek a család és a gyerek a küldetése.

Ezen mit kell felháborodni? Van amelyik nõnek ez a küldetése, és a többség vállal is gyereket, ha nem többet, akkor egyet, ha nem 22, akkor 35 évesen. A többségre igaz a megállapítás. Hogy meg a nõk szülnek az úgy meglep és felháborít embereket? Ez nem Ákoson vagy kormányokon múlik. Ezt a természet rendelte így.

Meg hogy szerinte a nõknek nem az a feladatuk hogy a férfiakkal versenyezzenek mondjuk a munkahelyeken.

Ami nagyjából annyit tesz, hogy fontosabb a család, mint a pénz. Persze ez is csak egy vélemény.

Ha nekem valaki -akár nõ- véleményt mond hogy szerinte milyen a jó férfi, meg hogy szerinte mi egy férfi küldetése, akkor én nem fogok rajta megsértõdni. Meghallgatnám és kész. De szokták is mondani, volt már rá példa. Hogy a férfi küldetése hogy családfõ legyen, apa legyen, munkahelyen keressen a családnak. Akkor most az összes férfi is sértõdjön meg és "vágja be a durcit", mert valaki azt mondta hogy a férfi "mit csináljon"?

Mûbalhé az egész.
    http://www.babaszoba.hu/articles/bab...20151217090506
    10 millió forintos támogatást adnak, ha 3 gyereket vállaltok
    Nahát nem mûbalhé ez az egész,hanem felelõsségteljes kijelentés!
    Igen,gyermekekre szükség van!Ez tény,mivel a gazdaságnak tizenöt év múlva is dübörögnie kell és nyugdíjakat is kell fizetni+ a tb rendszert is fenn kell tartani.Tehát az intézkedések és ilyen jellegû kijelentéseknek igenis van helye!
    Na de!
    Kicsit gondoljuk át,hogy kik azok akik ma,most is vállalnak nem három ,hanem hét pici gyereket!?
    A fészbukozó,okostelefonos,szelfizõ libácskák?
    A szuper intelligens,önmegvalósító kékharisnyák?
    A bolti pénztárosok,árufeltöltõk,a varrónõk,az operátorok,a callcenteresek,az élelmiszer és könnyûiparban váltómûszakban görnyedõ asszonyok?
    nem tudom,de ha ezek a nõk otthon maradnak akkor mit fogunk enni?
    Honnan lesz ruhánk?
    Ki fog kiszolgálni a boltban és a bankban,a szolgáltatóknál?
    Vajon ezek az asszonyok kapnak tíz millát szép új lakásra?Vagy tovább sínylõdnek a deviza hitellel átbacott panelban!
    Szóval kik kapják a tíz millákat? Kik költözhetnek be ingyen a szép új lakásokba?
    Oszt akkor így jó lesz?
    Biztos ,hogy lesz így akik adóznak,tb-t fizetnek és nyugdíj járulékot?Viszik 20 év múlva a gazdaságot és a nyugdíjasoknak kitermelik az ellátását?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Jó kérdések. Az egyik rokonomnak most lett gyereke, kíváncsi vagyok hogy hány tízmilliót kapnak majd. Gondolom sehányat.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Ti mit szóltok ehhez a hisztériához ami most megy?
    Mûbalhé az egész.
    Ennyit szólok. Hisztéria, mûbalhé. Gumicsont más néven.
    Sokakat zavar az a fránya biológia, bár gondolom olyanok is vannak, akiket meg az zavar, hogy az ég kék.
    Nem kell foglalkozni vele, mindenkinek jogában áll h.lyének lenni.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én azt is látom hogy részben azért mentek neki, mert Ákos fideszes és az EchoTV-n ment le a dolog. Úgyhogy félig-meddig politikai indíttatásból okozták ezt a lavinát. Hol kezdõdött? 444-en? Vagy valamelyik másik hírblogon? 1000 dologgal le lehetne a kormányt alázni, de ez pont egy olyan, aminek semmi értelme. A nõk azok akik szülni tudnak. Ezt nem a Fidesz intézte így, meg nem is Ákos, hanem a természet.

Kíváncsi lennék hogy a nõi fórumtagok mit szólnak a témához.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem is értem ezt a nagy egyenjogúsági kérdést. Egy nõ nem azért lesz egyenjogú, mert õ is súlyt emelhet, meg karriert építhet. Akkor most kezdjen el minden férfi lázadni, hogy mi miért nem szülhetünk, hol az egyenjogúság? Baromság.
    Mindenkinek meg van a maga szerepe és ettõl kerek egész a férfi-nõ kapcsolat. Mindenki másképp, de fontos.
    Ez a nagy "valósítsd meg önmagad" dolgot sem tudom hová tenni. Egy férfi jó esetben nem önmegvalósít, hanem azért épít karriert, mert el akarja tartani a családot. És a nõ? Neki nem az lenne az önmegvalósítás, hogy gyereket szül, eteti, neveli? A férfi jó esetben házat teremt, a nõ otthont. Melyik a fontosabb? Mindkettõ az. Egyik nélkül nincs értelme a másiknak.
    Ennek a gyökere szerintem onnan indul, hogy rosszabb az életünk, mint nagyapáink idejében. Már nem elég az, ha a férfi dolgozik és kevés kivételtõl eltekintve nem tudja eltartani a családot. Na már most mit lehet ezzel tenni, hogy ne vegyék észre az emberek? Kapóra jön a feminista mozgalom és tolhatjuk ezerrel a nõk fejébe, hogy nehogy valaki azon kezdjen gondolkodni, hogy milyen lenne az életminõségünk, ha csak a férfiak dolgoznának. Így ki lehet hegyezni erre a történetet. Ákos esetében is látni lehet, hogy egybõl abba az irányba tolják el "izomból" a sztorit. Így gyakorlatilag el lehet érni, hogy a nõk önként hajtsák igába a fejüket, sõt követeljék azt, ahelyett, hogy azon gondolkodnának, hogy miért szingli a fele, és miért úgy nõ fel a gyereke, annak a csekély kisebbségnek, aki eljut egyáltalán oda, hogy legyen, ahogy a fiatalok többsége (csonka család, viselkedészavarok, szeretetéhség)
    Last edited by Kamionos; 12-18-2015 at 04:25 PM.
    "A boldogság a saját útját járó ember nyugalma"

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ha a nõ munkahelyen is van, akkor dupla termelés, dupla adózás. Az állam jól jár vele. Ha csak a családfõ fizetésébõl kellene az embereknek megélnie, akkor kitörne a balhé az biztos. Még két ember fizetése se elég, egy emberé meg fõleg nem lenne az.