Oldala 42 of 72 ElsõElsõ ... 32404142434452 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 411 to 420 of 714

Topic: Fallout

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 933
    Given: 971

0 Not allowed!
    20.000 robot Commonwealth ellen.

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Lassan 1 hónapja jegeltem a Fallout 4-et, mert sokkal többször kidobál az asztalra mint egy modderek(Dezowave) általtal készített Stalker Lost Alpha.
    Tanuljanak meg bug mentesíteni vagy kérjenek tanácsokat a (magyar alapítású)Dezowave-tõl.
    A Fallout 3 még pocsékabbul mûködik, az még többször dob ki az asztalra mint a 4. része.

Most már ott tart a Fallout 4, hogy akárhova megyek, biztos hogy kidob 10-20 perc alatt.

Inkább nézek valami mást, egy kis McGyver-t vagy valami jó filmet.

Egy Stalker esetében elnézem hogy olykor kidobál az asztalra, de hogy egy új fejlesztésû játék csináljon ilyet, egy 2-4 éves technológiával felvértezett géppel az már kicsit sok.

A Stalker Lost Alpha meg vígan elfut a maga 12 éves toldozott motorjával vagy épp a számomra unalmas Skyrim ami dettó ugyan azt a grafikus motort használja. A Fallout 4 és a Fallout 3 meg ott dobál ki az az asztalra ahol csak akar.
    Last edited by mmilan21; 01-15-2016 at 04:58 PM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem tudom milyen géped van, de engem egyszer se rakott ki sehová. Pedig mellette megy egy rakás program, a Chrome megeszik vagy 1 GB RAM-ot vagy még többet is a 8-ból, a szabad az lehet vagy 6, meg egyszer véletlenül elindítottam a videó-felvételt is és még úgy se akadozott túlzottan.

Volt néhány bug, mikor a BOS fickó elkezdtett úgy csinálni mintha táncolt volna, de azon kívül nem igazán volt semmi.

Szerintem gyûjts egy mûködõ gépre.

A New Vegas bug idegesítõbb volt, mikor az északi részen belesétáltam egy csatajelenetbe, a barátságos szupermutánsok épp kiirtottak egy bérgyilkos bandát. Mikor vége lett a harcnak, akkor meg azt mondta a mutáns vezetõ, hogy beszéljek már a bérgyilkosok vezetõjével és mondjam neki hogy hagyja õket békén. De a fickó ott feküdt holtan az árokban, úgyhogy az a küldetés-szál így elvarratlan maradt. Hullával nem tudtam beszélgetni, a szupermutáns meg csak azt hajtogatta hogy vagy beszéljek a bérgyilkosvezérrel, vagy öljem meg.

Meg egyszer úgy jártam Fallout 2-ben, hogy New California Republic farm városrészében ragadtam, mert beengedtek, de ki már nem és hiába próbáltam kikapcsolni az energiakaput, nem sikerült sehogy se. Ott vége is lett a játéknak, mert a mentés nagyon messze volt. Persze következõ próbálkozásra végig vittem az egészet.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Szerintem gyûjts egy mûködõ gépre.
    Jó vicc. Akkor inkább nem játszok ezzel.

A Witcher 3 Wild Hunt(hasonló a Skyrim és a Fallout felépítéséhez) még jobban futott mint a Fallout 4, pedig annak van grafikája és izzasztotta a processzort meg a videokártyát is. Azt amúgy a lengyel CDProjekt RED készítette.

Egyébként a gépem:
    4 magos AMD FM1 CPU 3,4 GHz magórajellel
    2X4 GB 1600 MHz RAM
    Asrock A55 Pro3 alaplap
    GTX 750 2 GB GDDR5 OC videokártya
    Samsung 830 120 GB SSD
    Seasonic S12 tápegység 420 W

Nem értem hogy mi nem mûködik ebben a gépben?

Simán megvan a gépigény, de a teljesítmény gyatra(indokolatlanul ingadozik) és lefagy állandóan. A lefagyások teszik játszhatatlanná.
    Ha jön egy új javítás azzal majd kipróbálom. Ha nem megy majd azzal se akkor feltelepítem a Witcher-t és rá se nézek pár hónapig.
    Ha esetleg megjelenne addig a Lost Alpha Director's Cut, akkor majd azt is felrakom.
    Last edited by mmilan21; 01-16-2016 at 04:36 PM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Pedig ennyivel mennie kéne.

A videókártyát nem ismerem,.

A tápegység hogyhogy csak 420W? Én 650 alatt nem is próbálkozom a mai világban.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A videókártyát nem ismerem,.

A tápegység hogyhogy csak 420W? Én 650 alatt nem is próbálkozom a mai világban.
    Tervezgettem egy 250-300 W teljesítményû jó minõségû tápegység vásárlását, de nincs sok választék. Legalábbis itt Magyarországon.

Nvidia GTX 750 teljes nevén. Egy elég népszerû kártyáról van szó, ez nem lehet az indok a kilépkedésre meg a teljesítmény gondokra - amire mások is panaszkodnak.

Pedig ennyivel mennie kéne.
    Valami szoftveres hiba lesz ez, a játékon vagy a videokártya driverén belül.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!

Nem árulnak ilyen matricát valahol, mert akkor feltuningolhatnád vele optikailag az egyik fegyveredet.

Az AD VICTORIAM még illik is a nyílpuskámra.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem tudom, talán egy tárra ráfújhatom. A fegyverhez nem nyúlnék, de a tár az vagy 10 dollár, azzal kísérletezhetnék. Igaz, a BOS eléggé idegesítõ F4-ben.

A topic keresõszavai: