0

Thumbs Up |
Received: 4 Given: 1 |
Ha jól értem az ajtó a csavarokon a levegõben "lóg", majd körülveszi a purhab, amit mûanyag takaróléc takar. TKP 10 db nem túl gyenge, de mégiscsak kezelhetõ csavart kell megtalálni a purhabban és elvágni, utána az ajtó tokostul, mindenestül mehet a lecsóba.
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Thumbs Up |
Received: 202 Given: 236 |
Rugdosásnak ellenáll az így is, nem fog beszakadni.
A gond akkor kezdõdik ha valaki nagyon be akar menni és van nála egy fûrész, mert akkor igaz nem kevés idõ de körbefûrészeli az ajtót meg a csavarokat és "tokostól" megy be. Kb. ez lenne a leírás lényege.
Forest, itt vannak képek kb. hogy teszik be az ajtókat manapság:
![]()
ablak.jpg
Thumbs Up |
Nem találtam ennél megfelelõbb topikot.
Országos közkút térkép
Thumbs Up |
szerintem ebbe a topikba valo, ha nem majd tulelo atrakja valahova
egy teljesen elszigetelt kis kozosseg alaszkaban.
egy anno katonai celra epitett kis telepulesrol van szo. a 2vh alatt epitettek a bazist, olyan szempontok alapjan, hogy vedve legyen sokmindentol. aztan szepen lassan atalakult civil varossa. 1 epuletben lakik az osszes helyi. ebben az epuletben van minden, orvos, rendorseg, iskola, bolt minden ami kell.
a hely egy toparton van hegyekkel kurulveve. csak egy ut vezet a varosba egy alaguton keresztul ami egysavos es idokozenkent engedik a forgalmat ki es be, es le is lehet zarni az alagutat! a hegyeken meg nem olyan egyszeru atkelni, foleg telen! de meg a kozelben sincs sok masik telepules.
https://www.google.co.uk/maps/place/...4d-148.6838889
eleg elszigetelt hely. ugyanakkor van salyat repuloteruk kikotolyuk es van turistaforgalom is. a video szerint a helyiek nagyban onellatoak ami jo nekik ha valami tortenik. eleg vedve vannak es elzartan elnek a vilagtol. viszont a segitseg is nehez jut el hozzajuk ha se a legi se a vizi kozlekedes nem lehetseges.
Thumbs Up |
Ja, baromi jó, így elég egy gépet indítani, hogy az egész települést lenullázzák kb. 2 perc alatt. Lehet a 2. vh alatt lett volna esélyük de a mai drónok világában már a pár ezer kilóméterre lévõ bázisról ember nélkül pillanatok alatt födig rombolhatják.
Thumbs Up |
barmit le lehet bombazni tok mindegy, hogy hol van.
de ennek a varosnak most mar nincs semmi katonai jelentosege amiert ledronoznak, egy mini jelentektelen kis telepules a semmi legvegen, miert akarna barki is lebombazi?
pont ez a lenyege ennek a mini varosnak. annyira jelentektelen es annyira a vilag vegen van, hogy senkit nem erdekel, hogy letezik, meg a zombik is meggondolnak, hogy utra keljenek-e az emberhusiert oda![]()
Szerintem tök jó hely lehet! Ha nem lenne családom, már csomagolnék is. Ez a hely egy új, független élet lehetõsége...
Thumbs Up |
attól függ a függetlenség alatt mit értesz. Mert tuti, hogy rászorulnak importra!
más kérdés, hogy nem feltétlen túl gyakran, meg, hogy alapvetõen ez mindenhol igaz...
De innen nem könnyû lelécelni, és hideg is van a falakon kívül.
Thumbs Up |
vannak elonyei es hatranyai is.
felkeszultsegen mulik minden. ha abbol indulnak ki, hogy mi van ha jon a jegkorszak vagy hovihar stb es nem tudnak kijutni vagy a segitseg nem tud bejutni hozzajuk x ideig es erre a sztorira fel vannak keszulve akkor jo.
akkor maradhatnak helyben sokaig.
es mivel tok messze vannak mindentol es mindenkitol elegge azt csinalnak szerintem amit akarnak.
en itt angliba hivatalosan nem mehetnek be az erdobe csak keresztul a turaosvenyen, nem gyujthatok tuzet sehol es nem is kempingezhetek az erdobe.
szerintem nekik ilyen broblemaik nincsenek![]()