0
Pont illik westbam után.
Hát nem kicsit volt poénos amikor haver be akart csábítani a parlamenti könyvtárban, aztán a kapuban elkezdtem a zsebeimet kipakolni, a rendõr szeme kezdte elérni kupolaterem tetejét közöltem a haverral, most akkor nem megyünk be. Majd legközelebb, ha úgy öltözöm.
Az acélnál senki nem keményebb, az ólomnál senki nem gyorsabb....
| Thumbs Up |
| Received: 109 Given: 64 |
Ha már egykezes kés...
Próbáltam csak Maskarát használni. de amikor az egyik kezem tele volt, gáz volt letenni a cuccot.
Tehát bukott a mutatvány. Így maradt az évek óta bevált egykezes penge, még ha nem edc méretû is,
mert az enyém nem az... hát de van ilyen.
Mellette azért van 1 Wingman nálam mindig, annak is nyitható 1 kézzel a pengéje meg hát az szerszámkészlet is ugye.
És a város elhagyós oldaltáskám, és az erdõjárós oldaltáskám, ha épp nem kell hátizsák.
Mindbe az adott(számomra) témának megfelelõ cuccokkal.
Szeretem a fixeket, de soha nem hordtam. Családban bicska volt szokás nemzedékek ota. Övön nem mûködik fix álandóan le kéne vennem. Nyakban meg nagyot néznének kollégák. Nem is jön be, ha nyakamban lifegne.
Késben a Nat5, Leatherman már hozza azt a minõséget amit várok. Ráadásul inkább eszközként tekintek késekre, így jobban bejönnek svájcik és a multik. A magyar bicskák mellett ezek állnak legközelebb hozzám.
Az acélnál senki nem keményebb, az ólomnál senki nem gyorsabb....
Ez a jelenlegi (minimal) Edc-m. Csak amik zsebben vannak.
Fénykép1178.jpg
Ami nem csak túlélni, hanem élni tanít a vadonban, na az a Bushcraft.
Sziasztok!
Én most ezt a csomagot építgetem, a hatizsakomban van, ahova viszem a zsakom(lakás +2km), ez nálam van. Van egy tulelõ csomagom is ,arról mar tettem fel képet.
| Thumbs Up |
| Received: 4 Given: 1 |