Oldala 16 of 26 ElsõElsõ ... 61415161718 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 151 to 160 of 252

Topic: Edzés otthon

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    nekem csak a jo idoben van bicos szezon aprilostol szeptemberig

amikor munkaba jarok bicoval az nekem mar komoly sportnak szamitott az en teljesitmenyemhez
    akkor heti haromszor oda vissza tekertem 46 km-t. most az uj munkahely sokkal kozelebb lesz, guyhogy minden nap bicoval megyek majd. ide csak 12 km-t kell tekerni oda vissza, az nem sok. azt meg telen hidegben is meg tudom tenni.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up
    Received: 887
    Given: 923

0 Not allowed!
    Nálunk még nincs itt teljesen a biciklizõs idõszak, de már közel van. Ha 10 celsius felett lesz minden nap, akkor úgy már nem rossz. De egyelõre még 2-3 fokos nappali hidegek is lesznek a hétvégén. De várom már én is, aztán drótszamárra pattanok és hajtok.

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Megvettem az itt is emlegetett Fegyencedzés címû könyv 1. kötetét.
    Prepper szempontból egy alapmûnek ígérkezik nálam.

Ma már el is kezdtem a gyakorlatok kezdõ szintjeit.
    Ami a legjobb ebben az edzés formában, hogy tényleg sok izmot mozgat egy-egy gyakorlat.
    Fokozatosan jönnek a nehezebb gyakorlatok, ezért nincs utána izom lázam és ízületi fájdalmam sem.

A könyv azért is szimpatikus, mert nem vagyok oda a konditermekért. Nem fogok fizetni azért, hogy a saját izmaimat mozgassam.

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    ,, Nem fogok fizetni azért, hogy a saját izmaimat mozgassam'' megvetted a konyvet, tehat maris fizettel erte

nem rosz dolog a sajat test sulyal valo edzes de izom erot csak a sulyok emelgetesevel lehet elerni.
    ha mindig csak a sajat sulyodat mozgatod azzal nagyon jol lehet fitten tartani magad es ha az a celod akkor tokeletes lesz neked a fegyenckedes
    de ha erosodni is szeretnel akkor folyamatos es novekvo terheles kell az izmoknak. ahooz sulyok kellenek, vagy konditerembe jarni, nem olyan rosz am az se.

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló forestwalker Hozzászólás megtekintése
    ,, Nem fogok fizetni azért, hogy a saját izmaimat mozgassam'' megvetted a konyvet, tehat maris fizettel erte

nem rosz dolog a sajat test sulyal valo edzes de izom erot csak a sulyok emelgetesevel lehet elerni.
    ha mindig csak a sajat sulyodat mozgatod azzal nagyon jol lehet fitten tartani magad es ha az a celod akkor tokeletes lesz neked a fegyenckedes
    de ha erosodni is szeretnel akkor folyamatos es novekvo terheles kell az izmoknak. ahooz sulyok kellenek, vagy konditerembe jarni, nem olyan rosz am az se.
    Miért lenne hatékonyabb x súlyú vas emelése mint x súlyú hús emelése?

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló GAZDA Hozzászólás megtekintése
    Nálam van némi zsírtömeg is emellett.
    Az a 110 kg egyelõre épp elég a 185 cm-es magasságomhoz.

Nekem nem a nagy súlyok emelésével van a gondom, hanem az általános állóképességemmel.
    (Simán felemelem az 50 kg-os zsákot és a kb. 60-70 kg-os kovácsüllõt.)

Bizonyos izmaim nem elég erõsek. A Fegyencedzés módszereivel egyszerre több tucat izmot mozgat meg az ember.
    Ami nálam még fontos a súlyom miatt, az a fokozatosság. Így nem terhelem túl az ízületeimet és az inaim, így nem sajognak másnap.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Pont ez lenne a lényeg hogy saját magad tudd mozgatni. A legtöbb helyzetben pl. ha be kell mászni valahová vagy menni kell hosszú távon arra nem készít fel a szabályos (tömegközéppontban megfogható) súlyok emelgetése. Erre akartam kilyukadni. Én is fegyencedzés párti vagyok.

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    azert mert az x sulyu hus a sajat testomeged ami allando, az x sulyu vas meg valtozo, ahogy noveled a sulyokat ugy erosodsz. a fekfotamaszozastol sosem leszel olyan eros mint a sulyzos edzestol.
    a ketto edzesmod teljesen mas eredmenyt produkal.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Pont ez lenne a lényeg hogy saját magad tudd mozgatni. A legtöbb helyzetben pl. ha be kell mászni valahová vagy menni kell hosszú távon arra nem készít fel a szabályos (tömegközéppontban megfogható) súlyok emelgetése. Erre akartam kilyukadni. Én is fegyencedzés párti vagyok.
    Pont ez az. A saját testem mozgatása okoz gondot, illetve a túlsúlyom leadása.

Én konkrétan nem ellenzem a súlyzózást, de nekem a szerelés, a zsákok pakolása, vizes vödör emelgetése, ásás, gyomlálás meg egyebek épp elég.
    Last edited by mmilan21; 04-30-2016 at 11:37 AM.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló forestwalker Hozzászólás megtekintése
    azert mert az x sulyu hus a sajat testomeged ami allando, az x sulyu vas meg valtozo, ahogy noveled a sulyokat ugy erosodsz. a fekfotamaszozastol sosem leszel olyan eros mint a sulyzos edzestol.
    a ketto edzesmod teljesen mas eredmenyt produkal.
    Ha kevésnek érzed a súlyt simán csinálhatsz több ismétlést. Súlyzóval az a gond hogy többször sérülsz le és be is csapod magad mert a súlyzókat jól meg lehet fogni amikor használni kell az erõdet akkor szabálytalan tárgyakat vagy magadat kell emelni és nem bírsz annyi tömeget megmozgatni mint súlyzóval.